ZAVOLI SVOJE TIJELO

Otpusti tjelesnu i emocionalnu težinu
Živimo u vremenu kada je teško biti zadovoljan svojim tijelom. U medijima gledamo žene i muškarce koji predstavljaju pojam idealnoga, nama nedostižnoga. Nema veze što su fotografije obrađene i nemaju veze sa stvarnošću, one nam postaju nedostižna norma. Savršen izgled postao je kulturološka opsesija. Razni su savjeti kako smršaviti. Svako malo pojavi se novi način prehrane i vježbanja koji će riješiti pitanje viška kilograma.

Svaki od njih upućuje vas da ukoliko se želite osloboditi viška kilograma, morate promijeniti/reducirati prehranu i vježbati. Do sada ste sigurno probali nekoliko različitih načina skidanja kilograma i niti jedan nije uspio.

Kada malo bolje pogledamo, cijeli koncept je posložen naopako. Ovako razmišljamo: „Dok ne smršavim neću biti sretan/na“. „Najbolja stvar koja mi se može desiti je da izgubim kile“. „Kada izgubim kile sve će sjesti na svoje mjesto, biti ću zadovoljan/na, uspješan/na, riješit ću novčane probleme. Dok to ne postignem skrivat ću se, sramiti, osjećati loše, užasavati se fotografiranja, prevelikog izlaganja. Ali kada smršavim onda će život početi“.

Potom krenemo s novim reduciranim planom prehrane. Loše se osjećamo, jer još uvijek imamo višak kilograma i ne uživamo u reduciranim obrocima. Patimo i trpimo samo da bismo došli do idealne težine. Isto je i s vježbanjem. Patimo se kako bismo izgubili te brojeve. Ne uživamo. Trpimo.

Interesantno je da uz tu glomaznu industriju koja radi na gubitku kilograma, čovječanstvo zapravo dobiva na težini. Danas više od 60% ljudi ima višak kilograma, a 80% od njih je pretilo. Očigledno industrija vrijedna 60 milijardi dolara nije baš funkcionalna.
Bez obzira koliko se mučili, željenu težinu koju možda i uspijemo dostići gotovo je nemoguće zadržati. Kao da u cijelom konceptu nešto nedostaje, neka stavka koja sabotira naše pokušaje mršavljenja.

Svjesno upravljamo sa samo 5% našeg ponašanja. Za ostalih 95% odgovorna je naša podsvijest. Tu se nalazi skrivena karika. To je naša podsvijest s ograničavajućim uvjerenjima i negativnim emocijama koje dolaze s njima. Oni kontroliraju naše ponašanje. Jeste li se ikada zapitali zašto imate tako malo kontrole kada je određena hrana u pitanju?

PROGRAM „ZAVOLI SVOJE TIJELO“ - ŠTO VAS OČEKUJE?
Program „Zavoli svoje tijelo“ naučit će vas da najprije zavolite svoje tijelo i počnete se u njemu dobro osjećati.
Uz tjelesnu težinu, svatko od nas nosi i emocionalnu težinu. Tjelesnom se svi bave, a emocionalnu zanemaruju. To je skrivena karika. Ta podsvjesna ograničavajuća uvjerenja koja nas cijelo vrijeme sabotiraju. Kroz program „Zavoli svoje tijelo“ pokazat ću vam zašto i kako vas ograničavajuća uvjerenja i emocije sputavaju te ćete ih se jednostavno i s lakoćom riješiti. Nećemo pričati o tome što i kada trebate jesti ili kako vježbati.

Dozvolite si zavoljeti svoje tijelo i počnite uživati u životu.

INDIVIDUALNI PROGRAM
1500 kn – 5 sati (300 kn/h)
U cijenu je uključena podrška tijekom trajanja cijelog programa.
Održava se u Zagrebu, Okićka 25 ili online

GRUPNI PROGRAM
1800 – 3 x 3 sata (200 kn/h)
U cijenu je uključena podrška tijekom trajanja cijelog programa.
Održava se u Zagrebu, Okićka 25

Prijave do 21.07., a održavanje prema dogovoru

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

https://tapkanje-eft.eu/aktualna-akcija/

O MENI
Moje ime je Goran Livada, certificirani sam EFT terapeut.
Rođen sam 2.2.1973. u Zagrebu, oženjen sam i imam dvoje djece, kćer i sina. Zajedno sa suprugom sam se davne 2004. upustio u poduzetničke vode. Te poduzetničke vode su bile nekada i mirne ali većinu vremena vrlo burne. Opet s druge strane, mirno more nikada nije dalo vještog moreplovca. (čamac nije napravljen da bude privezan u luci.)

Kao većini ljudi, život mi se odvijao na relaciji posao-kauč uz puno umora, stresa, nezadovoljstva, dok 2016. nisam odlučio napraviti nešto za sebe. Točnije išao sam napraviti nešto za zdravlje budućeg sebe. Krenuo sam trčati. Prvo trčanje u trajanju od 15 minuta mi je bilo najteže trčanje u životu. Nakon što sam to preživio, malo po malo, dogurao sam do završetka svog prvog Half Ironmana u Puli (1,9 km plivanja, 90 km vožnje biciklom, 21,1 km trčanja). Sportski put sam nastavio preko punog Ironmana (brojke u prošloj zagradi pomnoži s 2), HardCro ultramaratonske bicikističke utrke od 1400 km i samo idem dalje…

Ukoliko sam ja od osobe koja je prošetala 200 m šumom i poslije popodne spavala na kauču jer je dan provela u prirodi mogao doći do toga da odvozim bicikl 1400 km u 100 sati te da mi to ne predstavlja problem, vjerujte mogu i vama pomoći da zavolite svoje tijelo.

O EFT-u
EFT (Emotional Freedom Technique / Tehnika Emocionalne Slobode) ili jednostavnije, tapkanje, je znanstveno dokazana metoda koja na jednostavan način pomaže otpustiti i osloboditi se od stresa, ljutnje, tuge, straha, bijesa i ostalih popratnih fizičkih nelagoda nastalih radi emocionalne neravnoteže.

Tapkanje spada u energetsku psihologiju i primjenjuje se u gotovo čitavom svijetu. Tehnika je nastala spojem tradicionalne kineske medicine i psihologije zapada. Ona na jednostavan, ali učinkovit način rješava probleme tako da se verbalno povezujete s fizičkim simptomima i emocijama dok vršcima prstiju tapkate po određenim točkama na tijelu. Tapkanje vam može pomoći da steknete emocionalnu slobodu kako biste mogli biti ono što uistinu jeste te kako biste radili i imali ono što stvarno želite u životu.

Tapkanje često pruža brzo olakšanje od fizičkih i emocionalnih problema, oslobađanje od traumatskih sjećanja, PTSP-a, fobija poput straha od javnog govora ili letenja, trajne tuge, ljutnje, krivnje, tjeskobe, žudnje, ovisnosti, noćnih mora, problema napuštanja ili vezanosti, fizičke boli, depresije, fizičkih nelagoda, glavobolje i još mnogo toga.

EFT nije psihoterapija i ne spada u terapijske metode već spada pod granu energetske psihologije i jedna je od najraširenijih i najistraživanijih tehnika u svijetu. I dalje se širi i plijeni pažnju, ne samo zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i liječnika, profesora, znanstvenika.

 

ZAVOLI SVOJE TIJELO