Tečaj masaže!

Terapija masažom! Jedna je od najučinkovitijih metoda oslobođenja od stresa. Moguće je definirati masažu kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe, a djeluje na sve sustave u tijelu... Upisi u tijeku!
 Zbog svoje popularnosti i učinkovitosti, postoji obilje mogućnosti za karijeru u ovom rastućem zanimanju.

Maseri su osposobljeni da mogu raditi u fitnes centrima, rekreacijskim centrima, wellness centrima ili mogu otvoriti samostalne obrte te pružati usluge masaže.

Program osposobljavanja za Masera/ku u Galbanumu nije samo ospoosobljavanje već i osobna transformacija. Tijekom proteklih deset godina Galbanum je konstantno usavršavao i dopunjavao program te je kao takav jednako pogodan za početnike kao i za zdravstvene djelatnike (fizioterapeute, medicinske sestre i slično) koji žele nadopuniti i usavršiti postojeća znanja i vještine. Uz vrhunski tim stručnjaka napravili smo najkvalitetniji program koji je spoj sportske, medicinske i klasične masaže. Svi naši profesori osim što su odlični predavači ujedno su i terapeuti te svoja znanja prenose direktno iz vlastitog iskustva.

Sve skripte i materijali su uključeni u cijenu. Svaki polaznik koji upiše ovaj program dobiva na pokolon i DVD s kompletnom tehnikom masaže.

Iskoristite poseban popust na program osposobljavanja za masera! Umjesto 7.100,00 kn platite samo 4.600,00 kn. Popust vrijedi do 30.06. ili do popunjenja grupe.

Osim same tehnike masaže učit će te i osnove anatomije, fiziologije, dermatologije, psihologije i prehrane. Profesor i voditelj programa je profesor Ratko Rusak diplomirani kineziolog. Profesor Rusak osim što je izvrstan predavač, masažom se bavi više od 30 godina i samim time stekao je ogromno iskustvo u praktičnom radu. Profesor je radio s mnogim domaćim i stranim sportašima.  Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

ODRŽAVANJE NASTAVE

Nastava se održava isključivo vikendima (jedan do dva vikenda mjesečno).

Nastava za novu grupu polaznika kreće u rujnu 2019.

Dodatne informacije zatražiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: 01/3794-568. Sve ostale informacije možete potražiti na našim stranicama: www.galbanum.hr