AUTENTIČNI MUŠKARAC / BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE

Pozivam vas na besplatno online predavanje o ovoj izuzetno važnoj temi. Tema je važna jer većina muškaraca živi život u tihom nezadovoljstvu. Teško o tome pričaju i rijetki se suočavaju jer „muškarci to ne rade“. Današnja slika „uspješnog“ života dovela je većinu muškaraca do toga da se osjećaju prezaposleno, prekomforno i sigurno, s jedne strane, i dosadno, besmisleno i ponekad depresivno s druge strane. Sigurnost ih je otupila od izazova i avantura, a besmisao od strasti i volje. Pate oni sami, ali i bližnji oko njih, kao i svijet kojeg trebaju graditi.

Mnogi će reći da je slabi i frustrirani muškarac uzrok mnogih problema u današnjem svijetu. Upravo zato, izgradnja snažnog i autentičnog muškarca, potrebna je da se osjećamo ispunjenije, da budemo bolji partneri i roditelji i da mijenjamo svijet. Muškarac koji se ne boji svoje ranjivosti, ne bježi od svoje snage, odlučno prati svoju misiju i govori svoju istinu je onaj koji će pronaći zadovoljstvo u životu, onaj uz kojeg će se žene i djeca osjećati voljeno i onaj koji će svojom snagom i strasti mijenjati svijet na bolje. Jer muškarci to rade.

Ako ste se prepoznali u ovoj temi pridružite se predavanju na kojem ćemo se baviti sljedećim temama:
• Što znači biti autentični muškarac i zašto smo nesvjesni tih karakteristika
• Osvještavanje nesvjesnih dijelova osobnosti i prihvaćanje ranjivosti
• Karakteristike muške i ženske energije
• Sva kompleksnost i kvalitete muškarca kroz analizu muških arhetipova
• Preuzimanje vodstva u privatnom i poslovnom životu
• Kako izgleda osvještavanje i izgradnja autentičnog muškarca

Predavanje će se održati 13.10. u 18.30. Ovo je uvodno predavanje o radionici koja se bavi istom temom i koja počinje 28.10.2023.. Prijave za predavanje su obavezne na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija o meni na www.krunoslavnujic.com

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