Theta program: Ženske teme 2023

Drage žene, 
nakon velikog uspjeha theta programa “Ženske teme” u prošloj godini, nastavljamo sa našom intimnom i podržavajućom zajednicom theta praktičarkiu 2023. godini! 

U ovom novom ciklusu iscjeljivat ćete duboko potisnute traume i vjerovanja, koja su vam uzrokovale bolesti i poremećaje, radile hormonalni disbalans, otežavale vaš odnos sa roditeljima, obitelji i djecom, kreirale fizičke, mentalne i emocionalne ovisnosti, vraćale vas u ulogu žrtve, kreirale narcise u vašem životu, blokirale vašu kreativnost, uzrokovale probleme u odnosima s muškarcima, blokirale vaš duhovni rast i kreirale disbalans u vašem životu.

Theta program “Ženske teme” mjesto je gdje žene otvoreno razgovaraju o svakodnevnim ženskim izazovima i pronalaze rješenja za njih.

Družit ćemo se svakog drugog ponedjeljka od 18 do 22 sata u Zagrebu i online te uz vodstvo i energetsku podršku theta učiteljica Nade i Beti, otvorit ćete se za kreiranje života kakvog si želite i zaslužujete.

Polaznice programa “Ženske teme” istaknule su svoje oduševljenje energijom zajedništva, suosjećanja, podrške i iskrene ljubavi jedne žene prema drugoj na našim ženskim druženjima u Theta Centru. U krugu theta praktičarki jednostavno nema tabu tema, srama ili osjećaja manje vrijednosti. Sam program privukao je više od 50 žena iz svih dijelova regije, od ranih dvadesetih do kasnih 60-tih, različitih životnih iskustava. Energija grupe koju su te divne žene pokrenule, preokrenula je brojne živote na bolje. Evo što su neke od polaznica napisale:

Kroz svaku novu radionicu otkrivam dijelove sebe. Međusobno radimo na vjerovanjima i iscjeljujemo se tako da svaki put dođem kući kao obnovljena, bolja verzija sebe.

Uživam u iskustvima i znanju voditeljica koje nam prenose sa lakoćom i na jednostavan način, te koje su nas sve povezale svojom energijom. Osobno dio oko pretkinja mi je bio veliko otkriće i nekako iscjeljivanje tih dijelova koji vuku energije naših predaka mi je najvrijedniji.

Sviđaju mi se iscjeljenja koja sam radila, sviđa mi se ženski krug, i zapravo što traje ovako duži period pa se nalazimo svaka 2 tjedna jer onda imam vremena procesuirati stvari, kopati, iscjeljivati, i ženske teme su onda tako aktivno prisutne u mom životu.

Ženske teme su mi potvrdile puno onoga što sam već znala, samim time sam dobila pouzdanje i kao žena i što se tiče mog znanja, ali sam naravno i naučila puno novih stvari i upoznala puno prekrasnih duša na čemu sam jako zahvalna!

Theta program “Ženske teme 2023” sastoji se od 8 dijelova.

Na programu:

 • otkrivamo i otpuštamo duboko ukorijenjena blokirajuća vjerovanja koja uzrokuju različite bolesti i poremećaje kod žena (karcinomi, ciste, bolesti štitnjače, upale mjehura, endometrioza, spolne bolesti, kožne bolesti, problemi sa kosom i noktima, pretilost ili podhranjenost, virusne upale, bakterijske upale, parazite, itd)
 • čistimo se od genetskih bolesti, metala i radijacija
 • balansiramo hormone i zatvaramo lekcije koje učimo kroz PMS, perimenopauzu i menopauzu
 • poboljšavamo odnos sa svojom majkom i zatvaramo lekcije naših pretkinja, kako bismo poboljšali odnos sa svojom djecom
 • oslobađamo se od blokirajućih vjerovanja vezanih uz djecu, uključujući temu rađanja ili ne rađanja djece
 • osvještavamo i iscjeljujemo različite ovisnosti u našem životu, od onih očitih (pušenje, alkohol, hrana, tablete i sl) do onih manje očitih (bol, muškarci, siromaštvo i sl) te zatvaramo receptore za ovisnosti
 • izlazimo iz uloge žrtve (roditelja, partnera, djece, financijskog sustava, šefa, kolega, karijere, agresora, itd)
 • otvaramo novo poglavlje u razumijevanju muškaraca, te komunikacije i odnosa s muškarcima u našem životu
 • unaprjeđujemo svoju kreativnost i sposobnost kreiranja svog života
 • učimo kako prepoznati narcise u našem životu, te otpuštamo vjerovanja koja nam kreiraju odnose s narcisima
 • kreiramo novu rutinu u našoj duhovnoj higijeni, kroz redovna čišćenja, balansiranja, vraćanja fragmenata duše, manifestiranje dana, energetska razvezivanja i iscjeljivanja
 • aktiviramo epifizu
 • oslobađamo se programa kolektivne svijesti i naših predaka vezanih uz ulogu žene u društvu i obitelji
 • iscjeljujemo svoje obiteljsko polje i dovršavamo karmičke odnose sa članovima obitelji iz prošlih života

