Spoj Neba i Zemlje u Srcu - retreat

Spoj Neba i Zemlje u Srcu, retreat, Fužine, 7.6.-9.6.2019.

U prekrasnoj prirodi Fužina, u srcu Gorskog kotara, imamo priliku pobjeći od svoje svakodnevnice i uroniti u sebe kako bismo se vratili sebi i životnoj radosti.

Retreat u Fužinama biti će prilika da zajedničkom energijom podržimo jedni druge u iscjeljenju i uzvišenju, kako bismo se vratili u svoj svakodnevni život duhovno snažniji, pročišćeniji, spremniji da nastavimo putem svoje duše.

Voditeljice: Ana Kubla Ahava i Airis Buga Novak

Program:

Petak, 7.6.2019. – opuštanje i prepuštanje
Okupljanje u popodnevnim satima.
Zvučna kupka: uz Zemaljske i Nebeske zvukove muzičkih instrumenata, Vedran Petrak i Jovana Kažanegra će nas snažnom glazbenom vibracijom uvesti u unutarnji svijet, kako bismo otpustili sav onaj stres, brige i svakodnevne probleme s kojima smo došli u Fužine. Muzika će otvoriti unutarnja vrata kako bismo bili spremni da tijekom vikenda budemo iscijeljeni, uzvišeni i ispunjeni Milošću i Božanskim Svjetlom.

Subota, 8.6.2019. – povezivanje s našom Zemaljskom prirodom
Cijeli dan će biti posvećen radu na povratku našoj Zemaljskoj prirodi. Putem meditacija i vježbi, uz pomoć Svjetlosnih pomagača poput anđela, jednoroga i vila radit ćemo na spajanju s Majkom Zemljom. 

Ako nam to dopusti Fužinarsko ćudljivo vrijeme, meditirat ćemo na otvorenom u prirodi… ali ako nas i vrijeme ne posluži, opet ćemo raditi isto, samo u toplom okrilju Fužinarske kuće.

Na kraju dana ćemo imati ritual vatre, kada ćemo ponuditi vatri da spali sve ono što nam više ne služi na našem duhovnom putu. Pročišćavajuća energija elementa vatre omogućit će nam da otpustimo svoje strahove, negativna uvjerenja, stare rane i patnje, kako bismo se približili svojoj Nebeskoj prirodi.

Nedjelja, 9.6.2019. – povezivanje s našom Nebeskom prirodom
Ove godine se na taj dan slavi blagdan Duhova, kada se obilježava trenutak spuštanja Svetog Duha na apostole. Zapravo slavimo spuštanje Nebeskih darova na Zemaljsku razinu kako bismo ih mogli koristiti i živjeti u Zemaljskom tijelu.

Osnaženi energijom Svetog Duha, ovaj dan ćemo posvetiti radu na povratku našoj Božanskoj prirodi.

Održat ćemo grupno iscjeljivanje putem Angel Energy Healing metode te kroz iscjeljujući hram tehnike Magnified Healing. Svi ćemo imati priliku primiti iscjeljenje na svim razinama, osnažiti svoj Stup Svjetlosti, otpustiti prošlu negativnu karmu, aktivirati sve niti svoje DNK i primiti Plamen Uzašašća u svoje srce.

Blagoslovljeni i osnaženi, spremni smo vratiti se u svoj svakodnevni život.

Cijena uključuje smještaj u hostelu Fužinarska kuća, uz puni pansion i noćenje u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (mogućnost jedne osobe u sobi uz nadoplatu) te sve navedene programe.

Cijena je 1200,00 kn za ranu uplatu do 20.5.2019., ili 1500,00 kn za uplatu nakon 20.5.2019. Kako biste osigurali svoje mjesto, potrebno je najkasnije do 20.5.2019. uplatiti nepovratni polog u iznosu od 300 kn.

Važne adrese:
Organizacija i prijave: Tamara Cvetković, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pitanja o programu: Ahava 091-1515521, Airis 098-9182630

Adresa u Fužinama: Fužinarska kuća, Franje Račkog 30, 51322 Fužine, http://www.fuzinarskakuca.com/hr/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1992004627574783/?ti=as

Fotka: Pixabay