LJETNI INTENZIV – UŽITAK i ISPUNJENJE


Ljetni intenzivi IPD Centra na Hvaru namijenjeni su svima kojima je blizak pojam “rad na sebi” i koji žele dublje upoznati samog sebe i istražiti svoj unutarnji svijet. Intenzive smo kreirali s namjerom da omogućimo i podržimo siguran prostor za dubok i transformativan rad na sebi, kao i mogućnost za povezivanje sa samim sobom i s drugima. Radimo već godinama u mirnom, mediteranskom ambijentu resorta Fontana pored malog otočkog gradića Jelse na otoku Hvaru gdje za naše polaznike i njihove obitelji imamo izuzetno povoljne cijene smještaja (smještaj nije uključen u cijenu intenziva)

“Osnovna prepreka na putu do našeg užitka je naš najveći strah – strah od života.”

Jeste li se ikada našli u trenutku kada se bojite udahnuti život punim plućima? Kada ste nadomak obilja koje vam život nudi, a ne znate točno što biste s njim?

Nažalost naš najveći paradoks je taj da iako duboko čeznemo za stanjem užitka i ispunjenja, u isto vrijeme ga se bojimo prihvatiti i prepustiti mu se.

Cilj je osvijestiti kakva to uvjerenja nosimo o užitku? Da li je protok životne energije bio podržavan ili sputavan u mojoj obitelji? Kada i kako smo našu energiju počeli usmjeravati prema strahu, osjećaju srama i krivnje? Kada se pojavila tuga umjesto užitka i kako smo se odvojili od osjećanja onih finih senzacija u našem tijelu koje nam stvaraju osjećaj ugode?
Kroz 5 dana intenziva istraživat ćemo ljepotu i savršenstvo našeg tijela i to tako da uključimo sva naša osjetila: taktilnu percepciju, osjećaj mirisa i okusa, sluha, vida, kao i energetsku komponentu nas kao bića. Na putu do prihvaćanja užitka prepustit ćemo se našim osjetilima da nas vode do mjesta gdje prihvaćamo sebe i druge baš takvima kakvi jesmo.
Kroz osvještavanje i osjećaj sigurnosti polako ćemo unutar sebe graditi prostor za preuzimanje odgovornosti za vlastiti protok, za ispunjenje vlastitog užitka.

Užitak nije jedan, užitak iznova pronalazimo u sebi, kroz druge, na raznim mjestima i u raznim situacijama.
Neki od nas će užitak pronaći u pogledu na prekrasne prirodne krajolike.
Neki u božanstvenom okusu hrane koju kušamo.

Neki od nas će ga pronaći u zagrljaju bliskih osoba – u osjetu tople i sigurne ruke na našoj ruci, u poznatom mirisu kože osobe do koje nam je stalo.

A neki od nas će užitak pronaći u glazbi, pokretu, plesu ili kroz umjetnost.
Gdje god za vas bio užitak u ovom trenutku, jedno je sigurno; koliki je naš kapacitet za prihvaćanje „dobrog“ kroz život, toliki će biti i naš kapacitet za užitak.

Intenziv vodi: Jane Kramar i asistenti

TRAJANJE INTENZIVA
Program traje 7 dana od čega kroz 5 dana imamo 5-osatne intenzivne radionice kroz dan (nedjelja – četvrtak) koje su neke do ručka, a neke nakon ručka dok se ostalo vrijeme družimo na plaži (tko želi), a petak je slobodan dan i predviđen je za odmor, obilazak Hvara ili druženje. Prva subota navečer je uvodni susret upoznavanja i formiranja grupe.

CIJENA INTENZIVA
Cijena Ljetnih IPD intenziva iznosi 2000 kn ili 270€. Kotizacija se plaća na samom intenzivu.
Više informacija na: https://ipd-center.eu/programi/ljetni-intenzivi/#uzitak
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

10.07.21.

11.07.21.

12.07.21.

13.07.21.

14.07.21.

15.07.21.

16.07.21.

 

info susret 20h

9.30-14.30

15-20

9.30-14.30

15-20

9.30-14.30

slob.dan

 

 

alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.