Peat seminar

Ovaj sistem Spiritualne tehnologije vodi vas korak-po-korak do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih Spiritualnih iskustava.


2-DNEVNI PEAT SEMINAR:
Seminar će se održati 6.6.2020. - 7.6.2020. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 16:00h.

Cijena dvodnevnog seminara iznosi 1500 kn + pdv.
Polaznici ezoterne škole Ivana Gnusa ostvaruju popust od 10%
Oni polaznici koji su već prisustvovali PEAT seminaru ostvaruju popust od 50%

Rezervacije:
Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem sljedećeg linka: https://goo.gl/forms/9i322FJSt7i9tJ2k2. Nakon prijave potrebno je uplatiti 250 kn za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 250 kn (pdv uračunat u cijenu).
Svaki polaznik seminara dobiva certifikat za PEAT procesora koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima.

VODITELJ SEMINARA:
Ivan Gnus, Certificirani Trener Spiritualnih Tehnologija

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Osobnih Kodova. Sada je moguće, na samom seminaru PEATOM otkriti svoje Praiskonske Polaritete. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: Dualističko i Jedinstveno.

Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlaćenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt…PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tokom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i efikasan način.

Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima.

Naprimjer:
Osjećaj nesigurnosti i manjka samopouzdanja
Osjećaj nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi
Osjećaj straha od visine

Neutralizacijom polariteta poboljšavamo kvalitetu vlastitog života.

O predavaču i načinu predavanja
Ivan Gnus na duhovnoj je stazi više od 45 godina. Ovog čovjeka ne možete prestati slušati - jer je znanje koje je pohranjeno u njemu i kojim se bavio toliko sveobuhvatno i prelazi na vas na takav način da jednostavno morate učiti od njega.
Ivan se bavio teorijom i praksom joge i zena, te zapadnog hermetizma, novim duhovnim pravcima, općenito - duhovnom znanosti. U svom radu koristi intenzive gnoze ili direktne spoznaje istine i druge transformativne spiritualne i psihološke metode te je certificiran trener spiritualnih tehnologija.