PRVA GODINA IZOBRAZBE ZA SHIATSU-PRAKTIČARA

KAMP ZA OSOBNI RAST I RAZVOJ, HEALING ARTS
PRVA GODINA IZOBRAZBE ZA SHIATSU-PRAKTIČARA
30.10. do 6.11.2022.

Vimal akademija, Put kroz selo 3c, 44317, Moslavačka Slatina, Hrvatska

Trogodišnji program baziran je na učenju Prashantamove škole O. D. H. A.
Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti više o sebi, naučiti kako živjeti svjesnije, opuštenije i sretnije i kako poboljšati te sačuvati svoje psihofizičko i duhovno zdravlje.
Ovo je škola i za one koji žele naučiti kako pomoći drugima, a onima koji već pomažu ljudima ova edukacija može donijeti novi, holistički pristup životu i radu.
„Vi ćete prvi imati koristi od onog što naučite u Divine Healingu (Božanskom ozdravljivanju). Potom ćete se, prirodno, naći u situacijama u kojima će dugi ljudi tražiti od vas pomoć, vodstvo i tretman. Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti meditirati, živjeti zdrav život bez stresa i izraziti svoju kreativnost u svakom aspektu života.“
Prashantam

Temeljni principi/stupovi naše škole: pokret, dodir/shiatsu, meditacija, nourishment/hrana, kreativnost, prevencija i otpušanje stresa

shiatsu prva godina 1U prvoj godini izobrazbe za shiatsu-praktičara počinjemo s fizičkim tijelom. Učimo i vježbamo drevnu tehniku shiatsu, pritisak prstom, kojom kreiramo stanje relaksacije, uspostavljamo prirodan protok i pravilnu raspodjelu vitalne energije u tijelu i time tijelu vraćamo sposobnost samoozdravljenja.
Naučit ćemo vježbati Divine Healing Exercises (vježbe s disanjem), plesat ćemo i kuhati, vrtlariti i šetati kroz prekrasnu prirodu Moslavačkog gorja.

Prakticirajući razne tehnike meditacije, razvit ćemo svjesnost koja će se očitovati u kvaliteti našeg svakodnevnog života i našeg Divine Healinga.

Nourishment uključuje zdravu prehranu jednako kao i prijateljstvo među studentima, smijeh, zagrljaje. Upoznat ćemo osnove tradicionalne medicine i holistički prisup zdravlju.

Ova škola trenira healere – one koji ozdravljuju sebe i druge.

Jer tek kad ozdravimo sebe možemo pomoći i drugima. “The Healer is the Healed.”
Po završetku kampa, polaže se pismeni i praktični ispit, nakon čega je polaznik osposobljen za shiatsu-masažu cijelog tijela.

shiatsu prva godina 3Zbog svega navedenog, ovaj kamp preporučujemo svima koji žele raditi s ljudima ili već rade te žele unaprijediti svoj rad i naučiti nove tehnike ozdravljivanja (fizio-terapeuti, liječnici, defektolozi, psiholozi, osteopati, aromaterapeuti, svi koji se bave raznim tehnikama masaže i healinga, voditelji team-buildinga).

Vimal akademija – Akademija za razvoj ljudskih potencijala ( www.vimal.hr ), smjestila se u srcu Moslavačke gore u Moslavačkoj Slatini, Popovača, svega 50 km istočno od Zagreba.Toje mjesto gdje gost postaje domaćin i aktivno sudjeluje u svim dnevnim poslovima: od kuhanja mediteranske i vegetarijanske hrane do čišćenja blagovaonice, prekrasne dvorane za meditaciju i višekrevetnih soba.

Cijena osmodnevnog kampa je 5.825,00 kn(350 € + 430 €) i uključuje smještaj i tri vegetarijanska obroka dnevno.

Kontakt za prijave zainteresiranih polaznika:

Voditeljica: dr Magdalena Nardelli Kovačić, www.naucizivjetizdravo.com

099 653 22 72, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Udruga Promjena za promicanje zdravlja i zdravog načina života,

www.udrugapromjena.hr
Predsjednica: dr. Ljiljana Lulić Karapetrić,
098 301 812 , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ustanova Holistika – Centar cjeloživotnog učenja, Zagreb, www.vimal.hr , 00385 98279 509, 00385 977 013 930

shiatsu prva godina 2