REGRESIJA U PROŠLE ŽIVOTE S CILJEM OTKRIVANJA TVOJIH POTENCIJALA

HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
Radionica: 28.8.2019. u 18:30h
Ponavljamo ovu zanimljivu radionicu.

SVRHA: otkrivanje tvojih potencijala koji će te usmjeriti na optimalni izbor profesije/a
Otkrivanje, prisjećanje tvojih najizraženijih potencijala, u kojem području si bila uspješna, kreativna….
Dolaziš do spoznaja koje ti omogućuju živjeti pravu sebe radeći posao ili više njih u kojem možeš izraziti svoj najveći potencijal i živjeti u miru i zadovoljstvu.

Koliko si puta čula ili sama kazala:
- Gdje mi je bila pamet
- Da sam znala drugačije gdje bi mi danas bio kraj
- Trebala sam raditi nešto drugo ………
Upravo je sada pravi trenutak Radosti buđenja jer nikada nije kasno za novi početak, a energija grupe će ti pomoći prisjetiti se u kojim područjima si bila najuspješnija.
Kada radimo posao koji volimo radni dan nam može trajati i šesnaest sati jer uživajući ne osjećamo umor, već smo zadovoljni, ispunjeni.

 Putovanje u prošle živote omogućit će ti da se prisjetiš u kojem životu ili više života su tvoji potencijali bili najviše izraženi, iskazani.
 Prisjetivši se zaboravljenih znanja, vještina ( da li si bila uspješna travarica, odvjetnica, krojačica, spisateljica, kuharica……..) moći ćeš ih iskoristiti i implicirati u ovom životu.
 Iskoristivši svoja zaboravljena znanja i potencijal bit će ti omogućen dharmički život u punini, ljubavi, izražavajući svoju kreativnost.
 Dobit ćeš jasan uvid koja znanja, spoznaje, zanimanja ti mogu veoma koristiti u ovom životu,usmjerit će te kojim putem krenuti kako bi ostvarila sebe odnosno potrebe svoje Duše i živjela ispunjen život zadovoljstvom i radošću
 Znanje je u nama. Trebamo ga se prisjetiti.

Netko će moći odmah jasno vidjeti, znati i spoznati što mu je putokaz kojim treba krenuti, gdje je dobar, odličan, netko će vidjeti naznake, netko možda neće , a netko će uvidjeti i svoju misiju u pjesmi koju pjeva njegova/zina Duša – ovisno o spremnosti, mogućnosti umiriti, otpustiti Um koji stalno nešto mjeri i važe. Svjesnost Jednote daje nam uvid tko smo zapravo, da li smo zastali zarobljeni, kojim putem krenuti ili možda ne.
Na radionici se neće analizirati slučaj do slučaja jer to na jednoj radionici nije moguće, već će se podijeliti iskustva, a po potrebi osoba odlučuje da li će ponoviti radionicu ili dogovoriti individualnu ili grupnu sesiju s terapeutom.

Na početku radionice govorit ćemo o regresiji, regresoterapiji, reinkarnaciji. Terapeut će te uvesti u stanje „sna na javi“ – stanje duboke opuštenost, povezat ćeš se s energijom grupe …te sve do energije stvaranja.
Regresija u prošle živote je Znanost transformacije – pristup zaboravljenim i potisnutim sjećanjima, uklanjanjem vela zaborava i njihovom otpuštanju.
Reinkarnacija zahtijeva napor jer se zaboravljaju i vještine koje usvajamo kroz mnoge živote, ponovno se uči hodati, govoriti, zaboravili smo u čemu smo bili uspješni, kreativni….

Kod nas postoji poslovica:
„ Što siješ to ćeš i žeti“
Tvoj život određuje sve što si činila u prošlosti. Ne samo u ovom životu, već i u prethodnim životima. Naše svakodnevno djelovanje bez obzira da li nam se čini nevažnim nekome je bitno i utječe na nekoga jer nisi stvorena živjeti sama. Svaki tvoj postupak te određuje zato nastoj biti blaga prema sebi, a u odnosu prema drugima isto tako pazeći da su ti misli, riječi i dijela usklađeni.
Život je igra – igraj se.
Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….
-
Termin radionice: 27.8.19. u 18 -21h

Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.

Tvoje ulaganje u sebe: 300,00kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 250,00kn

Ponavljači: 150,00kn
POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja. ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a:
Melita 091 1790079
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

Prilikom prijave potrebno je uplatiti puni iznos od 300,00kn/250,00kn ili za rezervaciju mjesta 100,00kn,a ostatak od 200,00 kn na samoj radionici.

Love is the best medicine!

Za prisustvovnje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Mlađi od 18 godina mogu sudjelovati na radionici samo uz pristanak roditelja.
Doći u ugodnoj i udobnoj odjeći i obući. Ponijeti bočicu vode te bijelu ili svijetlu maramu .Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja

Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, …….

Autorica sam projekta Joy of Awakening- Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.
Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.
Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..
Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.
Love is the best medicine