Online tečaj astrologije za početnike

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati svoju i natalne karte drugih osoba koje su vam važne. Polaznicima tečaja osigurane su skripte, i snimke predavanja.

Tečaj je pogodan i za one koji ništa ne znaju o astrologiji, počinje u srijedu, 21. rujna 2022. i održava se jednom tjedno, srijedom, od 19 sati. Online predavanja traju oko sat i pol, a učenje lekcija je praktično i zanimljivo jer se uči analizirajući horoskope polaznika.

Sam online način učenja nije zahtjevan, uklapa se u ovaj naš užurbani život. U slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku ćete dobiti nakon predavanja na mail.

“Na kraju početnog stupnja tijekom kojeg ćemo proći oko trideset lekcija, naučit ćete samostalno raditi analizu natalne karte.

U prvom dijelu programa ćemo raditi osnove astrologije, negdje do kraja godine. Od samog početka sva teorijska znanja odmah se usvajaju analizirajući natalne horoskope polaznika.

Svi polaznici će dobiti svoj horoskop i horoskop ostalih polaznika iz grupe. Tijekom školovanja dobivaju se lekcije na mail. Nakon svakog završenog predavanja dobit ćete na mail link na kojem možete skinuti snimku predavanja u mp3 formatu.

Na kraju tečaja polaže se pisani ispit i ako budete i dalje zainteresirani nastavit ćemo u rujnu iduće godine ljubavnu i prognostičku astrologiju. Tada ćete naučiti kako se rade prognoze i na koji način se može “vidjeti” kad će nam se nešto događati u životu, kao i kako neke situacije možemo ublažiti i izbjeći uz pomoć astrologije.
Svaki mjesec ćete na mail dobiti račun za tekući mjesec. Mjesečna cijena je 400 kuna (četiri predavanja po dva školska sata). Možete plaćati mjesečno, tromjesečno ili cijeli iznos.
Predavanje ćemo imati preko programa Zoom. To je vrlo jednostavan program koji možete instalirati na računalu, mobitelu, laptopu ili tabletu. Svaki put kad budemo imali predavanje dobit ćete šifru i prijaviti se za predavanje.
Kroz cijeli tečaj ću vam biti na raspolaganju, ne baš 0-24, ali odgovorit ću na poziv ili na mail. Dobivat ćete i zadaće koje ćete rješavati “u svom ritmu”. Ako budete rješavali zadaće i bili većinu vremena na predavanjima već na ljeto ćete samostalno znati analizirati natalne karte, što vam može uveliko smanjiti stres u životu”, pojašnjava koncept Dunja Fućak.
astrologija za početnike 1
Imate znanje astrologije, a nemate iskustva u praktičnom radu? Netko vas pita da mu pogledate horoskop, a vi ne znate od kuda krenuti? Ako ste spremni sebe shvatiti ozbiljno kao astrologa, a ne znate na koji način pristupiti klijentu, onda je za vas napredni tečaj koji počinje u četvrtak, 22.9.2022. i održava se jednom tjedno, utorkom od 19 do 20.30 sati. Tečaj se održava u manjim grupama, a mogu prisustvovati svi koji imaju osnovno znanje astrologije.

Osim online tečaja, postoji i dopisni tečaj koji možete upisati bilo kada, lekcije se dobivaju na mail i sami određujete tempo učenja. Također, ako niste za grupna učenja i želite individualan pristup, postoji mogućnost i za to.

Prijave primamo preko donje prijavnice

Dodatne informacije možete dobiti na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 098/351-645
https://astrologijaonline.com/

https://www.facebook.com/astrologijaDunjaFucak

Program početnog stupnja
•  Uvod u astrologiju, planete, znakovi,
•  retrogradne planete, dostojanstva, kuće, aspekti,
•  konfiguracije u horoskopu,
•  fizički izgled, zdravlje,
•  psihološki profil, ascendent,
•  brak, djeca, ljubav,
•  seksualnost, ljubavnici,
•  obitelj, braća i sestre,
•  nekretnine, nasljedstva,
•  karijera, novac, putovanja,
•  prijatelji, studij,
•  Kiron, Lilit, fiksne zvijezde,
•  arapske točke, asteroidi.

