HOLISTIČKA AKADEMIJA :  ZA TVOJ, NOVI ŽIVOT

 

* Ayurveda, energetska medicina, psihospiritualna medicina, tehnike iscjeljivanja, osobni razvoj..

Rijetka su mjesta na kojima možete dobiti učenje, iskustvo i raznovrsnu praksu. Još rjeđa su ona u kojima prolazite toliko širok spektar različitih a srodnih područja, alata i vještina. A zatim, tek na prste se broje ona u kojima te vode vrhunski i iznimno iskusni mentori koji su prošli višegodišnja školovanja, koji aktivno rade ali i ulažu u sebe godinama.  Da. Od takvih je prilika učiti a mi smo ponosni da imamo baš takve. 
Jer, važno je što učiš, na koji način učiš ali i tko te uči.


AHA Akademija je mjesto izvrsnosti a naši su mentori baš kao i polaznici, vrijedne karike u tom nizu.  
Ako želiš učiti kroz istraživanje, osobno isksutvo, osobni razvoj i kroz vlastitu spoznaju,  tada je AHA AKADEMIJA najbolja adresa za tvoj razvoj.
Iza nas su prve dvije generacije polaznika, duboka iskustva i snažan osjećaj da je to što radimo ne samo dobro, već izvanredno, posebno i za sve nas duboko inspirirajuće. I zato idemo u nove i inspirativne AHA godine, na nove stupnjeve i u nove spoznaje jer svi odreda stremimo ka novim područjima i zanjima. 
Pridružite nam se.  Uđite sa nama u novo i uzbudljivom područje zdravlja, osobnih promjena i duhovnog rasta. Holistika na AHA Akademiji napokon postaje bliska, razumljiva i vama važna a promjene koje vam donosi, duboko vas mijenjaju i daju sasvim novu dimenziju vašemu životu.  
Budi dio nove generacije koja nam dolazi željna novih znanja i osobne promjene. Mijenjaj svoj život i sebe samog.
Čekamo te.

  - VRHUNSKI PROGRAM. VRHUNSKI MENTORI. -


PRVA GODINA

MOMIR MILINOVIĆ / tjelesno orijentirana terapija, TRE


 

MOMIR MILINOVIĆ AHA Akademiju bogati svojim vrijednim iskustvom kojeg je stekao kroz gotovo 30 godina intenzivnog rada i prakse. Kao jedan od prvih i vodećih tjelesno orijentiranih terapeuta u Hrvatskoj, radio je sa iznimno velikim brojem individualnih klijenata, grupa ali i kroz brojne tematske programe i radionice. U svojoj je dugoj praksi obučio desetke masažnih terapeuta i masera. 
Rad na fasciji, Yumeiho masaža, TRE (Lowen, Pierrakos), njegova su specijalnost kojom bogati AHA Akademiju i svrstava nas u vrh najboljih adresa na kojima stasaju vrhunski holistički terapeuti. 
Posebna energija kojom zrači i koju prenosi na naše polaznike, velika je vrijednost zbog koje smo ponosni na to da je MOMIR dio AHA Akademije i mentor koji svoje znanje aktivno dijeli s polaznicima prve godine studija.

DRUGA GODINA

BALDO MIKULIĆ / otkrivanje glasa i glasovna terapija

 

Rad sa glasom je važan i terapeutu i klijentu. Komunikacija nije samo glas i glas nije samo komunikacija. Sprega unutarnjeg i vanjskog ide kroz glas. Kako spojiti izraženo i neizraženo, kako se ostvariti, izraziti, iskreirati a uz pomoć oslobađanja kroz zvuk i glas, aktivno uči na drugoj godini Akademije najbolji i vrhunski poznavatelj glasa u Hrvatskoj, prof. Baldo Mikulić. Baldo Mikulić, dipl. psiholog te jedini diplomirani učitelj i terapeut pjevanja po Werbeck metodi u ovom dijelu Europe, aktivno radi s polaznicima kroz drugu godinu studija. Školovan u inozemstvu i sa dugim nizom godina iskustva i prakse, Baldo je prvo ime za rad na glasu i sa glasom ne samo na ovim prostorima već i šire s obzirom da gostuje i radi na različitim svjetskima adresama, među kojima u centru za osobe s poteškoćama u razvoju Association La Branche u Švicarskoj.

