Liječenje zimskih tegoba i trauma prirodnim putem

Radionica: 18.12. 19 u 17: 30 do 22h
Ponavljamo ovu zanimljivu radionicu i dobrodošlu pripomoć ovih hladnih dana...
5 u 1 ( Homeopatija, Aromaterapija, Bachove kapi – utječu na emotivna stanja, Schuesslerove tkivne soli (Minerali ) Naturopatija


TEME:

18.12. 19 u 17: 30 do 22h

1. PREHLADA – VIROZA – GRIPA - FEBRILNA STANJA – KONVULZIJE - SNIŽAVANJE TEMPERATURE-VIRUSNE BOLESTI- UPALA GRLA-UPALA UHA- UPALA NOSA-KOLIKE /GRČEVI U TRBUHU/ kod beba- NICANJE ZUBA-POVRAĆANJE MAJČINOG MLIJEKA

2. 18.12.19. u 20h do 22

TRAUME I UPALE - TRAUME: PADOVI, UDARCI, MODRICE, LOMOVI, UGANUĆA, RAZDEROTINE, UBODI, BOLESTI PUTOVANJA, VISINSKA BOLEST
Saznajte u ugodnoj i opuštenoj atmosferi na interaktivnoj radionicami sve što vas zanima o inače neugodnim stanjima. Popričat ćemo o istinama i zabludama pri temperaturi i otkriti par trikova kako ih ublažiti, otkoloniti - a sve bezbolno bez nuspojava . Pripremite par pitanja, sjetite ih se na licu mjesta, a odgovore saznajte na radionici. Znate gdje trebate doći, vidimo se!

Na radionici ćemo naučiti kako pružiti prvu pomoć u akutnim stanjima te ubrzati proces iscjeljivanja.
Zaronit ćemo u čarobni svijet mirisa eteričnih ulja. Započet ćemo s mirisnom lampicom jer niti završeni aromaterapeuti ne znaju kako ispravno nakapati eterična ulja u lampicu kako bi se iz nijih dobio optimum i saznati kako nam njihovo kontrolirano korištenje može pomoći u procesu iscjeljivanja emocionalnih stanja / strah /– te ubrzati regeneraciju pojedinog ozlijeđenog organa.

Složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj koji stimuliraju naše tijelo da se samo iscijeli, jača našu otpornost i imunitet te ujedno energizira naše tijelo za navedena stanja, a pri tom ćemo koristiti: homeopatske pripravke za navedena stanja, Bachove cvjetne pripravke , eterična ulja i i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija te koje je eterično ulje optimalmo te kako ispravno koristiti mirisnu lampica, komprese, kupku, a sve to s najoptimalnijim izborom eteričnih ulja, Bioplasma – biološke- tkivne soli/ Schuesslerove soli,Naturopatija, Prehrana.

Moduli radionice:

• Primjena prirodnih pripravaka u tretiranju navedenih stanja.
 Uvod u homeopatiju – Zakoni homeopatije
 Vitalna sila
 Holizam
 Zašto se razboljevamo
 Iscjeljivanje – liječenje
• Što možemo učiniti sami
• Kada potražiti liječničku pomoć
• Odabir blagog načina liječenja
• Profilaksa
• Ozdravljivanje djece i odraslih bez nuspojava
• Savjeti iz prirodne ljekarne i narodne medicine
• Upoznavanje s homeopatskim pripravcima – prema tegobama prolazit ćemo homeopatske pripravke
• Upoznavanje s eteričnim uljima i njihovoj miomirisnoj dobrobiti u balansiranju emocija te ciljano kod određenih tegoba – naučit ćemo kako se stavljaju ulja u mirisnu lampicu, pravljenje kompresa ili kako napraviti kupku
• Upoznavanje s naturopatijom u svrhu poboljšanja zdravlja i jačanja imuniteta / blagodati narodne medicine i razne recepture za olakšavanje tegoba koje će se obrađivati.
• Bachovi cvjetni pripravci: dr. Edward Bach, homeopat, čovjek velikih duhovnih moći. U jednostavnosti njegove metode leži i njezina velika moć: Kada se uravnoteži mentalna strana osobe, vitalna sila se ojača i liječi bolest u tijelu.
• Schusslerove soli: dr. Schuessler je otkrio biokemijsko liječanje bolesti – ondnosno da su uzroci bolesti u nedostatku anorganskih soli u stanicama.
Liječenje se provodi dodavanjem nedostataka. Minerale možemo uzimati kao dodatak prehrani, ali u mnogo slučajeva naše tijelo ih ne prepoznaje te nema učinkovitosti. Stoga se preporuča uzimanje u homeopatskom obliku kako bi se stanica naučila proizvoditi sol koja nedostaje.
 Esencijalna ulja / miris et. ulja u balansiranju emocija, organsko djelovanje - antiseptik bez suza, regenerativno i baktericidno djelovanje
 Kućni ljubimci – olakšavanje tegobe nakon raznih povreda
 Kada zatražiti liječničku pomoć

 Ukratko, složit ćemo paket osnovne prve pomoći iz prirode za cijelu obitelj
Termin radionice: 18.12.19. od17:30 do 22h

Tvoje ulaganje u sebe: 300,00kn za radionicu, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 250,00kn.
Želiš li sudjelovati samo na jednom dijelu radionice tvoje ulaganje u sebe je 200,00kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je 150,00kn

POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju bodove ( 1 bod=300,00kn ) te uz 5 bodova mogu ostvariti bonus od 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja kako bi se šireći Ljubav pomoglo sebi i svojoj obitelji. . ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu. Molim, doći 10 min ranije jer počinjemo točno u 17:30. Predviđene su dvije/ tri pauze – prema potrebi.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a:
Melita 091 1790079 ( ne poruke )
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

NAPOMENA: Svi tekstovi, postovi, slike na ovoj stranici su informativnog karaktera kako bi javnost bila upoznata s raznim metodama, tehnikama prirodnog iscjeljivanja ili prehrane čuvajući prirodne resurse.
U slučaju bilo kakve tegobe, poremećaja zdravlja osobe trebaju potražiti stručnu pomoć kvalificiranog terapeuta ili liječnika.

Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.
Veselim se druženju !

Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja
Metoda Radost buđenja
homeopatkinja, LICH&IACH,reg.HUH
Bachova cvjetna terapija
Aromaterapija
Holističko savjetovanje
Intuitivno savjetovanje
Soul Coaching

Image by Myriam Zilles from Pixabay