Iscijelimo se uz Theta Healing i Željku Topić u ZdraVal-u!

S veseljem najavljujemo radionicu Theta Healinga odnosno Theta iscjeljivanja u ZdraValu, koju će nam voditi naša draga Željka Topić Theta Healing iscjeliteljica i praktičarka te ujedno i TV voditeljica Mreže TV i RTL-a.

Radionicu smo podijelili na dva dana po tri sata i to:
-subota - 9. veljače 2019. godine od 17h-20h i
-nedjelja - 10. veljače 2019. godine od 11h-14h

Na radionici će biti predstavljena metoda Theta Healinga (za one koji nisu upoznati) na specifičan i poseban Željkin način, a to je najviše kroz praksu i praktične primjere.

Znalci Theta iscjeljivanja produbiti će svoje znanje te dobiti mogućnost za daljnji dublji rad i iscjeljivanje.

Sudionici će imati priliku povezati se sa Višom svijesti i ući u Theta meditativno stanje.
Zatim će na vlastitim primjerima iskusiti što je i kako djeluje Theta Healing uz energetsko očitavanje svakog ponaosob (naravno uz pristanak) te otpuštanje starih obrazaca koji stvaraju probleme i blokade u raznim životnim područjima pojednica (problemi i nezadovoljstvo glede posla, nemogućnost zaposlenja, ljubavni problemi, nalaženje adekvatnog partnera, problemi s nedostatkom novca, problemi s nedostatkom samopozdanja, vjere u sebe i svoje sposobnosti te ostalo).

Obzirom da metoda Theta Healinga ujedinjuje sve te ukoliko se kod neke osobe očita problem u ljubavi (blokada, stari obrazac), Theta Healingom se otpušta taj problem/stari obrazac/blokada/trauma te se instaliraju novi pozitivni programi (od Izvora/Stvoritelja svega što postoji), čime se problem (loše) zamjenjuje rješenjem (dobro).

Nakon tretmana osoba će iskusiti dobrobiti Theta Healinga koje će se očitovati rješenjima prijašnjih problema, pa čak i ako se otpušta problem u ljubavi dobrobiti tretmana se doživljavaju i na drugim životnim područjima (npr. posao, novac). Bit svega je da se metodom Theta Healing očitava glavni uzrok velike većine problema u životu osobe koji kada se otpusti i zamijeni pozitivnim obrascem djeluje na poboljšanje kvalitete cjelokupnog života.

Sudionici radionice će također dobiti mogućnost dogovora za individualno iscjelivanje Theta Healingom sa voditeljicom (ukoliko bude vremena, postoji mogućnost i na radionici).

Samim radom na individualnim iscjeljivanjima, raditi ćemo i na cijeloj grupi koja već samim svojim prisustvom prima sveukupne dobrobiti iscjeljivanja. Isto tako zajedno ćemo manifestirati sve naše ciljeve i srčane želje koje bi voljeli da se ostvare u 2019. godini.

Posebno naglašavamo da će se sudionici tijekom, a posebno nakon radionice i tretmana osjećati izrazito pozitivno, smireno i opušteno.

Ukoliko osjetite poziv da dođete na radionicu znači da ste spremni za mijenjanje vlastitog života na dobro te da ste svjesni da ste sami svoji kreatori, a uz metodu Theta Healinga kreiranje postaje konkretno, životno te užitak i veselje!

Obzirom na optimalan broj ljudi u grupi obvezna je prijava Valentini na broj mobitela 098/394-318 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVE PRIMAMO I PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Cijena radionice je 350,00 kuna
te je prilikom prijave isti iznos potrebno uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis plaćanja Seminari, tehnike iscjeljivanja-Radionica Theta Healinga.

Na Radionici će vam biti izdan račun.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom radu, jer što nas je više iscjelivanje je jače i primjenjivo na sve nas zaJedno!

Dobrodošli u ZdraVal!
Željka & Valentina

https://www.facebook.com/events/366664334165126/?ti=cl

Zdraval, Centar probuđene životne energije

Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal