ACCESS BARS | Zagreb | Pelješac | Rijeka

Prvi tečaj u Accessu zove se Bars®. Jeste li znali da postoje 32 točke na glavi koje pri nježnom dodiru, na lagan način otpuštaju sve što vam ne dopušta da primate? U tim su točkama pohranjene sve naše misli, ideje, vjerovanja, emocije i razmatranja iz svih naših života. Ovo je prilika da sve to otpustite!

Svaki tretman Barsa može otpustiti ograničenja stara 5-10 tisuća godina u području života koji korespondira s određenim točkama Barsa koje se dodiruju. To je nevjerojatno njegujuć i relaksirajući proces koji uklanja ograničenja u svim aspektima života koja ste spremni promijeniti!

Koliko vremena u životu provedete radeći, umjesto da primate? Jeste li primijetili da vam život još uvijek nije onakav kakvog biste željeli? Mogli biste imati sve što želite kada biste bili voljni više primati, a možda nešto manje raditi! Primanje ili učenje Barsa® omogućit će vam to i još puno više!

Bars® je pomogao tisućama ljudi da promijene mnoge aspekte u životu, kao što su: spavanje, zdravlje i tjelesna težina, novac, seks i odnosi, anksioznost, stres itd. U najgorem slučaju osjećati ćete se kao poslije najbolje masaže u životu. A u najboljem slučaju cijeli će vam se život s lakoćom promijeniti nabolje.

Pohađanje tečaja Bars® preduvjet je za sve osnovne tečajeve Access Consciousnessa® jer omogućuje tijelu da s lakoćom procesira i primi promjene koje vi izaberete.

Na tečaju ćete primiti opsežan priručnik s detaljnim objašnjenjima, te procesima i alatima o kojima ćemo govoriti na tečaju, kao i međunarodni certifikat da ste Bars praktičar. Nakon jednodnevnog tečaja, koji traje osam sati, spremni ste davati Barse sebi i drugima.

Puno više kao i obrazac za prijavu možete pronaći na: https://snjezanagottstein.com/radionice/access-bars/

Hoćete li da se Access Bars® tečaj održi u vašem gradu, kontaktirajte me na:
✉︎ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
✆ +385 91 200 8959

alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.