BLAGDANI PO MOM: OČEKIVANJA VS.PRIHVAĆANJE

 Pozivamo vas na ONLINE radionicu u utorak 21.12.2021. na temu BLAGDANI PO MOM: OČEKIVANJA VS.PRIHVAĆANJE . Istraživati ćemo koja su naša svjesna ili nesvjesna očekivanja, kako je kada ih osvjetlimo te kako je kada sa druge strane prihvatimo stvarnost onakva kakva jest. Na koji način se prihvaćanjem, stvari i okolnosti mjenjaju, šta nam to donosi i na koji način mi tada možemo postati kreatori stvarnosti.

Radionica će se održati 21.12.2021. preko zooma od 18 do 20 h.
Prijaviti se možete na mailove ispod a nakon uplate šaljemo vam link za radionicu.
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena radionice: 200,00 kn
Radionicu vode Ivana Lipak i Mirta Petrinjak, terapeutkinje Integralne tjelesne psihoterapije.

Na radionici ćemo pomoću EFT-a, stimuliranjem točki meridijana po tijelu proći kroz uvide i otpuštanje negativnih emocija koje su prisutne, te kroz vođene vježbe i vizualizacije osvjestiti već postojeće resurse, pronaći nove i pružiti alate za sigurnije, mirnije i ispunjenije bivanje
.
EFT (Emotional Freedom Technique) tehnika emocionalne slobode je grana energetske psihologije, spoj drevne kineske akupunkture i moderne psihologije pomoću koje se na siguran, nježan i vrlo brz način potiče protok energije kroz tijelo, otklanjajući blokade i umirujući naš živčani sustav bez retraumatizacije.

Resursi su naša baza u životu, mjesta , osobe, stvari i radnje koje nas ispunjavaju.To su i naše vlastite kvalitete i sposobnosti koje često zaboravljamo da imamo i koje nam svjesno ili nesvjesno pomažu da se osjećamo bolje.

Više o EFT-u, resursima i voditeljicama na linku :
https://www.facebook.com/104316900954630/posts/575734333812882/?d=n

 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam