ACCESS ENERGETSKI FACELIFT™

Access Energetski Facelift je divan način pomlađivanja lica i preokretanja znakova starenja na licu i po cijelom tijelu.
Nježan, umirujući dodir primijenjen na vašem licu i vratu radi sa stanicama vašeg tijela da obnovi, oživi i pomladi. Na prirodan način učvršćuje, zaglađuje i pomlađuje vaše lice i čitavo tijelo. Radi se o polaganju dlanova ispod kojih se pokreću i aktiviraju razni procesi.

Dok primate Access Facelift, brojne se različite energije primjenjuju na tijelo i lice i mnoge su mogućnosti za otkrivanje onoga što se može otpustiti. Nema operacije, nema injekcija, nema lijekova! Ne koriste se nikakva dodatna sredstva niti bilo kakvi uređaji.

Ovaj čudesni proces može preokrenuti izgled starenja na licu i kreirati slične efekte po cijelom tijelu. Ako se ponavlja (barem 20 puta) čini se da je trajan. Access Energetski Facelift drugačiji je od dostupnih alternativa na način da je nježniji, ljubazniji i lakši za vas i vaše tijelo. Kako da bude bolje od toga?

Laganim dodirom vrata, lica i kose obnavlja se prirodni protok energije u tijelu i oko tijela.

Korisnici su primjetili:
- smanjenje bora
- učvršćivanje i toniranje mišića lica i kože općenito
- iscjeljenje i smanjivanje ožiljaka
- zdravija koža i cjelokupni izgled

Access Energetski Facelift™ možete raditi kao samostalan tretman ili kao dodatni tretman; npr uz masažu ili njegu lica.

Možete dolaziti na tretmane ili ga naučiti na jednodnevnoj radionici.

Jeste li zainteresirani da naučite kako raditi ovaj dinamičan proces?
Access energetski facelift može se naučiti na jednodnevnom tečaju kojeg podučavaju voditelji diljem svijeta.
Na ovom dinamičnom tečaju ćete naučiti kako koristiti energije da energizirate i pomladite čitavo vaše tijelo korištenjem nježnog, umirujućeg i njegujućeg dodira i njegovanja na vašem licu i vratu. Primit ćete i napraviti dva potpuna energetska facelifta i naučiti ga primijeniti na drugima. Access energetski facelift se nudi profesionalno u spa centrima, salonima za masažu, anti-aging centrima, u ordinacijama plastičnih kirurga i wellness centrima diljem svijeta

Je li sada vrijeme da se promijeni lice starenja?

facelift 1

Pozivam vas na radionicu Energetskog facelifta koja se održava:

DATUM: 27.02.2021.
VRIJEME: 10:00 - 18:00 sati
MJESTO: Zagreb, Wickerhauserova 16
CIJENA: 1.550 kn

Na radionici ćete naučiti kako se izvodi Energetski facelift na sebi i drugima. Dva puta ćete primiti puni tretman i dva puta ćete ga dati (polaznici rade jedni na drugima). Dobit ćete detaljan priručnik sa svim uputama i shemama tako da kasnije bez ikakvog problema možete nastaviti s radom.

Svi polaznici nakon tečaja dobiju međunarodni certifikat.

Prijave su obavezne na:
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili
Tel: 091 200 8959

Događaj na Fb: https://fb.me/e/1gOArSuF6

O meni

snježanaSnježana Gottstein
Više od dvadesetpet godina sam proučavala i aktivno se bavila nizom isprobanih i uspješnih tehnika sa područja ljudskih promjena i mogućnosti. Access Consciousness™ seminare, radionice i cjelokupnu edukaciju osim kroz knjige i online radionice pohađala sam po cijelom svijetu ( u Copenhagenu, Veneciji, Firenci, Rimu, Štokholmu, Budimpešti, Beču, Costa Rici, Santa Barbari, Parizu, Londonu, Ženevi, Houstonu, Berlinu, Tokiju…).

Iz niza tehnika posebno bih naglasila dosegnuti nivo:

• 3-day Body class Facilitator
• Being You Certified Facilitator
• Access Consciousness® Certified Facilitator
• Access Bars® Facilitator
• Access Consciousness™ Maestro Class
• Master Class iz područja Businessa kod Stevena i Chutise Bowman u Amsterdamu, Rimu i Kolnu
• Access Body process Facilitator
• Access Facelift facilitator
• Certificirani voditelj tečaja o entitetima
• Certificirani voditelj Right Relationships for You™
• Tri stupnja Reikija
• Osnove dinamičke meditacije
• Nevidljiva vjerovanja po H. Palmeru
• Excalibur
• Tehnike kreativne vizualizacije
• Hodanje po žeravici u više navrata

Do današnjeg dana osobno sam vodila u raznim područjima preko 1000 tečajeva, radionica i seminara sa nekoliko tisuća učesnika. Moj život se može podijeliti na prije i nakon Access Consciousnessa®! Cijeli život sam tražila odgovore, a sada sve što trebam su pitanja….! Pitanja koja će otvoriti neslućene mogućnosti izvan onoga što sam ikada mogla zamisliti! U zadnjih devet godina moj život je ekspandirao u tako puno smjerova, i sada vidim svijet, sebe i druge ljude na sasvim drugačiji način.

Ove tehnike su toliko jednostavne kada ih svakodnevno koristimo i kreiraju dinamične promjene s takvom lakoćom. Access Consciousness® tehnike eliminiraju ograničenja, dopuštajući vam da funkcionirate s većom svijesnošću, i vraćaju vam vašu istinsku radost. Kako može biti bolje od toga?

Access Consciousness® ima mnogo dinamičkih tehnika uključujući Access Bars® i verbalne procese čišćenja i toliko toga što će vam dopustiti da generirate svoj život na način koji zaslužujete. Samo vi znate što funkcionira za vas. Access Consciousness® je tu da vas osnažuje da znate što je istina za vas. Kako bi bilo da dopustite da se nešto puno veće pojavi u vašem životu?

Moj život je toliko ekspandirao i od lipnja 2012. godine sam Access Bars® Facilitator, a od kolovoza 2013. godine Certified Access Consciousness Facilitator®. Vodim radionice Access Bars®, Foundation/Temeljni tečaj, Access tjelesne procese (u Access Consciousnessu® ih ima preko 50 različitih), Access Energetic Facelift™ i puno manjih tematskih radionica o novcu, odnosima, entitetima… i još puno više. Jedan od mojih specijalnih programa je Povlačenje energije/Energy pull koji se odvija online.

Osim rada u grupama kroz radionice i online programe, radim i individualne konzultacije, savjetovanja i tretmane. Vi ste izvor stvaranja promjene koju želite, a na meni je da znanje, iskustvo i tehnike upotrijebim kako bi vas vodila kroz i do svih promjena.

Šta je sve još moguće???

Sve najbolje na vašem putovanju da nađete više od sebe!!!

Sa zahvalnošću!
Snježanaalternativni-oglasni-centar-2

Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.