Začarani krug - a što kad bi se moglo drugačije?

Ponavljanje sličnih situacija u životu ukazuje na borbu sa začaranim krugom. Ima li izlaza iz takvog kruga? Uvijek ima, ali možda u ovom trenutku ne znate ili ne vidite izlaz.

Život zna biti stresan. Pojavi se misao: „nemam vremena za sebe“. Ljubavni odnos se učini kao da nema izlaza u ljepotu, a kompliciranost postane dio svakodnevnice. Borba s financijama, gušenje od obitelji...osjećaji frustracije na poslu, maltretiranje od strane sustava.

Sve su to teme koje muče modernog čovjeka. Ako osjećate da se u nekom aspektu života neuspješno „borite“ s nekim vanjskim ili unutarnjim silama onda doživljavate ono što se zove začarani krug. Ponavljaju se iste ili slične situacije u ljubavi, poslu ili financijama. Javlja se osjećaj bespomoćne zaglavljenosti: „zapeo sam bez obzira što napravio“.

Osnovni DNK2 ThetaHealing tečaj Kako drugacije Što kad bi se moglo drugačije? Kad bismo mogli na lagan i jednostavan način iskonski promijeniti svoj život? Kad bi promjene bile trajne? Rješenje postoji i dostupno je svima. Polazimo od pretpostavke da naš unutarnji svijet stvara naš vanjski svijet. Mnogima je već poznata ta mudra i važna spoznaja. No kako to sprevesti u praksi?

Ono što nas može kočiti u tome da budemo osoba koju želimo biti i živimo život ispunjen život jesu naša podsvjesna uvjerenja i neosvješteni osjećaji koji leže u dubini našeg bića. Naša podsvjest se može držati za stare obrasce, definicije i uvjerenja, traume, bol, tugu, zamjeranja, krivnje i slične emocije koje oduzimaju našu životnu energiju i blokiraju nas da promijenimo ono čime nismo zadovoljni u životu. Naša podsvijest to radi da nas zaštiti od boli i novih trauma. Štiti nas od nepoznatog i opasnog. I radi taj posao vrlo dobro. Nekad i predobro.

Ono što je važno razumjeti jest da podsvijest nema logiku koju ima naš svjesni um. I zove se pod-svijest. To znači da je ispod razine naše svijesti. Mi nismo svjesni toga. Kad bismo bili svjesni onda bismo znali što je to. S obzirom da je u podsvijesti onda mi zapravo nemamo informaciju o tome. Ako imamo, onda to nije podsvijest, već je to informacija s naše svjesne razine.

Mi vjerujemo da je svaka osoba vrijedna toga da nauči vještine kako se spojiti sa svojom podsvijesti na siguran način i promijeniti ograničavajuće obrasce koji nam više ničemu ne služe i samo nas koče u životu. 

Metodu, koja nam omogućuje da uđemo u podsvjest, osmislila je prije tridesetak godina amerikanka Vianna Stibal, a koriste ju svakodnevno milijuni ljudi. Omogućava nam da vidimo gdje smo blokirani i svjedočimo otpuštanju tih blokada i reprogramiranju nesvjesnih uvjerenja. Danas ta tehnika nosi naziv ThetaHealing® i podučava se u centrima diljem svijeta, među kojima je i naš Theta Centar u Zagrebu i Rijeci.

Metoda se tako zove jer se korištenjem pojavljuju u mozgu moždani valovi frekvencije između 4 i 7Hz. U tom stanju mi standardno spavamo i sanjamo svaku noć, te mozak vjeruje u promjene i dozvoljava ih. Ako naučite svjesno ući u to stanje i ostati budni, moždete reprogramirati podsvijest. Ovo stanje se postiže posebnim meditativnim procesom kojeg podučavamo sve naše studente. Nakon što naučite postići theta stanje uma, bit ćete spremni naučiti i više, vidjeti zašto ste zapeli u začaranom krugu i izaći van.

Kako biste tehniku naučili primjenjivati u svom svakodnevnom životu na sebi i drugima možete upisati školovanje i savladati potrebne principe. Početak ovog putovanja je trodnevni Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.

Theta iscjeljivanje meditacija theta stanje muskarac meditiraAko se s ThetaHealing® metodom niste nikada susreli, i želite vidjeti kako izgleda rad na podsvjesti kroz theta valove, za prvih 10 prijava na Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj preko ovog članka poklanjamo 1 GRATIS tretman s iskusnom ThetaHealing® praktičarkom i učiteljicom Beti Mihajlović. Vrijednost tretmana je 300 kn.

Više o samoj tehnici i Osnovnom DNK2 Theta tečaju saznajte ovdje.
http://www.thetacentar.com/tecajevi/osnovni-dnk2-thetahealing-tecaj/

Ako se želite prijaviti na tečaj, možete to napraviti direktno ovdje:
http://www.thetacentar.com/tecajevi/osnovni-dnk2-thetahealing-tecaj/prijava-za-tecaj/

Termini Osnovnog DNK2 Theta tečaja:

ZAGREB:

04.02. - 06.02.
25.03. – 27.03.
08.04. - 10.04.
13.05. - 15.05.
03.06. - 05.06.
08.07. - 10.07.
19.08. - 21.08.
02.09. - 04.09.
30.09. - 03.10.
11.11. - 13.11.

RIJEKA:

18.03. - 20.03.
13.05. - 15.05.
08.07. - 10.07.
02.09. - 04.09.
11.11. - 13.11.

SPLIT:

25.02. - 27.02.

 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam