Usklađivanje s Tvojim arhetipom i s Gaiom /Mualdhara-Bazna čakra

RADIONICA, 29.4.19. u 18:30-21h, Usklađivanje s Tvojim arhetipom i s GaiOM MULADHARA – I čakra

Namjera je energizirati, pročistiti i balansirati energetske centre /čakre /, vitalnu silu / prana, chi, ki…/ Krećemo na putovanje prema Božanskom uranjajući u svoju nutrinu koja nam daje poduku vezanu za materijalni svijet kako bismo se povezali s našim arhetipom, bolje razumijeli osobnu i duhovnu moć te kako bismo se osjećali bolje i uspješnije nosili sa svakodnevnim zahtjevima bilo da su pozitivni ili negativni jer sve ostavlja zapis, trag na našim stanicama. Zašto se ne bismo osjećali bolje?!

Da li je za tebe Zemlja sigurno mjesto ili se osjećaš usamljeno bez ikoga tko bi ti pomogao, u strahu si za budućnost, strahu od umiranja, strahu od gladi. Osjećaš se kao Pale sam na svijetu jer te nitko ne razumije, nemaš potrebe za seksualnom intimnošću ili je potreba prevelika…….

- Podizanje kundalini energije – kada se kundalini energija počinje dizati može se maksimalno probuditi uspavani, skriveni potencijal koji je u Tebi smirivanjem uma dovodeći ga u stanje bez misli, tako da u svakodnevnom životu omogućuje iskorištavanje Tvojih optimalnih mogućnosti u svemu što radiš. Kada se kundalini energija počinje uzdizati shvatit ćeš koliko je skriveno neiskorištene energije u Tebi za razliku od uspavane kundalini energije koja ako se ne podiže, uspavana je i kao da niti ne postoji.

Uključi se i ti.

Na radionici ćemo balansirati čakre čime se usklađuje čitavo tijelo kako bi se nanovo uspostavio nesmetan, slobodan protok energije te kako bi se uskladila sa svojim arhetipom te Gaiom/ Majkom zemljom uz individualni pristup.
1. Naglasak je na prvom energetskom centru –Muldahara.
Poželjno je povremeno pročistiti, uravnoteziti i energizirati tjelesne energije kako bi se postigao tjelesni i duhovni sklad.
Svako područje tijela odašilje energiju određene frekvencije. Kada smo zdravi, «u skladu» smo.
Dio tijela koje ne odašilje energiju prema svojoj iskonskoj frekvenciji ukazuje na mjesto problema.

Promjena u intenzitetu frekvencije ukazuje promjenu u naravi i ozbiljnosti
bolesti i otkriva stresni obrazac koji je pridonio razvoju bolesti.
To je kratki opis «vibracijske medicine» čije se naznake nalaze u drevnim medicinskim praksama i vjerovanjima od kineske tradicionalne medicine, urođeničkih šamanskih praksi kao i u narodnim medicinama.
Sama energetska medicina nije novina, ali sam uvjerena da je moje tumačenje i
korištenje te energije kroz Metodu Radost buđenja za duhovno iscjeljivanje u
tretmanima jedinstveno.

Mnogi kulture, vjere i narodi poznavai su jednu energiju koja odgovara energiji ki: kršćani – Svjetlo ili Svet Duh, Kahunu – mana, Indijanci – prana, Rusi - bioplazma, bioenergija, Hipokrat – iscjeliteljska slika prirode, alkemičari – životni fluid, Wilhelm Reich – Orgon, Paracelzus – Numia, Sijuksi - Wakan ili Wakouda, židovski kabalisti – Jesod…itd.
Na radionici ćemo uravnotežiti čakre čime se usklađuje čitavo tijelo kako bi se nanovo uspostavio nesmetan, slobodan protok energije uz individualni pristup.
Trajanje radionice: 18:30-21h

Progovarat ćemo:
Teme:
1. MULDAHARA
Smanjen/povećan protok suptilne energije kroz prvu čakru može uzrokovati poremećaj funkciranja adrenalne žlijezde te dovest do poremećaja koji se tiču adrenalne žlijezde, bubrega, kralježnice, imuniteta………

- - o sedam osnovnih čakri
- - o povezanosti čakri s specifičnim aspektom ljudskog ponašanja i razvitka ( kao što i za svaki pojedini organ u ljudskom tijelu postoji odgovarajući na duševnoj razini.
- - iscjeljivanje, propuštanje chi-a kroz tijelo,primanje chi-a te balansiranje
- - individualan pristup

Ulaganje u sebe: 350 kn
Nezaposleni, studenti, umirovljenici: 300,00kn
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik
Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.
Mlađi od 18g su dobrodošli, ali uz pristanak roditelja.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a: 091 1790079
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.

U slučaju Tvoje spriječenosti, uplaćeni puni iznos za radionicu možeš koristiti za slijedeću radionicu.
Hvala na razumijevanju.

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
Udruga Radost Buđenja
HI - HI Radost buđenja
Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti

Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, Regresija …….
Autorica sam Metode Radost buđenja . Kao djevojčica drugujem s patuljcima, vilenjacima i anđelima. Spoznajem kako vidljiva stvarnost nije jedini svijet. Izražavam svoje osjećaje kroz poeziju, u plesnim i folklornim skupinama, glumom te likovnim izražajem , a moja neokaljana duša i duh djeteta putovali su prostranstvima univerzuma bez ograničenja , susretali anđele, vodiče, uzašle majstore......

Susrevši se s Izvorom u Radosti buđenja prisjetila sam se Tko sam zapravo, kojim putem krenuti…..Spoznala sam ljepotu življenja i prisjetila se svog poslanja u ovom životu - pomoći osobi u nevolji te nije začudno što sam kao duhovni tragatelj proučavala svete spise, pohađla mnoge seminare, radionice, college, njegujući blagi, holistički pristup iscjeljivanja što je rezultiralo Metodom Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.

Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.

U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.

Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.

Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..

Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.