Ljetni intezivi na Hvaru, IPD centar (22.06 – 29.06./29.06. - 06.07.)

Ljetni intenzivi na Hvaru imaju za cilj na za duboki i vrlo dinamičan rad na sebi kroz svakodnevne petosatne radionice u ljetnom i morskom ambijentu. To je ujedno i kvalitetan godišnji odmor kroz druženje, prijateljstva, zabavu, kako roditeljima tako i djeci s kojom se tijekom dana bave animatori. Pet dana ispunjenih intenzivnim radionicama tijekom dana su prilika za duboki kontakt sa svojim najdubljim dimenzijama i novim uvidima o sebi te pomacima u vlastitom funkcioniranju. Ostale dane možemo posvetiti ljetovanju s obitelji ili druženju s prijateljima.

Praksa je pokazala da je tih sedam dana nekako premalo i da je najzahvalnije produžiti boravak prije ili nakon intenziva za još nekoliko dana. Kroz ove ljetne intenzive spajamo nezaboravno iskustvo dubokog rada na sebi s ugodnim ljetovanjem s prijateljima. Rad integrira više različitih koncepata s tim da preovladavaju elementi i tehnike iz tjelesno orijentiranih psihoterapija.

Ljetni intenzivi obrađuju četiri ključne dimenzije koje nas određuju kao biološko, emocionalno i socijalno biće koje nam definiraju kvalitetu života i određuju naš stupanj sreće i zadovoljstva u životu: ŽIVOTNOST, GRANICE, KONTAKT, UŽITAK.

Radionice vode dva terapeuta uz jednog do tri asistenta s terapeutskog treninga. Obzirom na intezitet rada na ovim radionicama, te je dobrodošlo da imate iskustvo rada baziranog na tjelesno orijentiranoj terapiji, za sve koji se prvi put sreću s ovakvim radom na sebi ili s našim Centrom molimo vas kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje ćete kroz direktan kontakt moći saznati više o samom intezivu.

Više o pojedinim temama i lokaciji na:
https://ipd-center.eu/ljetni-intenzivi/