Bioenergetika Alexandera Lowena i tjelesno orijentirane psihoterapije danas

Prijave za kontinuirani niz radionica:"Bioenergetika Alexandera Lowena i tjelesno orijentirane psihoterapije danas" i dalje su i tijeku. Upisano je 18, a možemo primiti 24 polaznika!

Radionice predstavljaju jedinstvenu priliku za dublji uvid u bioenergetski pristup funkcioniranju tijela i psihe,dinamike svijesnog i nesvjesnog u razvoju osobnosti kao i važnosti tijela za razvoj cjeline osobnosti.

Tijekom radionica proći će se i produbiti osnovni principi bioenergetike i ostali postulati tjelesno orijentirane psihoterapije. Polaznici će kroz rad na sebi i kroz rad sa drugima proći kroz osobni proces samorazvoja i upoznati će jedinstvene mogućnosti vlastitog tijela u procesima iscjeljenja, transformacije i napretka.

“Vi ste vaše tijelo" kaže Lowen. Tijelo je "spomenar" u kojem su zapisani svi naši doživljaji; radosti, tuge, blokade, razočarenja, traume. Tek oslobađanjem ovih duboko potisnutih zapisa, smatra Lowen, možemo postići oslobađanje od naslijeđenih i stečenih blokada, trauma i bolesti.

Njegov rad imao je velik odjek i utjecaj: iz Bioenergetike razvili su se brojni pravci ili škole koje se, uglavnom, temelje na njegovom pristupu tijelu, uz izmjenu ili dodavanje naglaska na ovo-ili-ono. ( Peter Levine, Pierrakos, Siegmar, Van de Kolk, Siegel, etc). 

Svi sudionici koju budu prisustvovali na svih 5 modula dobit će završni certifikat u kojem će biti naveden ukupan broj sati provedenih na edukaciji kao i teme koje su prorađene, a bit će potpisan od svo troje voditelja i organizatora.

 

Kome je namijenjena ova edukacija?

1) Svim tjelesno orijentiranim i ostalim psihoterapeutima i terapeutima, psihijatrima, liječnicima i psiholozima, zatim fizioterapeutima, maserima, yoga učiteljima i svima koji na ovaj ili onaj način rade sa tijelima.

2) Zatim terapeutima koji žele steći uvid u mogućnosti integriranja bioenergetike u svoju terapeutsku praksu - bioenergetski pristup može postati uzbudljiv saveznik svake terapije.

3) Edukacija je namijenjena onima koji žele proći proces upoznavanja sa svojim tijelom, emocijama i psihom u svrhu osvještavanja vlastitih mehanizama funkcioniranja.

4) I na kraju, svima koji žele istražiti skrivene mogućnosti tijela u iscjeljivanju potisnutih strahova, fobija, tjeskoba, frustracija, boli, napetosti itd 

Rok za prijavu i uvjeti i načini plaćanja 
Rok za prijavu je do 10.02. 2019.
Prijavni obrazac nalazi se ovdje:
Prijave na: https://goo.gl/forms/RThaQjTCmQlDbR7I2

Za sva pitanja i više informacija obratite nam se na:
a) E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
b) Mob: +385 95 889 6661
c) i pratite nas na

O Tempora https://www.facebook.com/otempora.hr/

Prijavite se  na ovom linku! https://goo.gl/forms/RThaQjTCmQlDbR7I2 

 bioenergetika letak