Plesne radionice u Angels studiu

Iako se studio razvio kao studio plesa na šipci, u njemu se održavaju i drugi programi, kao i radionice koje sve zajedno tvore predivnu cjelinu ženskog druženja, plesa i osobnog razvoja. U Angelsu se osobni razvoj veže na pokret, muziku i dobru zabavu, kao i slobodno i nesputano izražavanje ženinih emocija i njene osobnosti na njoj najugodniji način.

Što nas to čeka ove jeseni?

Ako ste spremne za ples na podu za koji ne trebate iskustvo niti rekvizite, vidimo se na radionici FLOORDANCE. Uz to, koji tjedan kasnije možete začiniti svoju rutinu plesom na stolici uz popularni CHAIRDANCE. Ako pak želite zaplesati na ljulji, vidimo se na radionici HAMMOCK DANCE FLOW, a vaše će srce i tijelo sigurno uživati ako se odlučite na avanturu FULL MOON RADIONICE koja će kroz ritual, pokret i meditaciju unijeti malo magije u vaše živote. Ako vas zanima njihov glavni plesni program sa šipkom CLASSIC - upisi su upravo u tijeku.

Uz sve to Angelsice daju u najam i svoje dvorane u slobodnim terminima te još jedan manji prostor u podnajam idealan za masaže ili manje kozmetičke usluge - pogledajte OVDJE.

 

FLOORDANCE EASY SEXY

Termin: 26.09. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna

FloorDance je radionica koja će vam pomoći da istražite mogućnosti svog tijela i pokreta na podu. Uz koreografiju i i bezbroj mogućnosti koje se otvaraju kad se plesom prelijevaš po podu, puštaš muziku da te vodi, naučit ćeš plesne elemente koji ne trebaju rekvizite, osnažiti osjećaj seksipila i seksualnosti i pronaći vlastiti slobodni plesni izričaj.

Radionica je namijenjena svim ženama koje vole plesati i istraživati slobodu svog tijela, a osobito onima koje se bave plesom oko šipke ili drugim plesnim tehnikama s naglašenom ženskom energijom. Uključuje koreografiju kroz koju se uče plesni elementi na podu, spojeni u protočno prepuštanje muzici i osjećaju.

 

MEDITACIJA I RITUAL PUNOG MJESECA

Termin: 02.10. petak u 20:30 sati
Trajanje: 90 minuta
Cijena:
donacija po želji (preporučena 30 – 50 kuna)

Jedan dio ženske energije je onaj koji je pomalo magičan, mističan i tajanstven. Osim toga, ženska je energija ciklična i često se povezuje s energijom i mijenama mjeseca. Kad je mjesec pun, on (odnosno ona, la luna) ravjetljuje sve ono što smo skrivale i baca svoje svijetlo na naše sjene. Baš zato, vrijeme punog mjeseca sjajno je za otpuštanje suvišnog, za opraštanje sebi i drugima i zahvalnost za sve ono divno u našem životu.

Saznaj koje je značenje punog mjeseca u listopadu 2020., razgibaj se nježnom plesnom meditacijom i uživaj u ritualu prilagođenom baš ovoj fazi lunarnog ciklusa. Sve to uz čaj, vino, grickalice i predivnu žensku atmosferu!

Vjerovala u utjecaj mjeseca na nas ili ne, praćanje mjesečevih ciklusa je zabavno i podsjeća nas na cikličku prirodu života. Na vrijeme kad se radi i odmara, kad se teži nečemu i prepušta, podsjeća nas da smo puno više od likova koji samo žive i umiru. Podsjeća nas na magiju „običnih stvari“!

 

HAMMOCK DANCE FLOW

Termin: 3.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2,5 sata
Cijena: 250 kuna (za Angelsice 200 kuna)
Za koga: početnici bez prethodnog iskustva

Radionica se sastoji od četiri dijela:

1. zagrijavanja i vježbi snage
2. izvođenja elemenata na hammocku (ljuljački)
3. mini-koreografije
4. istezanja

Radionica je zamišljena kao uvod u zračni ples te je namijenjena početnicima bez prethodnog iskustva. Kroz seriju početnih elemenata polaznice će se upoznati s rekvizitom, isprobati figure na hammocku te ih na kraju povezati u plesnu točku. Preporučuje se na radionici nositi usku odjeću pokrivenoga trbuha i leđa te s dugim nogavicama. Trenira se bos ili u čarapama.

CHAIRDANCE

Termin: 17.10. subota u 19:30 sati
Trajanje: 2 sata
Cijena: 200 kuna (150 kuna za Angelsice)
Za koga: Za sve žene neovisno o plesnom iskustvu.

Radionica s fokusom na plesno izvođenje elemenata na stolici koja uključuje tijelo i emotivni doživljaj. Uz meditaciju, ples i laganu koreografiju svaka žena može doći do svoje senzualnosti, ženstvenosti i seksipila i otkriti jedan novi svijet u sebi. Koreografija je prilagođena i početnicama i naprednima, muzika glasna i motivirajuća, a zabava garantirana.

Angels Body & Emotions Newsletter


Dajemo u najam dvorane u slobodnim terminima i još jedan prostor za podnajam... pogledajte OVDJE.


Maja Zagorac
Angels Body and Emotions
095/9232-470
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.angels.com.hr
www.facebook.com/AngelsDance