FEŠTAONICA by Boris - Pjevamo i uživamo

Ako želite opušteno i slobodno pjevati popularne pjesme dobrodošli ste na raspjevana događanja u organizaciji Feštaonice by Boris!

Pjevamo i uživamo u zajedničkom pjevanju, uz pratnju na gitari!
Pjevačko predznanje je nevažno!

Događanja u organizaciji Feštaonice by Boris:

1. RADIONICA PJEVANJA- dvosatna radionica u kojoj u prvom dijelu radimo lagane i opuštajuće vježbe za razgibavanje tijela, potom radimo vježbe za produbljivanje disanja, te vježbe za glas. Nakon vježbi smo spremni za zajedničko pjevanje popularnih pjesama uz pratnju na gitari. U drugom dijelu radionice spontano stvaramo atmosferu fešte/ tuluma, zajednički pjevamo pjesme, gibamo se u ritmu glazbe, plešemo i uživamo u zajedničkom pjevanju.

2. RASPJEVANO DRUŽENJE- Vrlo jednostavan koncept, sastanemo se i zajednički pjevamo popularne pjesme uz pratnju na gitari. Spontano stvaramo atmosferu fešte/ tuluma, pjevamo, gibamo se u ritmu glazbe, plešemo i uživamo u zajedničkom pjevanju. Raspjevano druženje traje sat i pol vremena.

3. GLAZBENA ANIMACIJA - Ako želite na svojoj proslavi ili druženju opušteno pjevati popularne
pjesme, pozovite Feštaonicu, tj. glazbenika Borisa, da zajedno pjevamo i uživamo u pjesmi.
Vi, Boris i gitara! Opijmo se pjesmom!Prijavite se na donji obrazac prijavnice i na mail ćete dobiti obavijesti i sve pojedinosti vezane uz naredna događanja!

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 099 301 3580

O meni:
Zovem se Boris Glumpak. Završio sam osnovnu muzičku školu, smjer gitara. Pjevao sam u raznim pjevačkim zborovima ( Ivan Goran Kovaćić, Collegium pro musica sacra, Desiderium, Ivan Kukuljević Sakcinski..). Završio sam i Školu za otkrivanje glasa (Werbeck metoda pjevanja) i redovito, svakodnevno, izvodim glasovne vježbe iz ove škole i time kontinuirano i dalje otkrivam i razvijam svoj glas.
Pokrenuo sam i vodim projekt Feštaonica by Boris. Ovim projektom potičem ljude da pjevaju i uživaju u pjevanju. U sklopu Feštaonice može me se angažirati i dolazim sa gitarom na Vašu proslavu ili druženje, te potičem uzvanike na pjesmu. Iza mene je bogato, dugogodišnje iskustvo pjevanja i sviranja gitare na raznim proslavama, zabavama i druženjima. Uz glazbenu animaciju bavim se organizacijom i vođenjem Radionice pjevanja i Raspjevanih druženja.


Dobrodošli ste!
Boris Glumpak

 

Prijavite se ovdje za  FEŠTAONICU