Seminar kristalnih esencija

ŠTO SU ESENCIJE I KAKO DJELUJU?
Posljednjih godina u svijetu je vrlo rasprostranjena upotreba esencija. Koristi ih sve veći broj liječnika, psihologa i terapeuta jer imaju izvanredne terapijske moći. Najraširenije su cvjetne i kristalne esencije, ljekoviti pripravci koji nose vibraciju određenog cvijeta, kristala ili minerala. Sve što postoji ima svoju energiju i vibraciju prema određenoj frekvenciji. Naš energetski sustav, emocije, misli, osobnost imaju jedinstvenu frekvenciju. Kad se u bilo kojem segmentu u organizmu dogodi disbalans, u pomoć možemo “pozvati” esencije. Svaki kristal ili cvijet u sebi nosi ljekovitu vibraciju za određeni mentalno - emotivni disbalans, pa se primjenom određene esencije vibracijsko stanje u organizmu harmonizira.

OD ČEGA SE SASTOJE ESENCIJE?
Vibracijske esencije koriste vitalnu silu tvari (biljaka ili minerala) kao pomoć prirodnom procesu iscjeljenja. Imaju ljekovita svojstva prema onim kvalitetama koje posjeduje odabrani kristal, dragulj ili biljka. Dobivaju se posebnim postupkom u kojem se koristi voda i određeni kristal ili druga tvar. Budući da voda ima memoriju i prenosi informacije, poseban postupak izrade omogućava da voda postane prožeta vibracijama minerala ili kristala.

ZA ŠTO SE KORISTE ESENCIJE?
Naše fizičko tijelo sastoji se od otprilike 70% vode, stoga možemo koristiti esencije da bismo promijenili ili održavali frekvenciju svoje stanice na onoj razini koja nam je potrebna da bi ostala funkcionalna i pozitivna. Vibracijske esencije mogu se koristiti kao alat za samopomoć ili preventivna mjera za svakodnevno življenje. Esencije nam pomažu kada su nam smanjene vlastite jedinstvene vibracije, što može stvoriti blokade koja nas izlažu bolesti i odvajajaju od našeg duhovnog puta.

KAKO SE KORISTE ESENCIJE?
Esencije se mogu koristiti oralno i kao sprej za akupresurne točke, ali i za čišćenje aure, energetsko čišćenje prostora te kao dodatak kozmetici i prirodnim terapijskim proizvodima. Izrađuju se jednostavnom, potpuno prirodnom tehnologijom i apsolutno su neškodljive, pa ih mogu uzimati i djeca, trudnice, bolesnici.
U centru Galbanum prvi put u Hrvatskoj u samo nekoliko sati imate priliku naučiti izrađivati kristalne esencije. Seminar će voditi britanska stručnjakinja Debrah Goldston, klinička hipnoterapeutkinja, učiteljica EFT-a, NLP-a i brojnih drugih tehnika.
Seminar se održava 17. i 18. listopada 2019. od 17 do 20 sati na adresi Jalovečka 1, Zagreb.

CIJENA I PRIJAVE: cijena seminara iznosi 750 kn. Prijave putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DebraVoditeljica seminara: Debra Goldston
Debra Goldston, poznata iscjeliteljica, vidovnjakinja, voditeljica i učiteljica. Tijekom posljednjih 20 godina Debra je održala mnoštovo seminara iz područja prirodnih tehnika iscjeljivanja. Kvalificirana je za praksu EFT i Emotrance, kao i kvalificirani i vrlo iskusni hipnoterapeut i regresijski terapeut. Debra je NLP praktikant i trener. Danas vodi uspješnu školu prirodnih terapija u Engleskoj. Više informacija o Debri možete pročitati na njezinim web stranicama: https://www.clear-intentions.co.uk/