CIKLUS RADIONICA ZA ŽENE „SUSRETI U KRUGU“

Drage žene,
Ukoliko želite popraviti kvalitetu svakidašnjeg života, osnažiti svoju žensku stranu, postići unutarnju snagu, mir i ravnotežu i to kroz susret prvenstveno sa samom sobom, udruga „Kuća dijaloga“ poziva vas na prvu radionicu iz ciklusa šest radionica za žene pod nazivom „SUSRETI U KRUGU“.

Prva radionica pod nazivom „Koja je dinamika mojih dijelova (fizičko tijelo, um, emocije i duh)“ održat će se u subotu 19.9.2020. godine s početkom u 16:00 sati, na adresi Držićeva 10/V, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je do 20:00 sati.

Radionicu vode Slavena Cukrov Bezbradica i Vesna Ramljak, certificirane za vođenje Sistemskih strukturnih konstelacija, suosnivačice udruge Institut za sistemsku praksu – Kuća dijaloga i asistentice Branki Devčić na edukaciji konstelatora u SKOLA-i.

Na radionici, Slavena i Vesna pomoći će vam približiti vaše fizičko, mentalno, emotivno i duhovno tijelo kako biste vidjele kakva je dinamika među njima, poznaju li se, jesu li uravnotežena, žele li raditi zajedno, što ih sprječava ili što im može pomoći da se povežu.

Metoda sistemskih strukturnih konstelacija omogućuje da u kratkom vremenu iz nove perspektive sagledate odabranu temu iz vlastitog života (brak, životno partnerstvo, roditeljstvo, vlastito mjesto u obitelji, društvu ili poslovnom okruženju, studij, financije, zdravlje, nedoumice oko životnih izbora i sl.), otkrijete mjesto neravnoteže te resurse i potencijalna nova rješenja usmjerena ka postizanju uravnoteženog života.

Konstelacije pomažu da razumijete, doživite i spoznate sebe u kontekstu cjeline te ostvarite kvalitetnu povezanost sa sobom, svojom obitelji i okolinom.

S obzirom da su voditeljice primjenjujući metodu sistemskih strukturnih konstelacija iskusile njezine neizmjerne dobrobiti u vlastitim životima, želja im je svojim stečenim znanjem i iskustvom pomoći i vama istražiti kako i zašto vam se nešto događa u životu te kako kroz promijenjenu percepciju postojećih životnih okolnosti naći resurse i ostvariti dobrobit.

Predstojeća radionica održat će se u manjoj grupi, u prostoru diskrecije, nadasve vodeći računa o uzajamnom poštivanju i uviđavnosti. Uz to, manje grupe omogućuju lakšu primjenu preporuka vezano za trenutnu zdravstvenu situaciju kod nas i u svijetu pa vas pozivamo da ukoliko osjećate potrebu ponesete maske, a puno zraka, otvorenih prozora i dezinfekcijska sredstva ćemo osigurati mi.

Napominjemo da će se u ciklusu radionica za žene „SUSRETI U KRUGU“ održati još i radionice na sljedeće teme:
- Na kojem sam mjestu (odgovara li moje ponašanje mojoj dobi, jesam li na pravom mjestu u razvojnoj fazi u kojoj se nalazim) – 10.10.2020.
- Zatvaranje odnosa s bivšim partnerom (nema naprijed dok se ne otpusti prošlost) i odnos u prostoru s partnerom (bez laganja) – 24.10.2020.
- Prijelazi granica (jesam li spremna) – 24.11.2020.
- Ravnoteža privatnog i poslovnog života (Work-Life Balance) – 28.11.2020.
- Odnos s pretkinjama (snaga iz prošlosti za budućnost) – 12.12.2020.

Cijena predstojeće radionice je 300,00 kuna po osobi, a ukoliko želite pohađati svih šest radionica cijena radionice je 250,00 kuna.

Pozivamo vas da se, s povjerenjem javite na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za sve dodatne informacije vezane za predstojeće radionice, kao i za dogovore ako ste zainteresirane za postavljanje sistemskih strukturnih konstelacija izvan radionica, individualno ili u grupi.