2 radionice: 14.6.2019.

2 radionice: 14.6.19.
Možeš izabrati jednu radionicu ili obje jer se odlično nadopunjuju
1. BALANSIRANJE ENERGETSKIH CENTARA uz Reiki u 18h
2. PODIZANJE VIBRACIJE uz pomoć ANĐELA u 20h

1. BALANSIRANJE ENERGETSKIH CENTARA uz Reiki
Krećemo na putovanje prema Božanskom uranjajući u prvi energetski centar koji nam daje poduku vezanu za materijalni svijet kako bismo se povezali s našim arhetipom, bolje razumijeli osobnu i duhovnu moć.
Balansirajući prvu čakru, dovodeći je u ravnotezu krajnji cilj je stjecanje moći i samospoznaje što se ugrađuje u naše podsvijesno te postajemo sigurniji, zaštićeni u ovom materijalnom svijetu za koji osjećamo pripadnost te možemo nastaviti putovanje /usklađujući s vremenom drugu, treću čakru….. /prema našoj Duhovnoj svijesti.
Ova zanimljiva radionicu održava se svaki puta u drugačijoj atmosferi, svaki put drugačije jer energija grupe usmjeri što i kako ćemo iscjeljivati. Namjera je energizirati, pročistiti i balansirati sve energetske centre kako bismo se osjećali bolje te se uspješnije nosili sa svakodnevnim zahtjevima bilo da su pozitivni ili negativni jer sve ostavlja zapis, trag na našim stanicama. Zašto se ne bismo osjećali bolje?!
U prvom se dijelu upoznajemo s prvim energetskim centrom, a nastavljamo meditacijom kojom energiziramo prvi energetski centar nakon kratke pauze
Uključi se i ti.
Na radionici ćemo balansirati čakre čime se usklađuje čitavo tijelo kako bi se nanovo uspostavio nesmetan, slobodan protok energije uz individualni pristup.
Poželjno je povremeno pročistiti, uravnoteziti i energizirati tjelesne energije kako bi se postigao tjelesni i duhovni sklad.
Svako područje tijela odašilje energiju određene frekvencije. Kada smo zdravi, «u skladu» smo.
Dio tijela koje ne odašilje energiju prema svojoj iskonskoj frekvenciji ukazuje na mjesto problema.
Promjena u intenzitetu frekvencije ukazuje promjenu u naravi i ozbiljnosti
bolesti i otkriva stresni obrazac koji je pridonio razvoju bolesti.
To je kratki opis «vibracijske medicine» čije se naznake nalaze u drevnim medicinskim praksama i vjerovanjima od kineske tradicionalne medicine, urođeničkih šamanskih praksi kao i u narodnim medicinama.
Sama energetska medicina nije novina, ali sam uvjerena da je moje tumačenje i
korištenje te energije kroz Metodu Radost buđenja za duhovno iscjeljivanje u
tretmanima jedinstveno.

 

Reiki je mudrost i istina, a opet je jednostavan te ga i ti možeš naučiti.
Reiki je Ljubav. Ljubav koja vodi do jedinstva s cijelom Kreacijom.
Reiki je iscjeliteljska metoda u najširem smislu.
Reiki je cjelovita metoda uključujući u sebi sve razine postojanja.
Riječ reiki znači univerzalna životna energija - vitalna sila koja živi i djeluje u svemiru u Kreaciji ( rei-bezgranični, univerzalni aspekt te energije ), (ki - je dio rei – vitalna životna snaga koja teće kroz sve što je živo.
Mnogi kulture, vjere i narodi poznavai su jednu energiju koja odgovara energiji ki: kršćani – Svjetlo ili Svet Duh, Kahunu – mana, Indijanci – prana, Rusi - bioplazma, bioenergija, Hipokrat – iscjeliteljska slika prirode, alkemičari – životni fluid, Wilhelm Reich – Orgon, Paracelzus – Numia, Sijuksi - Wakan ili Wakouda, židovski kabalisti – Jesod…itd.
Na radionici ćemo uravnotežiti čakre čime se usklađuje čitavo tijelo kako bi se nanovo uspostavio nesmetan, slobodan protok energije uz individualni pristup.
Trajanje radionice: dva sata

