SAL RACHELE - HRVATSKA - ONLINE - travanj 2020.

Poštovani, obzirom na situaciju (CORONA 19) prilagodit ćemo se na način da će se osobne konzultacije sa Sal Rachelom održati on line (Skype), a radionice TLHL putem Zooma, popularne aplikacije za održavanje audio/video-poziva.
Za ostale informacije kontakt Dijana: mob. 098 710 300, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


RADIONICE I OSOBNE KONZULTACIJE
Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik, sa gotovo 40 godina iskustva u razvoju ljudskih potencijala. Autor je knjiga: "Integracija Duše", "Buđenje Planete Zemlje: Proročanstvo 2012 -2030", "Zemljine Promjene: Poruke kanalizirane od Utemeljitelja", "Život na rubu dimenzija", "Prava Povijest Zemlje", "Misterij vremena", te  najnovije "Tajne neograničene energije".

Sal Rachele je suosnivač SanandaMysterySchool, online dopisnog tečaja vođenog od Lord Sanande (Lord Sananda je Kristov Učitelj na Zemlji, uvijek prisutan u Kristovim kraljevstvima, koji vraća čovječanstvo Kristovoj vibraciji).

Sal Rachele provodi mnogobrojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzačašća. Njegova metoda TimeLineHealing je jedinstvena forma terapije koja omogućava duši da izliječi traume iz ranog djetinjstva ili prošlih života. Sal Rachele je također ostvareni pijanist, sa nekoliko snimljenih nosača zvuka s originalnom meditativnom glazbom.

PROGRAM DOGAĐANJA 2020.
SAL RACHELE provodi već svima poznate i veoma tražene OSOBNE KONZULTACIJE!

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

U SLUČAJU DA STE ZAINTERESIRANI POTREBNA JE PRETHODNA NAJAVA: Dijana 098 710 300.

sal 5 knjiga

RADIONICA
BASIC Time Line Healing Certification Course

ON LINE

RASPORED:
Utorak 14. travnja od 17:00 do 21:00 sati
Srijeda 15. travnja od 17:00 do 21:00 sati
Četvrtak 16. travnja od 17:00 do 21:00 sati

Osnovna (Basic) radionica TimeLineHealing na kojoj se stječu znanja i tehnike za rad sa drugima, uz dobivanje certifikata.

TimeLineHealing Tehnika (TLHT) slična je procesu regresije ili vraćanju u prošle živote, psihološkom reframingu i pronalaženju zadaće duše. Tehnika omogućuje odlazak u prošlost i upoznavanje prošlih Sebstava, te davanje ozdravljenja i mudrosti svojim prošlim Sebstvima. Duše koje su prošle TLHT tehniku izvještavaju o promjenama na staničnoj razini, rješavanju fobija, čak i o genetskim promjenama onih koji boluju cijeli život, rješavanje ili poboljšanje urođenih mana, kroničnih invaliditeta, te ostalih tzv. neizlječivih bolesti.
(Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).
Cijena:  200,00 EUR

RADIONICA
ADVANCED Time Line Healing Certification Course


ON LINE

RASPORED:
Subota 18. travnja od 9:00 do 18:00 sati
Nedjelja 19. travnja od 9:00 do 18:00 sati

Napredna (Advanced) radionica TimeLineHealing uključuje dublje i šire učenje o fizikalnoj podlozi metode TimeLineHealing, TimeLineHealing samoiscjeljivanje, iscjeljivanje genetskih i nasljednih anomalija, TimeLineHealing iscjeljivanje treće osobe, liječenje implantata, otisaka i negativnih entiteta, preuzimanje informacija od prosvijetljenih učitelja, kolektivno iscjeljivanje string-of-pearls TimeLineHealing, buduće kolektivno TimeLineHealing iscjeljenje, kako raditi s teškim klijentima, te kako kombinirati TimeLineHealing iscjeljivanje s drugim modalitetima liječenja.
Radionica uključuje nekoliko grupnih meditacija u nastavi i jednu sesiju rada u paru.
Advanced TimelineHealing Tehnika (TLHT) nastavak je edukacije za sve one koji su prošli BasicTimeLineHealing radionicu. Na ovoj radionici polaznici će produbiti stečena znanja, naučiti nove tehnike u okviru TLHL-a, te dobiti novu dimenziju razumijevanja ove višeslojne tehnike.
(Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).
Cijena:  200,00 EUR

sal soul integrationRADIONICA
MASTER'S Time Line Healing Certification Course


ON LINE

RASPORED:

Subota 25. travnja od 9:00 do 18:00 sati
Nedjelja 26. travnja od 9:00 do 18:00 sati

Majstorska (Master's) TimeLineHealing radionica uključuje produbljivanje stečenog znanja, učenje novih tehnika u okviru TimeLineHealinga, te dobivanje nove dimenziju razumijevanja ove višeslojne tehnike.

Master's TimeLineHealing Tehnika (TLHT) nastavak je i završetak edukacije za sve one koji su prošli Basic i Advanced TimeLineHealing radionicu.

Master's radionica uključuje mastermind tehniku primijenjenu na TimeLineHealing, rad s izdvojenim grupama, mini TimeLineHealing tehniku, spajanje s višim Sebstvom tijekom TimeLineHealing iscjeljenja, primjenu naprednih tehnika na trećim osobama, majstorsko upravljanje vremenom i prostorom, moćno grupno TimeLineHealing iscjeljivanje grupe nazočne radionici, kao i pojedinačnih polaznika radionice.
(Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).
Cijena:  200,00 EUR

Prijavite se ovdje za konzultaciju ili radionice