Sistemske konstelacije | Dubrovnik | Split | Pula | Rijeka | Zagreb

Sistemske konstelacije
by Ines Lazarević Rukavina

Na sistemskim konstelacijama možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed.

Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima na jednoj od radionica koje će se održati u rujnu u:
Dubrovniku 9.9.2023.
Splitu 10.9.2023.
Puli 16.9.2023.
Rijeci 23.9.2023.
Zagrebu 30.9.2023.

Od 10:00 do 18:00 sati


Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske – dozvoljava nam i omogućuje da na energetskoj, (ne)svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje („probleme“) u našim sustavima. Točnije one „probleme“ koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko su oni neskladni, cijeli naš život je neskladan.
U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog „ozdravljenja“ i vraćanja sebi samima. To nam omogućava da prodišemo i da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja te da se oslobodimo nevidljivih energetskih okova.
Naše ozdravljenje se posebno pozitivno odražava ne samo na naš život, nego i na generacije naših potomaka, koji više ne trebaju nositi obiteljske terete.

Riječima Bert Hellingera, njemačkog psihoterapeuta i utemeljitelja sistemskih konstelacija: „Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime“. Tome dodajemo: „Jer konstelacije mijenjaju sve“.

Jeste li spremni i imate li hrabrosti zakoračiti na Konstelacijsko Polje?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.
Ono u čemu vam konstelacije mogu pomoći jest spoznaji, razumijevanju i prihvaćanju samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.
Zajedničkim radom i doprinosima pronalazimo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.
U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako se rade Konstelacije?
Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti, itd.

Raspoređujući ljude ili predmete u prostoru, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Tu smo, da u sigurnom okruženju učinite korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 091 33 66 750 od 16 do 19 h.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

Preporučena donacija: 70 EUR.

NAPOMENA: Konstelacije se jednako tako mogu raditi i individualno s Ines, u prostoru Udruge Ciruss u Rijeci ili telefonski (whatssup, viber) iz bilo kojeg kraja svijeta. Preporučena donacija po konzultaciji: 55 EUR.

O Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta. 
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.

Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života. 
Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica - postaviti sve na svoje mjesto.

Detalje o konstelacijama potražite na web stranici našeg CIRUSSA

Lijepo Vas molimo da informaciju proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)

 

Prijavite se ovdje ZA SISTEMSKE KONSTELACIJE...

 

 

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