Ženske teme: duhovna higijena žene

ZAGREB + ONLINE: 08.05.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene, vi ste predivno duhovno biće u fizičkom tijelu. Vaše duhovne potrebne jednako su važne kao i one fizičke, emocionalne i mentalne.

Pored fizičkog tijela, imate niz međusobno povezanih energetskih tijela. Kada bilo koje od vaših energetskih tijela pati, taj umor i bol se prenosi na fizičko tijelo i može izazvati s vremenom i niz bolesti i poremećaja. Zato, jednako kako brinete o svom fizičkom tijelu, potrebno je brinuti o vašem duhovnom tijelu.

Duhovna higijena usmjerena je na podizanje vaše energije. Redovnim čišćenjem od neželjenih i negativnih energija, održavate i usmjeravate vašu životnu energiju.

Duhovna higijena podrazumijeva niz energetskih praksi, koje možete oblikovati u jedan jutarnji ili večernji ritual. Kako se kroz njih čistite od negativnih energija, stvarate više prostora za pozitivne energije. Kada se redovno čistite i punite visokim vibracijama, manje upijate negativnosti drugih, lakše otpuštate prošlost i ulazite u osjećaj vlastite vrijednosti. S takvom praksom nestaje osjećaj razdražljivosti, umora, iscrpljenosti i manjka koncentracije. Postajete manje reaktivne na vanjske faktore i tuđe energije – više ste prisutne i lakše kreirate vlastitu realnost.

Zato ćete na radionici “Ženske teme: duhovna higijena žene” naučiti i primijeniti niz energetskih vježbi kojima čistite svoja energetska tijela, kreirate svoj dan, čistite kaos iz života, mičete energije koje kreiraju umor i bolesti, te vraćate smisao života i duhovnu svrhu.

Naučite se očistiti od tuđih glasova i posvetiti pozornost vlastitom unutarnjem glasu, povezati se s njim i slijediti svoj duhovni put.

Ako vam je teško uspostaviti ili održati svakodnevnu fizičku ili duhovnu praksu, možda imate neke podsvjesne blokade vezane za duhovni rast. To mogu biti neki strahovi, ali i vjerovanja vezana uz samodisciplinu. Zato smo pripremile detaljnu listu potencijalnih blokirajućih vjerovanja, koju ćete testirati i raditi na njoj nakon predavanja i energetskih vježbi.

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

• energetski očistiti sva svoja energetska tijela
• balansirati čakre i hormone – otvorite vaše intuitivne centre, stvorite protok energije i dočekajte dan pune serotonina, endorfina i dopamina, uravnotežite estrogen i progesteron
• kreirati dan – upravljajte energijom dana, kreirajte situacije u smjeru kojem želite da idu
• očistiti auru, vratiti fragmene duše i energetsko odvajanje – kad se želite očistiti od tuđih energija koje ste prikupili kroz dan
• očistiti slobodno plutajuća sjećanja – za vrijeme operacija, nesvjesnih stanja
• čišćenje radijacije i čišćenje metala – moćan alat u slučaju bolesti i poremećaja (zračenja nakon bolesti karcinoma), zračenja mobitela, tv, računala kojima smo cijelo vrijeme izloženi
• čišćenje oštećenih gena – gene nasljeđujemo ali ih možemo deaktivirati, sastavljeni su od vodikovih veza
• slanje ljubavi djetetu u maternici – jedina vježba koju možete napraviti osobi s kojom ste genetski povezani, bez dozvole
• iscjeljivanje slomljene duše – duboke traume, brazde i pukotine
• energetsko čišćenje prostora

Sa svojom kolegicom theta praktičarkom kopat ćete na svim blokadama koje vas sprječavaju u tome da redovno održavate svoju duhovnu higijenu, ali i na vjerovanjima koja u vaš energetski prostor privlače negativne energije.

Radionica “Ženske teme: duhovna higijena žene” 7. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”. 

Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. Ako se odlučite za čitav program, dobit ćete audio snimke prethodnih radionica.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini Osnovnog tečaja:

28.04. – 30.04.2023. – ONLINE
26.05. – 28.05.2023. – Zagreb + ONLINE
23.06. – 25.06.2023. – Rijeka + ONLINE
07.07. – 09.07.2023. – Zagreb
Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:
Obavezna prijava na “Ženske teme” preko ovog linka. Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Ostvarenje punog potencijala ženskog mozga” odaberite 7. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!