Program se održava u Zagrebu i online ISTOVREMENO, dva puta mjesečno. Moguće je kombinirati dolazak uživo i dolazak online u sljedećim terminima:

1. DIO: Bolesti i poremećaji ženskog tijela i kako ih iscijeliti
ZAGREB + ONLINE: 30.01.2023. od 18 do 22 sata

2. DIO: Žensko tijelo i hormonalna ravnoteža
ZAGREB + ONLINE: 13.02.2023. od 18 do 22 sata

3. DIO: Iscjeljenje odnosa sa majkom i sebe kao majke
ZAGREB + ONLINE: 27.02.2023. od 18 do 22 sata

4. DIO: Ženske ovisnosti i kako ih se osloboditi
ZAGREB + ONLINE: 13.03.2023. od 18 do 22 sata

5. DIO: Izlazak iz uloge žene kao žrtve
ZAGREB + ONLINE: 27.03.2023. od 18 do 22 sata

6. DIO: Ostvarenje punog potencijala ženskog mozga
ZAGREB + ONLINE: 17.04.2023. od 18 do 22 sata

7. DIO: Duhovna higijena žene
ZAGREB + ONLINE: 08.05.2023. od 18 do 22 sata

8. DIO: Iscjeljivanje uloge žene kao stupa obitelji
ZAGREB + ONLINE: 22.05.2023. od 18 do 22 sata

CIJENA PROGRAMA

300 EUR (2260.35 HRK) za cijeli program

53 EUR (399.32 HRK) za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 424 EUR (3194,63 HRK).


Polaznicama tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje u ratama. 

 

Voditeljice programa

Theta uciteljica Nada Segvic
Nada Šegvić
mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a

Ova radionica je predivna prilika da s vama podijelim znanje i iskustvo koje je meni pomoglo da nakon traumatične 2004. godine i gubitka 16-godišnje kćerke, iscijelim devastiranu, uplašenu i nemoćnu ženu u sebi (koja je to bila i prije) te vratim sebe k sebi, i uđem u svoju žensku snagu.

Brojna izvantjelesna iskustva omogućila su mi da dobijem drukčiju perspektivu života i shvatim da svako biće, pa tako i žena u nama zavređuje poštovanje i ljubav.

Sada, nakon 34 godine braka, i turbulentnih životnih iskustava i u partnerskom odnosu, mogu reći da sam postigla stabilnost i neovisnost i povezala se s onim dijelom mene koji je došao na ovu planetu da bi se radovao životu. 

Kroz razne tehnike samopomoći koje su postepeno ulazile u moj život, kao što su PEAT, Škola za integrativni razvoj gdje dobivam znanje o psihodinamici tijela, Integralna meditacija, upoznajem dublje dijelove sebe. U tom procesu samoiscjeljivanja 2006.u moj život dolazi i Theta healing, tehnika koja me sa svojom jednostavnošću, sveobuhvatnošću i dubinom, potpuno osvojila. 2012. godine postajem učiteljica Theta healinga jer želim prenijeti to znanje i drugim ljudima. 

10 godina iskustva podučavanja Theta healinga, i individualnih tretmana, dali su mi neprocjenjivo iskustvo dubljeg razumijevanja i mogućnost iscjeljivanja ljudske psihe. 

Dio tog znanja, osim kroz tečajeve, želim podijeliti kroz kratke tematske radionice, kao što je i ova – Ženske teme.


Beti Mihajlović
mag. oec. marketing + učiteljica ThetaHealing®-a 

Ženske teme se već dugo vremena “kuhaju” u Theta Centru Zagreb i napokon su došle na red! Moje veselje je neizmjerno jer sam svjedočila nebrojeno puta snazi ženskog zajedništva i podrške, te dubokom iscjeljenju koje iz takve jedne energije grupe može proizaći.

Moj životni put od djevojke malog otoka pokraj Dubrovnika, preko karijeristice, zatim poduzetice i samohrane mame do theta učiteljice u sretnom i ispunjenom partnerskom odnosu, bio je prepun uspona i padova.

Kroz višegodišnje školovanje u ThetaHealing metodi i rad na sebi, upoznala sam najdublje dijelove svoga bića i sebe kao ženu. Povezala sam se sa svojom autentičnošću i duhovnom svrhom. Taj osjećaj življenja života punim plućima u energiji radosti i ispunjenosti želim prenijeti kroz tečajeve, radionice i vježbaonice koje vodim.

Vjerujem da sve mi imamo puno toga za naučiti jedne od drugih!

Sudionice u prostoriji uživo i sudionice koje su ONLINE će sudjelovati na identičnom događaju i moći će imati međusobnu interakciju, te raditi vježbe zajedno, pomoću novo postavljenog sustava kamera, ekrana i mikrofona.

PRIJAVE:

Program je namijenjen theta praktičarkama koje su završile najmanje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj.

Ako niste završile Osnovni tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj se održava:

 • 20.01. – 22.01.2023. – Zagreb
 • 03.02. – 05.02.2023. – Zagreb + ONLINE
 • 10.02. – 12.02.2023. – Rijeka

Počinje u petak u 17 sati i završava u nedjelju u 18 sati. Više informacija o nadolazećim tečajevima pronađite ovdje.

Obavezna prijava na program “Ženske teme” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!