UMIJEĆE MANIFESTIRANJA SA SVETOM GEOMETRIJOM

Dođi na besplatno Uvodno predavanje o Umijeću manifestiranja sa svetom geometrijom koji će se 8. veljače 2023. održati u 20 h na Zoomu.
Prijave za Uvodno predavanje poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naučite kako stvarati svoju vlastitu realnost uz pomoć svete geometrije na ovom četveromjesečnom tečaju. Ono što ćete naučiti, primjenjivo je na sva životna područja, te bez obzira čime se u životu bavite. Naučite vještinu koja će vas podržavati do kraja života. Postanite praktičar ove metode za manifestiranje, te ćete osim sebi, također moći pomoći i drugima, prijateljima, obitelji ili klijentima.

Sveta geometrija je drevna umjetnost manifestiranja, to su građevni blokovi svega što postoji. Kada naučite raditi s tim građevnim blokovima tj. s oblicima svete geometrije, moći ćete oblikovati svoju stvarnost onako kako želite, te lakše ostvariti bilo koji cilj, osobni ili profesionalni.

Neki od primjera kako vam sveta geometrija može pomoći:

 • Usvojite bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistite svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Ostvarite se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvaranje obilja, prosperiteta i povisivanje financija i prihoda
 • Bolji odnosi i drugo 

MODUL 1 – OSNOVE SVETE GEOMETRIJE

Na prvom modulu učimo osnove svete geometrije, te učimo osnovne oblike i boje svete geometrije koje svi nosimo u auri, a koji predstavljaju građevne  blokove svega što postoji. Naučit ćete:

 • Kako preoblikovati svoje polje aure i stvoriti snažni temelj za rad sa svetom geometrijom
  • Kako koristiti boju i svetu geometriju kako bi energetski oblikovali svoje aktivnosti
  • Kako prepoznati svetu geometriju u svojim mislima, jeziku i ponašanju
  • Kako držati povoljne i pozitivne energije u svojem polju koje vas podržavaju i kako zamijeniti i otpustiti one koje su nepovoljne i negativne
  • Kako magnetizirati i privuči sebi ono što zaista želite
  • Kako koristiti svetu geometriju da povećate bilo koje pozitivno stanje ili otpustite negativna stanja
  • Kako aktivirati i zračiti oblike svete geometrije tj. energije koje vam trebaju tj.  oko 60-ak različitih energija (sposobnost, obilje, ljepotu, hrabrost, mir, sigurnost, veselje, samopouzdanje, kreativnost, odlučnost, disciplinu, entuzijazam, opraštanje, davanje, zahvalnost, sreću, zdravlje, ljubav, red, vodstvo, istinu itd.
 • Kako raditi svjetlosne mreže, za sebe i druge, za usklađivanje osobnih energija. Mreže svete geometrije omogućit će vam da imate energetsku podršku za manifestiranje.

 
 MODUL 2 – UNUTARNJI ZAKONI

Na ovom modulu, naučit ćete više o temeljnih 12 unutarnjih zakona. Svaka osoba ima barem jedan dominantan unutarnji zakon, a mnogi i više. Ti zakoni određuju i definiraju sve što radite i često predstavljaju određene obrasce koji upravljaju vašim životima na različitim razinama. Ti zakoni su često podsvjesni i prevladaju nad bilo kojim drugim tehnikama manifestiranja koje radite – dok ne spoznate svoje vlastite zakone i razriješite ih.

Svaki unutarnji zakon također je povezan s jednim oblikom svete geometrije. Naučite prepoznati svoje unutarnje zakone i ponavljajuće obrasce za pospješivanje  vašeg osobnog rasta,  te kako koristiti svetu geometriju da transformirate svoj unutarnji svijet na višu oktavu, povisite svoju vibraciju, te time pospješite i vaše manifestiranje.
Naučit ćete kako aktivirati svetu geometriju za svoju osobnu transformaciju, ali također i za druge, bilo da su to prijatelji, obitelj ili klijenti.

Osjećate li da sami sebe ponekad sabotirate, da ste manje vrijedni ili da imate blokade k ostvarivanju obilja ili da ne zaslužujete primiti više od života? Takve i slične obrasce koji su često nesvjesni i usađeni duboko u našu podsvijest, moći ćete uspješno transformirati s 13 oblika svete geometrije.

Radeći s ovim oblicima, moći ćete se lakše uskladiti s vašim autentičnim ja i izaći iz polariteta koji vas drže u nižoj vibraciji, te iscijeliti vaše duboko ukorijenjene obrasce – kako za sebe, tako i za druge oko vas. 

MODUL 3 - NAPREDNA SVETA GEOMETRIJA

Napredni rad sa svetom geometrijom i dodatnim nizom oblika i boja omogućava vam izradu mreža svete geometrije za ostvarivanje kratkoročnih ciljeva na bilo kojoj razini, materijalnoj, duhovnoj, emocionalnoj, mentalnoj i fizičkoj.
Učit ćete kako aktivirati potrebne energije putem oblika svete geometrije i zračiti ih na vrlo jednostavan i zabavan način.

Također ćete naučiti kako raditi svjetlosne mreže za cijeli niz bolesnih stanja i pružati energetsku podršku na putu iscjeljivanja i osnaživanja.

Naučit ćete kako manifestirati razne ciljeve, npr.

 •  Integrirati bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistiti svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Ostvariti se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvarati obilja, prosperiteta i povisivanje financija i prihoda
 • Imati bolje odnose s drugima
 • Pospješiti komunikaciju, te aktivirati motivaciju, inspiraciju, kreativnost i drugo.

Cijena četveromjesečnog tečaja € 640, plativo u 4 rate po €160 eura.

Prijave za sljedeći ciklus edukacije i za uvodno predavanje slati na donju prijavnicu ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija na www.multidimenzija.com

 

UMIJEĆE MANIFESTIRANJA SA SVETOM GEOMETRIJOM