Moja priča - Beskrajni svemir

Kad sam imala 7 godina, moj tata mi je pričao priču o svemiru, koji je beskonačan i koji se neprestano širi. Ta priča me je toliko fascinirala, da sam često lezala na livadi i promatrala nebo i oblake, maštajući o svemiru - moja mala glavica je pokušavala dokučiti njegovo širenje, pitajući se, kako to izgleda.

I tako u jednom od mojih lezanja i maštanja na travi, iznenada se desilo intenzivno iskustvo na način da sam ga mogla dobro shvatiti i razumjeti kao sedmogodišnje dijete: doživijela sam da se svemir otvorio i sebe sam vidjela usred njega.

Osjećala sam se neopisivo sigurno, povezano i voljeno u svemiru, bilo je tako meko, nježno i smirujuće. Spoznala sam nesto jako veliko: da nisam sama.

Zelim reći da sam još kao djevojčica imala trenutaka kad sam mogla vidjeti duboko u hologramsku realnost,druge dimenzije i da je veliki dio tih sposobnosti ostao i kasnije, dok sam odrastala, trazeći moju paznju, otkrivanje i razumijevanje što to zapravo je.

Akaška kronika
Godine 1994. doživjela sam veće buđenje i to me potaknulo da istražim tko sam, zašto sam ovdje i koja je moja svrha ovdje na ovoj planet kako bih dobula razmijevanje i učinila iskustvo opipljivijim, počela sam se baviti Reikijem.

Ključevi Enoha
Moj sljedeći val buđenja došao je 2008. godine i doveo me do snaznijeg povezivanja.
Nakon treninga na Seminaru Rekonekcije i nakon čitanja knjige J.J. Hurtak "Ključevi Enoha" nešto se pokrenulo u mom sustavu i počela sam se sjećati i vidjeti više.

Metatron - nova evolucija
2011. godine Metatron je ušao u moj svakodnevni život i pozvao me da usmjerim svoju paznju na informacije o novoj evoluciji čovječanstva i pokazao mi je strukture kvantnog polja, univerzalne energetske tokove i impulse iz središta galaksije.
S tim znanjem postala sam svjesnija zašto sam na dośla na planet.

Ovdje sam da bih kanalizirala i dizajnirala nove metode, alate za dizanje svjesnosti, za evoluciju.

Riječ je o asistenciji Majci Gaji (Majci Zemlji) i čovječanstvu te promicanju evolucije svijesti na planeti, na kolektivnom nivou.
Metatron mi je pokazao kako univerzalna svijest komunicira sa svim dijelovima sebe i kako su multiverzumske, međugalaktičke, međuzvjezdane, solarne i planetarne komunikacijske mreže svijesti međusobno povezane.

Plazma tijela
Metatron je aktivirao nove sustave u mom fizičkom tijelu, za koji mi je rekao da su plazma tijela.
Pokazao mi je kako mogu još više prepoznati svoje Više ja i usidriti ga u tjelesne sustave.

Kvantni protok
Metatron je nastavio dijeliti svoje znanje sa mnom i rečeno je da ovaj kocept moze nazvati "Kvantni ključevi svijesti".

Ključevi koje služe za podizanje ljudske svijesti, donošenje više Ljubavi, Mira, Harmonije na planet .Kad sam dobila preve aktivacije, desilo mi se iskustvo ulaska u stanje čiste svijesti i neopisive ljubavi, sve sam to promatrala iz prespektive Višeg Ja, koje je stvorilo ovo fizičko vozilo. Dozivjela sam razumijevanje da je materija čista koreografija informacija. Te informacije plešu stvarajući svjetlost, kristale, zvukove, vibracije i popratne oblike u svjetlosnoj komunikaciji koju nazivamo Sveta geometrija.

sanja teslaTo je neizmjerna ljepota jedinstva

Tako sam počela svakodnevno komunicirati s vlastitom kvantnom DNA i zaronila dublje u sebe.

Doživjevši se kao svijest u Omni-DNK, kolektivnoj DNK, vidjela sam , osjetila sam - to je ta neizmjerna ljepota jedinstva …SVE JE JEDNO

Sanja Tesla

+385 98 332 722
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.sanjatesla.de

 

Kvantni Ključevi Svijesti