ReVISion _ Poomaaloo! 

Otpusti ritam svakodnevice, prepusti se ritmu otoka „ Poomaaloo“,  vrati se kući promijenjen/a!
ISKUSTVO OTOKA VISA 17. 6. - 24. 6. 2023. – Dopustite si revitalizaciju, opuštanje, svjesnost, pokret, prirodni ritam i novu energiju 

7 DANA OPUŠTANJA - DOPUSTITE SEBI DA BUDETE AUTENTIČNI 
Svakodnevno vođeni program pokretima tijela, svjesnog disanja, vođene vizualizacije, energetskog rada, šetnje po prirodi, od svega poomaaloo.

Aktiviraj se i dođi u Komižu na otok Vis od 17. 6. -  24. 6. 2023.
Osjeti radost, mir i slobodu, ostvari duboku harmoniju u sebi, s ljudima oko sebe, s beskrajem plavog mora i neba, između kojih pulsira tajanstveni otok Vis.

PROGRAM 
Započinje u subotu  17. 6. 2023. dolaskom trajekta na otok Vis, pićem dobrodošlice i smještajem u apartmane te večerom u 18.30 sati, a završava u subotu 24. 6. 2023. ujutro nakon doručka. 

Dnevni raspored:
7.00 sati - Vođeni program: jutarnje šetnje u prirodi uz svjesnost vlastitog tijela, pokreta i disanja, svjesnost mirisa i boja otoka, Pozdrav suncu, zvučne vibracije, opuštanje
9.00 sati - Doručak
Slobodno vrijeme za kupanje (more, bazen), druženje, zabavu i dodatne sadržaje
18.00 sati - Večera 
19.30 sati - Vođeni program; plesni pokreti, kretanje u ravnoteži, tibetanci, istezanje, joga lica. Opuštanje uz svjesno disanje, vođene vizualizacije i energetski rad (rekonekcija, reiki, dodirom do zdravlja)
Treking  „Zbogom civilizacijo“ i posjet otoku Biševo (poludnevni)

Cilj programa: opuštanje, svjesnost tijela i emocija, usklađivanje mentalnog, duhovnog, emotivnog i fizičkog, svjesnost blokada i rad na otpuštanju, opuštanje u prirodi, povratak sebi kroz zvuk, pokret, disanje i netaknutu prirodu otoka Visa.
Grupe do maksimalno 15 osoba kako bi se svakom mogli individualno posvetiti.

Programe mogu pratiti i početnici koji se prvi puta susreću s ovakvim aktivnostima jer sve je jednostavno „Udah, izdah, osmijeh“.
Otočka filozofija „Poomaaloo“ vrijedi za sve fizičke, emotivne, duhovne i mentalne aktivnosti, u skladu s vlastitim ritmom srca i pulsacijama otoka, ali i pomicanjem vlastitih granica.

SMJEŠTAJ 
U privatnoj kući s apartmanima, vanjskim bazenom, velikom natkrivenom terasom s pogledom na more i otok Biševo. Kuća je okružena stablima rogača, maslina, limuna te predstavlja savršeno mjesto za ranojutarnje opuštanje. Udaljena je 10 minuta pješice od centra i plaže. Parking ispred kuće.

PREHRANA
Polupansion, doručak i večera (vegetarijanska i mediteranska).

CIJENA PROGRAMA uključuje svakodnevne jutarnje i večernje aktivnosti, 7 noćenja u privatnoj kući s apartmanima, 7 polupansiona (doručak i večera, kava i čaj), boravišna pristojba, treking „Zbogom civilizacijo“ i posjet otoku Biševo. Svaki polaznik na poklon dobiva majicu ReVISion_Poomaaloo! 

CIJENA programa ovisi o smještaju u sobama u apartmanu.

  • Cijena paketa za jednu osobu/jednokrevetna u sobi s bračnim krevetom u apartmanu 980 EUR/OS.
  • Cijena paketa za jednu osobu u sobi s bračnim krevetom/dvokrevetna, ako krevet dijeli s drugom osobom je 750 EUR/OS.
  • Cijena paketa za jednu osobu na dodatnom ležaju u dnevnom boravku je 630 EUR/OS. 

U cijenu nije uključen put od/do Komiže, ulaznice,  karte,  piće za vrijeme konzumiranja večere.

DODATNI SADRŽAJI:

Tretmani po pristupačnim cijenama:

  • Energetski tretmani: rekonekcija, reiki, shiatsu
  • Bownova terapija, refleksoterapija stopala i lica 

Fakultativni izleti moguće je rezervirati s Agencijom Alternatura u dogovoru s grupom. 

PRIJAVE I REZERVACIJE  
Broj smještajnih jedinica je ograničen! Prijave i rezervacije primaju se po redoslijedu prijava do popunjena istih, a najkasnije do 1. travnja 2023.  

Za rezervaciju mjesta u grupi potrebno je uplatiti 40 % avansa. Ostatak je plativ na dan dolaska na otok. Račun za uplatu proslijedit ćemo vam nakon prijave i rezervacije.

Info o dolascima na otok Vis:

Prvi trajekt za otok Vis polazi iz Splita, 17. 6. 2023. u 9.00 sati, a drugi u 15.00 sati.
Dolazak  trajekta u grad Vis u 11,20 sati odnosno u 17.20 sati. Grad Vis udaljen je od grada Komiže 10 km te je moguće odmah nakon dolaska trajekta sjest na bus za Komižu ili uzeti Taxi.

Odlazak s otoka Visa - check out iz apartmana  je u 10.00 sati. Trajekt iz grada Visa za Split polazi u 12.00 sati, dolazak u Split u 14.20 sati.

https://agencija-zolpp.hr/wp-content/uploads/2019/04/602-Vis-Split-2023.pdf

KONTAKT za više informacija i prijave:
Ankica Bešter - mob.: 091 618 0121, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

VODITELJICA Ankica Bešter, AB_Issa, viša stručna trenerica fitnessa (KIF Zagreb), osnivačica i voditeljica grupnih programa vježbanja Centra za poboljšanje kvalitete života Dupin, Ivanić-Grad (30 godina), Majstor karatea 5.dan (HKS) organizatorica prijašnjih  programa Aktivnog odmora na Visu za žene i drugih programa, praktičarka Rekonektivnog iscjeljivanja i Osobne rekonekcije, praktičarka Divine Healing Arts (shiatsu and reflexology), učiteljica Reikija.

Gošće voditeljice:
Vladimira Val, vlasnica Zavoda za inegrativni razvoj Ljubljana, terapeut Bownove terapije, refleksoterapije, učiteljica joge lica, NLP coach,

Vera Mitrović Vrbanac, viša stručna trenerica fitnessa, voditeljica Studija za plesnu edukaciju i umjetničko stvaralaštvo (35 godina),vlasnica Flow form pilates studia, učiteljica Reikija, praktičarka Flow form  i Movement in balance programa

U zdravom tijelu zdrav duh! :)

vis trening 1


♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam