Theta Ritmom do savršene težine ThetaHealing® tečaj

Želite li naučiti sklad sa svojim tijelom?Theta tehnika nudi novi, revolucionarni pristup dijetama i borbi s prekomjernim ili premalim brojem kilograma, ljepoti, higijeni i odnosu prema hrani.


PREDUVIJET: Osnovni DNK2 i Napredni DNK2 tečaj

TERMIN:
ZAGREB: 05.06.2021. od 10 do 17 sata
Osjećati se ugodno u svom tijelu je prekrasna stvar koju možete napraviti za svoju dušu dok putuje ovom Zemljom u njemu. Pravi uzroci nezadovoljstva našim tijelom nalaze se duboko u nama, u našoj psihi. Theta tehnika uranja do stvarnih uzroka i tamo ih mijenjamo. Mijenjajući te duboke uzroke mijenja se i naše tijelo i naš pristup prema njemu.
Imati lijepo tijelo i biti zadovoljni sa svojim tijelom je individualno za svaku osobu i ovaj tečaj vam omogućava da se povežete sa svojim tijelom i naučiti kako je to biti lijep i skladan.
Pravi uzroci mršavosti, debelosti i nezadovoljstva su često emocije koje proživljavamo. Ne znamo kako bi se nosili s njima pa ih pohranjujemo u obliku toksina u našim masnim stanicma. Kada počnemo mršaviti i masne stanice se otapaju onda svi ti toksini izlaze van i čine nas da se osjećamo grozno. Zato mnogi ljudi ponovno posegnu za hranom, kako bi se vratili u ugodnu zonu. Pomoću thete možemo vas naučiti kako zdravo pristupiti svom tijelu i njegovati ga u svim fazama mršavljenja ili dobivanja kilograma kad to želite.
Hrana nam može poslužiti kao zamjena za neke emocije koje želimo nadomjestiti u svom životu. Kad smo djeca onda kroz hranu dobivamo osjećaj doma, ljubavi, sigurnosti i podrške. Kasnije u životu ako nam usfali tih osjećaja nesvjesno možemo posegnuti za hranom kako bismo ih nadomjestili. Rješavanjem tih emocija dovodimo svoj život u ravnotežu i naše tijelo brzo reagira i vraća nas u savršenu težinu za nas.
Ovaj tečaj i uključuje posebnu Vianninu tehniku vježbanja za izgaranje masti bez vježbanja.
Tečaj traje pola dana, uobičajeno 4 sata, no kod nas je produžen na 7 sati, kako bismo imali dovoljno vremena za kvalitetan rad. Od 10 do 17 sata.

TEČAJ PODUČAVAJU:
Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

CIJENA: 70€ (520 kn)

TERMIN:
ZAGREB: 05.06.2021. od 17 do 22 sata

LOKACIJA:
Zagreb - Theta Centar, Okićka 25

PRIJAVE: putem prijavnice na našoj web stranici
http://www.thetacentar.com/tecajevi/theta-ritmom-do-savrsene-tezine-thetahealing-tecaj/prijavnica-za-theta-ritam/

Napomena u vezi knjige:
Uz ovaj tečaj dolazi od nedavno i službena Viannina knjiga s programom mršavljenja i vjerovanjima iz podsvijesti koja blokiraju zadovoljstvo tijelom. Cijena tečaja s knjigom je 700 kn.

ZA VIŠE INFORMACIJA POSJETITE:
http://www.thetacentar.com/

 

 

alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.