Ciklus od 5 Radionica: Anđeoski svjetlosni mostovi Ljubavi

ANĐEOSKI SVJETLOSNI MOSTOVI LJUBAVI
CIKLUS OD PET RADIONICA / dva puta mjesečno u 18h-20.15h 23. 11.19., 5.12.19., 19.12.19., 9. 1.20., 16.1.20 Ubrzana svakodnevnica ostavlja trag, zapis u tvojim stanicama. Učestala užurbanost kako bi se sve stiglo učiniti tijekom dana ne ostavlja vremena za istinsku Tebe i Tvoja htijenja i potrebe. Sada je pravi trenutak, odluči i odvoji malo vremena za sebe kako bi iscijelila svjesne ili nesvjesne ožiljke zahtjevnošću obveza tijekom dana.

U meditaciji s Anđelima gradit ćemo svjetlosne mostove satkane od Ljubavi koji će Te povezati s tvojim arhetipom u meditativnom krugu.

Neke od tema na radionicama:
1. Susret s osobnim Anđelom i/ili intimniji odnos
Prepoznavanje prisutnosti anđela
Način kako da mu dopustiš da ti pomogne uz tvoj pristanak Oslobađanje od strahova, nesigurnosti, jačanje samopouzdanja
2. Otvaranje energetskih centara uz pomoć Anđela
Čišćenje, balansiranje, energiziranje uz pomoć Anđela Poboljšanje ophođenja prema sebi i poboljšanje u odnosima s drugim osobama Buđenje kreativnosti
3. Susret s Arkanđelima
Susret s tvojim djetetom u tebi uz pomoć Arkanđela Iscjeljivanje djetetovih rana, povrijeđenosti uz pomoć Arkanđela
4. Podizanje vibracije uz pomoć Anđela i Arkanđela
Buđenje kundalini energije uz pomoć Arkanđela
5. Buđenje boginje uz pomoć Arkanđela

Iscjeljivanje bojama uz pomoć Arkanđela
Pomoć Arkanđela pri prihvaćanju mogućnosti svoje intuicije Aktivacija otvaranja srca uz pomoć Arkanđela Znaš li da prema katoličkoj predaji Bog ti daruje trenutkom rođenja neprocijenjiv poklon jednog posebnog anđela čuvara.

Na radionici ćemo se družiti s Anđelima u meditativnom krugu zakoračivši u nevidljivi svijet blaženih duhova koji su posvuda oko nas, naših moćnih i svetih prijatelja koji nas vole i pritječu nam u pomoć po Božjoj odredbi.
Anđeoska božanskost poziva Te da se pridružimo meditativnom krugu kao podrška jedna drugoj, jačajući svoj Arhetip.

Svaki put je radionica drugačija jer je i energija grupe drugačija kao i meditacije tako da nam Anđeli i Arkanđeli šalju upravo ono što je nekome potrebno.

Zamolit ćemo Anđele da nam Svjetlošću obasjaju, pročiste, osnaže i energiziraju pružajući iscjeljenje povezujući nas s Majkom Zemljom i njezinom Ljubavi kako bismo se osjećali zaštićeno, sigurno u materijalnom svijetu pune topline, zahvalnosti i Ljubavi.

Ako je naša potreba velika Anđeli će nas voditi, tješiti, a ponekad će nam i fizički pomoći. Ono što trebamo učiniti je: Pozvati ih.

Zatražit ćemo Anđele pomoć po potrebi u dnevnim situacijama jer oni mogu svojom snagom sprijećiti nezgode, crnu magiju, zaštiti nas od napada, pomoći nam u svim matrijalnim i svjetovnim stvarima.

Sjetiti ćeš se tko si, koja je tvoja iskonska bit. S tog Izvora ćeš upiti mudrost, snažnost, ljepotu djevojke, žene, majke, nebrušenog dijamanta, boginje, kraljice, carice koja je nježna, a istovremno i odlučna. Njegovat ćemo našu žensku energiju.

Anđeli su upravo tu za Tebe.
Anđeli suosjećaju s Tobom.
Anđeli Te bezuvjetno vole.
Anđeli samo čekaju kako bi ti pomogli.

Dođi. Pridruži se zajedništvu, potpori, iscjeljivanju…….
Termini radionica: 23. 11.19., 5.12.19., 19.12.19., 9. 1.20., 16.1.20. u 18 h Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.

Tvoje ulaganje u sebe: već od 650,00 kn za prijave do 11.11. 19. /mogućnost uplate u tri obroka /.
Prijave iza 11.11.19. /750,00kn . /mogućnost uplate u tri obroka /.

Pojedinačni dolazak na radionice-Razmijena energije donacijom od 200kn POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ( 5 bodova – 1 bod= 300,00kn ) ostvaruju 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja. ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a 091 1790079 (PON-PET) mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

https://www.facebook.com/events/445303182781502

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.

Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul Whisperer
Žeželić Melita

Tehnika me zeza, kod mene su slova sada kao točkice tako da ne vidim što pišem te ne znam što ćeš ti dobiti. Ugodna noć, Melita 

Melita Zezelic
Soul Whisperer
Joy of Awakening Association

homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUHaromaterapeutkinjaezopsihoterpeutkinjamob.091 179 00 79

Love is the best medicine!