Dojmovi polaznika škole astrologije

“U školi astrologije Dunje Fućak bilo mi je zanimljivo i mnogo sam naučio. Dunja je uvijek nasmijana i strpljiva te dobar materijal za profesora. Nije joj problem ponoviti nekoliko puta i pomoći svima da shvate, a na prvom joj je mjestu zadovoljstvo učenika. Nakon škole znam sam sebi čitati natalnu kartu, ali sam na drugom stupnju naučio i prognostičku astrologiju te bih Dunju Fućak predložio svakome tko se zanima za astrologiju.”
Tihik Rončević

“U školu astrologije krenula sam jer sam htjela znati više o tome od onoga što piše na zadnjim stranicama novina. Dunja se pokazala kao odlična profesorica, a svojim je znanjem i stručnošću djelovala poticajno na učenike. Odlično je što se uči na vlastitoj natalnoj karti te vas tako drži stalno zainteresiranima. Osam sati mjesečno u školi bi prošlo kao ništa, a na kraju sam iz svega izašla bogatija za jedno iskustvo i s novim znanjima!“
Tea Schmidichen

“U školi nisam samo naučila astrologiju, naučila sam mnogo stvari o sebi. Otkrila sam svoje skrivene potencijale zbog kojih mi se otvorio neki sasvim novi životni put. Za potporu na tom putu, kao i za nesebično dijeljenje znanja i iskustva zauvijek ću biti zahvalna svojoj učiteljici Dunji Fućak.”
Sanja Vicić

“Draga Dunja
Iskustvo koje mi je apsolutno i kompletno promijenilo život!
Malo sam neprilagođena u životu…, najjednostavnije “čudna” što bi rekli ljudi. S mojim curama u grupi našla sam obitelj koja mi je oduvijek falila. Prije nego što sam ih upoznala patila sam od svakakvih stvari koje mi nisu dale disati, prije svega nisam znala voljeti sebe. Uz tebe i cure, u školi sam upoznala sebe, shvatila sam samu sebe, našla sam smisao u svom ovom kaosu ove životne reinkarnacije. Upoznala sam jednako “čudne” (čitaj prekrasne) ljude slične sebi koji su mi postali i uvijek će na neki način ostati podrška koja mi daje snagu svaki dan kad otvorim oči.
Upis u školu definitivno je jedna od mojih najboljih odluka u životu
Hvala puno na svemu do sada i ubuduće. Sve vas jako volim”
Mirna

“Da sam kojim slučajem samo slutila koliko mogućnosti mi nudi škola astrologije, upisala bih ju puno ranije…, ali sve u svoje vrijeme. :) Draga Dunja, hvala ti od srca na tvom velikom i moćnom znanju koje mi je pomoglo da na svijet pogledam drugim, otvorenijim očima. Pomoću astrologije naučila sam bolje razumjeti sebe i moje najdraže, razumjeti poteškoće, krize i velike životne promjene. Sada znam da ne živimo samo pod nebeskim svodom, ispod zvijezda nego i pod njihovim okriljem. Svakome tko je zainteresiran za astrologiju mogu toplo preporučiti školu astrologije po metodi Dunje Fućak.”
Jelena Bencan

“Kad vas netko navede da se zaljubite u astrologiju, onda znate da ste bili u odličnoj školi i da ste svoje vrijeme i energiju potrošili na pravom mjestu. Osim ljubavi prema astrologiji škola otvara jedna nova vrata, novi pogled na životna zbivanja i otvara mogućnosti kako možemo sebi olakšati, ali i objasniti neke trenutke u kojima se nađemo, bili oni teški ili lijepi. Prvenstveno se puno toga nauči o sebi, objasnite si neke situacije i postupke i drugim očima gledate na te kockice koje slaže život. Najbolje je što sve naučeno svaki dan potvrđujete, preispitujete i istražujete dalje. Škola daje stručan pristup astrologiji na vrlo jednostavan i razumljiv način te je usvajanje novih saznanja brzo i prije svega jako zanimljivo.”
Lorena Uravić