Progovarat ćemo:
- o tome što Reiki jest,
- što se Reikijem može iscjeljivati,
- kako Reiki djeluje na naše energetsko tijelo, naše energetske centre / čakre /
( Smanjeni protok suptilne energije kroz jednu čakru može uzrokovati poremećaj funkciranja bilo koje glavne endokrine žlijezde. Na primjer, smanjeni energetski tok kroz čakru grla može izazvati hipotireozu. ) 

- o sedam osnovnih čakri
- o povezanosti čakri s specifičnim aspektom ljudskog ponašanja i razvitka ( kao što i za svaki pojedini organ u ljudskom tijelu postoji odgovarajući na duševnoj razini.
- iscjeljivanje, propuštanje Reikija kroz tijelo,primanje Reikija te balansiranje svakog energetskog centra.
- individualan pristup

2. PODIZANJE VIBRACIJE uz pomoć ANĐELA
Druženje i iscjeljivanje s Anđelima u meditativnom krugu koji će pomoći u podizanju vibracije u 5D
Znaš li da prema katoličkoj predaji Bog ti daruje trenutkom rođenja neprocijeniv poklon jednog posebnog anđela čuvara.
Na radionici ćemo se družiti s Anđelima u meditativnom krugu zakoračivši u nevidljivi svijet blaženih duhova koji su posvuda oko nas, naših moćnih i svetih prijatelja koji nas vole i pritječu nam u pomoć po Božjoj odredbi.

Zamolit ćemo Anđele da nam Svjetlošću obasjaju, pročiste, osnaže i energiziraju pružajući iscjeljenje povezujući nas s Majkom Zemljom i njezinom Ljubavi kako bismo se osjećali zaštićeno, sigurno u materijalnom svijetu pune topline, zahvalnosti i Ljubavi podižući našu vibraciju.
Ako je naša potreba velika Anđeli će nas voditi, tješiti, a ponekad će nam i fizički pomoći. Ono što trebamo učiniti je: Pozvati ih.
Zatražit ćemo Anđele pomoć po potrebi u dnevnim situacijama jer oni mogu svojom snagom sprijećiti nezgode, crnu magiju, zaštiti nas od napada, pomoći nam u svim matrijalnim i svjetovnim stvarima.
U meditaciji s Anđelima gradit ćemo svjetlosne mostove satkane od Ljubavi koje će Te povezati s tvojim arhetipom žene.
Sjetiti ćeš se tko si, koja je tvoja iskonska bit. S tog Izvora ćeš upiti mudrost, snažnost, ljepotu djevojke, žene, majke, nebrušenog dijamanta, boginje, kraljice, carice koja je nježna, a istovremno i odlučna. Njegovat ćemo našu žensku energiju.
Anđeli su upravo tu za Tebe.
Anđeli suosjećaju s Tobom.
Anđeli Te bezuvjetno vole.
Anđeli samo čekaju kako bi ti pomogli.
Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….

Broj mjesta je ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Tvoje ulaganje u sebe je 150,00kn za pojedinačnu radionicu, a za obje 250,00kn kn.
Dovedeš li prijatelja/icu: ti dobivaš popust od 20%

HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
Prijave na isključivo na mob.: 091 179 0079
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

Predavač zadržava pravo promijene termina u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju i zajedničkom učenju!


Voditelj radionica: Melita Žeželić
Soul Whisperer
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Intuitivna anatomija, Barsi

Autorica je projekta Joy of Awakening. Kao djevojčica druguje s patuljcima, vilenjacima i anđelima. Spoznaje kako vidljiva stvarnost nije jedini svijet. Izražava svoje osjećaje kroz poeziju, u plesnim i folklornim skupinama, glumom ter likovnim izražajem , a njezina neokaljana duša i duh djeteta putovali su prostranstvima univerzuma bez ograničenja , susretali anđele, vodiče, uzašle majstore...... Susrevši se s Izvorom u Radosti buđenja spoznala je ljepotu življenja i prisjetila se svog poslanja u ovom životu - pomoći osobi u nevolji ter nije začudno što uz stalni rad na sebi pohađa mnoge seminare i radionice, njegujući blagi, holistički pristup iscjeljivanja što je rezultiralo projektom Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održava tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Moje usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga učim kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem onu metodu ili više metoda koje se mogu sljubiti jedna s drugom ili primijeniti pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.

Love is the best medicine!