TREĆA GODINA

JADRANKO MIKLEC / terapijska joga i marma tehnike

 

 

Kada govorimo o jogi i njenom širenju, populariziranju ali i učenju u Hrvatskoj, tada je Jadranko Miklec ime poznato svima koji su na bilo koji način dotakli tu temu. Cijeli život vezan uz ovo vrijedno područje, Jadranko Miklec je apsolutni autoritet i vrijedan izvor znanja a kao autor preko 12 knjiga, jedan je od najvećih autoriteta ne samo u Hrvatskoj već i šire s obzirom da radi i surađuje sa velikim brojem svjetskih adresa koje na različit način promiču jogu. Jadranko Miklec je mentor na trećoj godini studija gdje kroz svoje specijalističke module polaznicima prenosi znanje terapijske joge a zatim i marma terapije. Naši polaznici nakon završene edukacije i prakse uz diplomu AHA Akademije, dobivaju zasebne diplome iz navedenih područja.   

SVE ČETIRI GODINE

SENKA KUŠER – MIJIĆ / ayurveda, energetska i psihospiritualna medicina

 

Senka je jedno od vodećih imena holistike u Hrvatskoj. Ishodište rada i gledanja na svijet su joj Sankhya filozofija i Ayurveda a područja rada sežu u različite holističke grane. Brojna predavanja, radionice, brojni individualni i grupni programi ali i knjige koje je napisala i izdala, ukazuju na njen iznimno bogat i plodan rad kroz koji je integrirala Ayurvedu i holistiku. 
Energetska medicina, Chakra i Prana Healing, Spiritualne transformacijske tehnike, intuitivna dijagnostika, transformacija putem razrješavanja karmičkih obrazaca ali i veliki spektar posebnih vještina i znanja, ukazuju na to koliko holistički terapeut kroz svoje obrazovanje i iskustvo treba biti otvoren, spreman na učenje i istraživanje novog.  
Za Senku je svaki korak prilika za učenje novog. Tu strast prenosi na sve studente i kroz sve godine studija kao osnivač i vodeći mentor na Holističkoj Akademiji.

PRIJAVE


Prijavite se putem adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem obrasca na stranicama: http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/

 


PROGRAM PREMA GODINAMA:

PRVA GODINA

  • Osnove holistike / Osnove Ayurvede / Osnove Sankhya filozofije
  • Vježbe koncentracije i fokusa / VOP
  • Osnove marma terapijskih postupaka
  • Osnove meditacije i pranayame
  • TRE – TJELESNO ORIJENTIRANA TERAPIJA / vježbe i postupci 
    (Mentor: Momir Milinović)

 I. LJETNA ŠKOLA (trajanje 7 dana): AYURVEDA I NUTRICIONIZAM

DRUGA GODINA

DIPLOMA "HOLISTIČKI TERAPEUT - CORE LEVEL"

II. LJETNA ŠKOLA (trajanje 7 dana): AYURVEDA I DETOKSIKACIJA (PANCHAKARMA)

 


TREĆA GODINA

DIPLOMA: HOLISTIČKI TERAPEUT - ADVANCED LEVEL

 III. LJETNA ŠKOLA - TEMA: AYURVEDA – RASAYANE I POSEBNI KURATIVNI PROTOKOLI
 

ČETVRTA GODINA

DIPLOMA: HOLISTIČKI TERAPEUT - MASTER LEVEL

IV: LJETNA ŠKOLA / MENTORSKI RAD

 

ŠKOLARINA I NAČINI PLAĆANJA

UVJETI STUDIRANJA

PRINCIPI AHA AKADEMIJE

--

   

PRIJAVE:

Prijavite se putem adrese:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem obrasca na stranicama:
http://www.amrita-academy.com/wordpress/contact/
Prijavi se!

POČETAK NASTAVE : RUJAN 2019.

Datum početka nastave, kao i točan raspored predavanja po mjesecima, objavit ćemo nakon usklađivanja kalendara sa polaznicima prve i druge generacije akademaca. 
Nastavni program