“Kada sam krenula u istraživanje astrologije, svijet interneta me doveo do Dunje. Danas sam zahvalna na tome, jer upoznati takvu osobu pravi je blagoslov. Način na koji prenosi svoje “ogromno” znanje je takvo da u meni ne prestaje želja za učenjem astrologije. Jednostavna, praktična i puna strpljenja motivira nas na stjecanje novih znanja. Najviše saznanja kroz školu astrologije dobivamo o sebi radeći konkretno na vlastitim iskustvima kroz koja prolazimo u životu, te učimo kako spoznati sebe uz pomoć astrologije i rasti na svim razinama našeg postojanja.Svako tko traži odgovore, potvrde, ima nedoumice, strah ili bilo što, preporučam da krene u školu astrologije kod Dunje i dobit će pravog prijatelja i učitelja.”
Dubravka

“Na zanimljiv, zabavan, a često i duhovit način, naša draga Dunja, približit će vam tajne astrologije. Prepuna znanja i strpljenja, od osnova, pa do složenih analiza, vodit će vas, usmjeravati, secirati zajedno s vama sve skrivene tajne vaše osobnosti. Pretrest ćete svoju prošlost, sadašnjost, budućnost, čak i prošle živote. I najčešće ustanoviti da niste bili ni princ, ni princeza! Koji su vam talenti, potencijali, smjerovi kojima je moguće krenuti, pojavljivat će se pred vama i ponekad vas obradovati, ponekad rastužiti, možda malo i zabrinuti. A tek kad dohvatite svoju obitelj i prijatelje?! Upoznat ćete zanimljive ljude i puno toga naučiti. Hoćete li znati i primijeniti, ovisi o vama. Dunja će vam uvijek biti podrška, učitelj, ali i prijatelj.”
Biljana Brajković

“Za Dunju imam samo riječi hvale. Moje lutanje forumima i internetom u potrazi za astrološkim znanjem završilo je u samo nekoliko sati. Uvijek spremna pomoći, olakšava život svojim učenicima i klijentima. U školi sam naučio i više od predviđenog. Tehnike predikcija, čitanje natalne karte, razdoblja povoljna za ulaganje, posao…, pa sve do prošlih života. Sve objašnjeno jako direktno i praktično. Svakako otvara ljudima drukčiji pogled na život. Nekad to znači veliko olakšanje, imati objašnjeno zbog čega nam se nešto događa.”
Antonio Jakus

O voditeljici tečaja
Astrologinja Dunja Fućak već više od deset godina vodi tečajeve, seminare i radionice astrologije. Zadnjih šest godina sve seminare, radionice i tečajeve održava online. Osim početnog tečaja ima i tečaj za napredne i tematske tečajeve (karmička astrologija, medicinska astrologija, poslovna astrologija) za one koji se i dalje nakon završetka školovanja žele nastaviti baviti astrologijom.
“Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Trenutno živim u Hrvatskoj, ali imam klijente iz cijeloga svijeta.
Zahvaljujući bogatom iskustvu jednako učinkovito savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke.
Od 2007. u Rijeci, a sada online, vodim astro školu, a povremeno i seminare iz raznih područja astrologije. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima.
Prije no što sam se počela profesionalno baviti astrologijom, nekoliko sam godina provela u poslovnom svijetu. Smatram da onaj tko želi biti uspješan u poslu, mora osjećati strast prema poslu, baš kao i ja prema astrologiji.

 

Prijavnica za ONLINE ŠKOLU ASTROLOGIJE ZA POČETNIKE