Kundalini Yoga&Sound Gong Healing, joy and dance day in nature

Dragi naši,
S radošću želimo s vama podijeliti prirodne ljepote jednog lijepog seoskog Eko imanja u okolici Varaždina i to u kombinaciji kundalini joge i gongova, tibetanskih zdjela i bubnjeva.
Pozivamo vas da dođete i nikako ne propustite ovu priliku da se svi zajedno povežemo s Majkom Zemljom i svih 5 elemenata od kojih se sastojimo, da boravimo u prirodi, hodamo bosi po livadi i potoku, zagrlimo drveće, družimo se uz vatru, bubnjamo, plešemo...

Povezivat ćemo se sa Elementima (voda, vatra, zemlja, zrak, eter), stapati se u zagrljaju bezbrojnih nijansi zelene boje prirode, uz pjev ptica. Tako čemo kroz energetske kanale kroz koje protiče i kruži naša energija, u vidu 5 elemenata, također izbalansirati i naše čakre. Pridružite nam se! Podijelite događaj i pozovite svoje prijatelje! Svi ste dobrodošli!

Kada?
Nedjelja: 27.9.2020.
(u slučaju lošeg vremena i kiše, događaj se prebacuje na iduću nedjelju 5.10.2020.)

Okgong kućaupljanje sudionika od 10 sati nadalje, razgledavanje imanja, druženje uz prirodne zelene smootije od domaćih proizvoda iz sela. No, vama je prepušteno na volju u koje doba dana vam najbolje odgovara doći, ali neka to bude najkasnije do 14 sati kada počinje program joge i gong healinga.

Vjerujem da nam je ovo svima povremeno potrebno, da se odmaknemo od uobičajenog života i uputimo u čarobnu prirodu gdje možemo šetati i uživati u prirodnim ljepotama i zelenilu, uz potočič. Ovo je namjenjeno zaista svima, bilo da se bavite jogom ili ne, ali volite prirodu, volite bubnjeve, vatru, gongove, ples u prirodi, opuštanje. Svatko će naći nešto za sebe. Ovo je za sve vas kojima treba baš ovakav predah u prirodi, da se odmore, revitaliziraju, prikupe energiju u prirodi i na kraju opuste uz duboke iscjeljujuće vibracije gongova.

Ovo je i za sve vas koji se želite odmaknuti malo iz uobičajene atmosfere i posvetiti se sebi, poraditi na sebi, družiti se s istomišljenicima i duhovno rasti. Jednostavno dođite otvorena srca i slobodno se prepustite svemu što vam nudimo, uz prirodne ljepote u ovo doba godine.

Moguće je i prespavati u drvenim kučicama (na upit kod prijave).
Uz stručno vodstvo iskusne certificirane učiteljice joge Dragice Kopjar, organizatorice bezbrojnih radionica i retreatova kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, želimo da se potpuno prepustite i uživate u nedeljnom danu i da vam to bude mali odmak od svakodnevice.

Okvirni program uz prilagodbu na licu mjesta prema grupi:
10 – 12 h okupljanje sudionika
12 – 13 h razgledavanje imanja i bosonoga šetnja po imanju (stapanje s Majkom Zemljom)
13 – 14 h paljenje vatre/energija vatre, degustacija prirodnih zelenih smootija
14 – 16,30 h kundalini joga i gong healing
Od 16,30 h okupljanje oko vatre i bubnjanje, ples...

dragica u kruguO VODITELJICI: radionicu vodi certificirana učiteljica kundalini yoge s dugogodišnjim iskustvom, Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, zaljubljenica u Indiju i Afriku, duhovna i druga putovanja, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj svjetski gong master Don Conreaux) s iskustvom organizacije bezbroj duhovnih retreatova, radionica i seminara od samog početka do danas u zadnjih desetak godina, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka, humanitarka, volonterka. Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr

Pored redovnog učenja i usavršavanja u kundalini joga praksi, prolazila je brojne edukacije na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini, tražeči vlastite puteve transformacije i unapređenja života. Svoja učenja i razna iskustva stečena na tim razinama, kao i holistički i duhovni pristup životu, rado dijeli sa svojim polaznicima putem raznih radionica, retreatova u zemlji i inozemstvu, vikend druženjima.

Prijave i sve dodatne obavijesti na kontakte:
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mob 091 9759304 Dragica
Cjelodnevni program: 330 kn.

Cjelodnevni program sa nočenjem: na upit.
(Adresa događaja po prijavi).
Molim vas da ponesete svoje jogamatove ili nešto slično na čemu ćete ležati za vrijeme Gong healinga i vježbanja joge da vam je ugodno. No, moja preporuka je da legnete direktno na travu ukoliko nam vremenske prilike to dopuste.

Dobrodošli svi! ❤

facebook mali