Theta Life Coaching

Za sam Life coaching ne možemo reći niti da je tretman niti savjetovanje, on je specifična grana sama za sebe, koja objedinjuje više segmenata ali i podrazumjeva i savjetovanje i tretman unutar sebe. Po definiciji IFC-a (Internacionala Coaching Federacije) Life coaching je; „profesionalni odnos koji omogućuje ljudima i organizacijama da postignu izvanredne rezultate u svojim privatnim životima, karijeri, biznisu te da poboljšaju produktivnost i pospješe kvalitetu života“.

Svatko od nas, ima više izazova u nekim oblastima života, te nam je za te oblasti potrebno nešto više fokusa, posvećenosti i energije. Life coaching je namjenjen baš tim našim oblastima koje traže veću njegu i pažnju, ali i kroz njih najviše rastemo i razvijamo se.

Theta Life Coaching:
Uz sve već prethodno navedeno u Theta Life Coaching-u dodajemo i sam Theta Healing® pristup, te tako obuhvaćamo puno veći spektar za rast i razvoj.

O samom ThetaHealing®-u više pročitajte na: http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/

Program obuhvaća:

• 4 individualna tretman mjesečno u trajanju od 60 minuta (u predhodno dogovorenom terminu)
• 1x mjesečno prilagođene i pomno razrađene vježbe da bi ste što bolje, brže i efikasnije napredovali i rasli u u području života koji vam predstavlja najviše izazova
• Mogućnost kontaktiranja trenera vezano za bilo koje nejasnoće vezane na vježbe, potreba za dodatnim savjetom, energetskom potporom i podrškom i sl. 2x tjedno (utorak i četvrtak od 17-20 sati)
• U toku trajanja programa neograničen dolazak na grupu za theta meditacije (kuponi se mogu prenositi na druge osobe)

CIJENA:
Svi djelovi posebno: 3000 kn
Paket life coaching, popust 35%: 1925 kn

Program je osmišljen na bazi 30 dana, ali postoji mogućnost prijenosa na drugi mjesec. Nakon 60 dana poništavaju se neiskorišteni elementi programa.

PRIJAVE:
Preko e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Superviziju provodi:
Sandra Sušanj, dugogodišnja terapeutkinja i praktičarka Theta iscjeljivanja.

sandraRođena sam 1990. godine u Vukovaru i od tada vodim dosta dinamičan, ali skladan život u obiteljskom gnijezdu sa svojim roditeljima, sestrom i bratom.

Još kao dijete sam u dubini sebe osjećala da život ima dublji i veći smisao, ali moj fokus kao djetetu, a kasnije i mladoj curi, bio je raspršen na više strana.

Međutim, početkom 2008. godine moj životni smjer i fokus su se vrtoglavo poromjenili. Moje zdrastveno stanje mi je bilo po život ugroženo. Pošto dolazim iz grane medicine imala sam uvide i saznanja koliko je stanje kritično i odlučila sam poduzeti sve što je u mojoj moći.

Tada sam se uputstila u “alternativne“ načine liječenja i taj put me odveo do Thetahealinga. Uvidjevši jako dobro poboljšanje i svjedočivši izvanrednim rezultatima iscjeljenja na samoj sebi, odlučila sam se kod naših dragih Nade Šegvić i Siniše Bošković završiti Osnovni Dnk2 tečaj. Iste te 2013. godine završavam i Intuitivnu Anatomiju kod učiteljice Verice Mladenić Lipoščak i počinjem se profesionalno baviti Thetahalingom.
Do tada sam imala 2 godine profesionalnog iskustva u terapeutskom radu putem Bioenergije, koje je uvelike doprinjelo mom osobnom razvitku i napretku kao terapeuta.
Radom na sebi dovodimo svoj život u balans i ravnotežu, međutim to nije čarobni napitak ili magićni štapić. Ćesto svojim klijentima to znam usporediti sa osobnom higijenom o kojoj svi svakodnevno vodimo brigu, jer kad je naše emocionalno, duhovno, eterično biće zanemareno tada nam se u životu i javljaju problemi, bolesti, drame.
Što dublje ulazim u vlastite spoznaje i svjedočim ih, tada moje cjelokupno biće i sve ono što ja uistinu jesam želi sve više rasti i napredovati.
Želja mi je da svaki čovjek iskusi i osjeti tu nevjerojatnu količinu Bezuvjetne ljubavi koju sam i ja spoznala te kroz nju živi svoj svakodnevni život punim plućima.

Od 2015.g. radim u Theta Centru, no nastavila sam svoju edukaciju i kroz druge vidove pomoći te sam završila:

♦ Fraktalno crtanje
♦ Program PL1 na institutu za Bihejvioralnu forenziku
♦ Nenasilnu komunikaciju
♦ Rad sa adolescentima
♦ Alfa projektivnu tehniku

Edukacije u tjeku:
♦ Studij Psihologije na Freud-ovom institutu u Beogradu
♦ Edukacija za psihoterapeute u Centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savjetovanje i coaching (OLI metoda)

Rado ću vam pomoći svim svojim saznanjima, obratite mi se s povjerenjem :)

Sandra