Konstelacije - Transgeneracijske rane i mudrosti ženskog plemena drugi dio - mini radionica

Nastavljamo naša druženja četvrtkom uz metodu Sistemskih/Obiteljskih Konstelacije i našu voditeljicu Ankicu Jagnjić.

Ovaj put smo odabrali nastavak važne i aktualne temu pod nazivom "Transgeneracijske rane (traume) i mudrosti ženskog plemena-drugi dio", na koju ćemo održati kratko predavanje i mini radionicu.

Predavanje i radionica će se održati u četvrtak 05. 10. 2023. godine s početkom u 18,00h, uživo u Zagrebu, Gajevo-Jarun.

Događaj je baziran na dobrovoljnoj donaciji.

„Trauma nije ono što nam se dogodi, već ono što držimo u sebi jer nemamo empatičnog svjedoka.” Peter A. Levine

Transgeneracijsku traumu profesori Erik Hesse i Mary Main definiraju kao proces u kojem roditelji vlastitu nerazriješenu traumu prenose na svoje potomke putem specifičnih interakcija (direktnih i indirektnih), što rezultira time da potomci imaju iskustvo traume, a bez da su ju izvorno doživjeli.

Transgeneracijska rana se može pretvoriti u osobni rast, životni snagu te mudrost ako osoba zatraži pomoć, iskorači iz sjene prošlosti, verbalizira patnju i posvijesti traumu.

Na prošloj radionici smo dozvali na površinu žensko kolektivno nesvjesno (potisnute traume ženskih predačkih linija) vezano za majčinstvo, te smo proputovali put od straha i tuge do ushićenja i ispunjenja.

Na ovoj Radionici nastavljamo osvještavati potisnute nesvjesne emocije (sram, strah, tuga, ljutnja, bijes, mržnja...) i mudrosti žena 

Tema nije samo za žene i o ženama. Iako žene dijele svoje osobno i zajedničko nesvjesno, veliki dio vezan je za muškarce i odnose sa muškarcima.

Jer tek u skladu sa muškom energijom, ženska moć i snaga dobiva svoj puni zamah, koji se ispoljava kroz potpuno prihvaćanje, nježnost, sigurnost, stabilnost i mudrost.

Bitno je osvještavati da smo ZAJEDNO, ustvari JEDNO. 

O navedenoj temi više će nam govoriti Ankica Jagnjić. O tome kako nastaju traume, kako utječu na naše živote te kako se mogu razriješiti, osvijestiti te postići oslobođenje. Te kako je baš uz pomoć i rad metodom Sistemskih/Obiteljskih konstelacija moguće da se trauma prežali, preradi te da se zaustavi njen prijenos dalje.

O voditeljici Ankici Jagnjić možete više saznati na: https://obiteljskekonstelacije.eu/

Za sve ostale informacije te zbog ograničenosti mjesta i sudionika obavezne su prijave na radionicu, Valentini na broj mobitela: 098/394-318 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobrodošli ste,
Ankica Jagnjić & Valentina Garačić

 facebook događanje

konstelacije valentina 1

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