ThetaHealing® tretmani

Jeste li čuli za Theta iscjeljivanje? Moćna tehnika kojom se mogu poboljšati vanjske životne okolnosti kroz rad na našem unutarnjem svijetu.

Zašto doći na tretman ThetaHealing®-a? Kako mi i u kojim situacijama može tretman pomoći?

NEADEKVATNI ODNOSI
Kako izaći iz odnosa koji vas više ne ispunjava? Strah od promjene, stare navike, dobrobit djece ili sigurnost kod roditelja, sve su to izgovori zbog čega ne možete donijeti odluku.

A kako pretvoriti neadekvatne odnose u adekvatne? Kad postoji želja da se odnosi sačuvaju i poboljšaju potrebno je vidjeti dublji uzrok zašto su se uopće kreirale takve situacije i što iz toga učimo.

U svemu ovome ThetaHealing® tretmani pomažu. Ulaskom u meditativni theta moždani val i korištenjem alata iz ThetaHealing® metode, theta praktičar će pomoći klijentu da se iscjeli, promijeni, osnaži i izađe iz okova koji ga suputavaju.

ThetaHealing® metodom se iscjeljuju traume, reprogramira podsvijet, otpuštaju teške emocije i osnažuje se emocionalno, mentalno, duhovno i fizički.

Ne čekajte, javite se i potražite pomoć. Nema potrebe da živite dalje s tim izazovima, postoji metoda koja vam može pomoći.

Što je ThetaHealing®? Pročitajte ovdje: http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/

Cijena tretmana: od 300 do 400 kn (ovisno o terapeutu)
Vrijeme trajanja: 30 – 60 minuta
Lokacije: Zagreb i Rijeka uživo, ostatak svijeta telefonski/Skype/Viber/Facebook/WhatsApp
Izaberite svog terapeuta ovdje: http://www.thetacentar.com/tretmani/

 ♦