Radionica u Theta Centru: O partnerstvu 2. dio

 

Radionica o podsvjesnim programima u vezi partnerstva!
Već smo održali prvi dio ove radionice i sada kreće drugi dio. Svi se mogu priključiti, bez obzira jeste li pohađali prvi dio ili ne.


PONAVLJANJE 1. DIJELA ONLINE: 31.10.2021. od 18 do 22h

Saznajte više o ponavljanju ovdje:
http://www.thetacentar.com/2021/07/radionica-o-partnerstvu-1-dio/

ZAŠTO RADIMO OVU RADIONICU?
Na primjer: ako su se roditelji svađali u djetinjstvu osobe, ta osoba će najvjerojatnije privlačiti romantične partnere u svoji život koji su svadljivi. Imat će podsvjesni program da je svadljivi partner dobar partner.

Što bi mogli biti vaši programi? Kakve partnere privlačite? S kakvom ste osobom sada u vezi?

Dinamika trenutačnog odnosa također je određena mnoštvom podsvjesnih programa. Kako pozitivnih, konstruktivnih, koji vam omogućavaju da surađujete, tako i onih negativnih, koji dovode do nesuglasica i frustracije.

Polaznice naših seminara Paula Ropuš, Ivana Amerl i Sara Jurišić krenule su 2020. godine u potragu za takvim programima izvan standardnog materijala službenih tečajeva Srodne duše i Razvoj vaših odnosa.

Iskustvom rada na sebi i drugim ljudima stekle su uvid u mnoštvo konkretnih programa iz života naše svakodnevnice s balkanskom govornog područja. To su uvidi su jako značajni jer su živući izazovi koji se trenutačno događaju svima nama. Pravi su “zlatni rudnik” i katalizator promjena nakon što se riješe. U svojoj potrazi pronašle su mnoštvo drugih alata i vježbi koje pomažu da se proces olakša i bolje razumije.

Mi smo iz Theta Centra pridonijeli našim iskustvom i proširili njihova otkrića, te sadašnji program obuhvaća preko 700 mogućih podsvjesnih programa i kombinacija te vježbi i alata za samospoznaju. U našem radu otkrili smo da klijenti koji imaju problema u partnerskim odnosima imaju preko 80% krivo posloženih podsvjesnih programa s liste.

O partnerstvu 2. dio
U drugom dijelu ove radionice radimo na genetici i utjecaju genetskog naslijeđa i genetskog koda na naše današnje ponašanje i ponašanje našeg partnera/ice.

Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing seminar

Oni koji nisu theta praktičari mogu se javiti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za privatnu verziju programa.

TERMINI
Zagreb: 03.11.2021. od 18 do 22 sata
Rijeka: 20.11.2021. od 18 – 22 sata
Sadržaj 2. dijela radionice:
• Odnos s pretcima i njihov svjesni i nesvjesni utjecaj na nas
• VJEŽBA 1: Iscjeljivanje pomoću predaka
• VJEŽBA 2: Utjecaj braka/veze biološke majke i oca na formiranje vas kao osobe koja je partner nekom drugom
• VJEŽBA 3: Preuzimanje osobina od roditelje i predaka i unos toga u sadašnje partnerske odnose – rad s tim osobinama
• Kopanje na drugom paketu podsvjesnih programa

Iskustvo klijentice:
2 godine me niti jedan novi frajer nije pozvao van, vrtila sam se u prošlosti i činilo se da sam neugledna (iako se smatram prilično zgodnom ženom). Niti jedna poruka na facebook-u, niti jedan zahtjev za prijateljstvo, ništa. Moje prijateljice bi redovito dobivale svakave ponude, pa makar i “hej”. Nakon rada sa Sinišom na samo prvoj stranici podsvjesnih programa osjetila sam ogromno olakšanje i mislila sam si: pa možda se sada nešto pokrene. Ono što sam doživjela zaprepastilo me. Drugo jutro sam imala gomilu zahtjeva za prijateljstvo na facebook-u od razno raznih muškaraca. To se samo nastavilo u narednim danima i nisam znala što da mislim o tome, ali bila sam sretna! Napokon se nešto odblokiralo u mom životu! Otišla sam na nekoliko dejtova i sad me zanima što će biti nakon rada na preostalim stranicama?! Hahaha…
Svakako preporučam ovaj program jer sam osjetila veliko olakšanje u srcu i duši.

LOKACIJE RADIONICE:
Zagreb: Theta Centar, Okićka 25
Rijeka: Theta Centar, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

VODITELJI PROGRAMA:
Paula Ropuš, polaznica seminara u Theta Centru i sukreatorica ovog programa, uz asistenciju Nade Šegvić, Siniše Boškovića i Ivane Amerl

CIJENA:
300 kn

PRIJAVA:
Prijave su obavezne na sljedeću prijavnicu:
http://www.thetacentar.com/2021/10/radionica-o-partnerstvu-2-dio/



 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam