Specijalna theta meditacija: U kristalnu palaču

Theta Centar vam predstavlja specijalno iskustvo proširene meditacije u kristalnu palaču.
Meditacija je ONLINE, otvoreno za sve, nema preduvjeta.

Ovo je meditacija originalno razvijena od strane Vianne Stibal za tečaj Djeca duge, kako bi se pristupilo theta stanju uma i došlo do kontakta s mističnim bićima s 5. nivoa, te najvažnije: našim najvišim duhovnim vodičem i/ili anđelom čuvarom.
Specijalna meditacija U kristalnu palacu 2
Ova meditacija je 3. način (od 4 načina) dostizanja theta stanja uma. U ovom načinu koriste se duboki podsvjesni dijelovi uma koji vjeruju u priče, legende, bajke i svijet magičnih bića vila i vilenjaka. Svi imamo taj dio mozga, ne brinite (iako ga nikad niste koristili).

Cilj meditacije je doći u kristalnu palaču sagrađenu od rozog kristala: rozenkvarca. Kad naš um vjeruje da je stigao na to mjesto aktiviraju se duboki podsvjesni mehanizmi koji nam omogućuju kontakt s našim najvišim anđelom čuvarom ili duhovnim vodičem. Također, ta palača je naš duhovni dom s 5. nivoa postojanja, odakle dolazi naša duša i gdje se nalaze ostali članovi naše duhovne obitelji. Iskustvo povratka “doma” na nivou duše je vrlo zanimljivo.
Ovom meditacijom naš um izlazi iz konteksta ograničenja svakidašnjeg života, izlazi iz takozvane “kutije” i otvara se prema novim mogućnostima.

FAZE MEDITACIJE
Svaka faza ima za zadatak aktivirati određene uspavale dijelove našeg mozga. Iako se ti dijelovi čine nepovezanima, oni zapravo djeluju u specijalnoj kombinaciji!

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 3
U prvom dijelu putovat ćemo kao grupa u posebnim energetskim kuglama prema suncu. Ono će nam pomoći da otvorimo portal u drugi svijet.

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 4

Pojavit ćemo se na tropskoj plaži i započeti naše putovanje…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 4

Ući ćemo s plaže u tropsku šumu…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 6

Kako budemo išli dublje šuma će se pretvoriti u kontinentalnu šumu…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 7

Bit će to jedan čudesna šuma, magična…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 8

S raznim neobičnim stvarima tamo!

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 9

Što budemo dublje u šumi ona će biti sve neobičnija!

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 10 1

Izaći ćemo iz šume na proplanak i na malenom brdašcu ugledat ćemo prekrasnu kristalnu palaču!

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 11

Ulaz u vašu palaču dozvoljen je jedino vama…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 12

Jednom kad otvorite vrata, dočekat će vas mistični svijet…

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 13

Unutra će vas dočekati članovi vaše duhovne obitelji, vile, vilenjaci, patuljci, anđeli…razna mistična bića. Jedva će čekati da vas ponovno vide! To će biti pravi party vašeg povratka doma!

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 14

Nakon party-a dobrodošlice učitelj će voditi cijelu grupu da krenu u središnji dio dvorišta palače, gdje će se susresti s bićem zbog kojeg su došli na meditaciju. Tko god to bio, vaš najviši duhovni vodič ili anđeo čuvar, vaš um će sada biti u frekvenciji da čuje i razumije poruke kako bi dvosmjerna komunikacija mogla teći.

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 15


Nakon razgovora s bićem vaš um će se polako početi smirivati i procesirati dobivene informacije. Vrijeme je za povratak. Vile, vilenjaci, bića svjetlosti i ostala ekipa vaše najveće podrške priredit će vam oproštaj i uputiti vas prema vratnicama vašeg dvorca i ispratiti vas van.
Kako budete napuštali palaču i išli natrag, ne brinite, možete se ponovno vratiti :)

Specijalna meditacija U kristalnu palacu 16

Ova meditacija praćena je i muzikom posebno pripremljenom za ovu priliku. Nakon izlaska iz palače polako ćemo se vraćati natrag putem kojim smo i došli, natrag u normalno stanje svijesti.

Bez obzira na vaše iskustvo, dobili neku poruku u meditaciji ili ne, samo bivanje u ovakvom stanju svijesti proširuje umne kapacitete vašeg bića i dolaskom u kontakt s iscjeljujućim energijama našeg duhovnog “doma”, mi se na dubokim razinama prisjećamo naše prave biti.

Kada se vratite iz ovakve meditacije ona vam ostaje u sjećanju za cijeli život.
Meditacija je ONLINE, otvoreno za sve, nema preduvjeta.

TERMIN:
05.08.2022. od 19 sati preko programa Zoom. Trajanje programa se predviđa da će biti oko sat i pol. Zbog specifičnosti moguće je malo odstupanje od satnice.

CIJENA:
100 kn – za sudjelovanje
200 kn – za kupnju snimke
Podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Meditacija se održava preko programa Zoom.

prijavi se