Radost Zimskog solsticija - posebni sat kundalini joge

RADOST ZIMSKOG SOLSTICIJA 21.12.2021. - Praznik Svjetla i novog početka
Dragi svi, jogine i jogiči,
U utorak 21.12.2021 u 19 sati, održat ću posebni intenzivni sat kundalini joge, kojim ćemo dočekati Svjetlo, Sunce koje se ponovno rađa. Na ovom specijalnom satu usklađivati ćemo energije naše duhovne i životne svrhe.

Oslobađati ćemo se starih obrazaca razmišljanja i uskladiti se sa svojim unutarnjim Svjetlom i Istinom.
Zimski solsticij je prilika da se oslobodimo prošlosti i otpustimo sve ono loše iz 2021.g, donesemo dobro, sreću i radost u našu sadašnjost, da zablistamo i krenemo putem Nade, krenemo putem unutarnjeg Svjetla. Oslobađati ćemo mjesto za sve novo što se tek treba pojaviti u našim životima, otpuštajući sve staro, povezati se s našom Dušom, Zemljom, Mjesecom i Suncem. Za to povezivanje ćemo raditi i posebnu meditaciju.
Zimski solsticij se oduvijek slavio u narodu kao najkraći dan u godini, u smislu da je toga dana najkraće razdoblje od izlaska do zalaska Sunca, dan kada ponovno počinje rasti snaga i moć Sunca.

Na ovoj radionici ćemo raditi močne tehnike kundalini joge kojima ćemo se osloboditi bolova i svih optrećenja iz prošlosti, jer samo tako možemo donjeti dobro u sadašnjost.

Zajedno grupnom energijom otpuštati ćemo stare traume i negativne emocije.

Master kundalini yoge, Yogi Bhajan kaže da je to najbolje vrijeme za raditi kundalini jogu jer je kosmička energija u to doba najjača i pomaže nam poboljšati zdravlje, proširiti svjesnost. To je vrijeme davanja, vrijeme ljubavi i podrške jedni drugima, vrijeme uspostavljanja jače veze sa sobom.

Utorak 21.12.2021. u 19 sati, ZOOM ONLINE
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u inbox.
Po prijavi šaljem link za ulazak na sat i broj računa za uplatu.

Ovaj posebni kundalini joga sat biti će u okviru mjesečnog sata za sve redovne članove s članarinom, a za ostale prijavljene iznosi 100kn.

Dobrodošli su svi bez obzira da li prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, ili vam je to prvi puta i želite jedno novo iskustvo u životu. Nije dovoljno samo znati-imati znanje, ako ga ne primjenjujete. Živite svoju duhovnost, svako iskustvo uz vodstvo može biti nezaboravno. Svaka krija i meditacija koju radimo je vaše osobno iskustvo kako je vi doživite i osjetite, bez mnogo razmišljanja.

Prijavite se i dođite otvorena srca za sve što vam se nudi!

Pozovite i svoje prijatelje i prosljedite događaj da zajedno slavimo Svjetlo i radujemo se životu!
Družimo se svaki utorak u 19 sati online!

Voditeljica Sarab Varta Kaur/Dragica Kopjar
Love2All ❤ ❤
Sat Nam

Facebook događaj