Radionica KONSTELACIJA | Rijeka | Pula | Zagreb

Radionica KONSTELACIJA
• RIJEKA, Subota, 11. studeni 2023, od 10:00 do 18.00 sati
• PULA, Subota,18.studeni 2023., Od 10:00 do 18.00 sati
• ZAGREB, Subota, 25. studeni,2023.

Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Pozivamo vas na radionice Konstelacija na kojoj možete učiniti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed. Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima. Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE

Na sistemskim konstelacijama možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed.

Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske – dozvoljava nam i omogućuje da na energetskoj, (ne)svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje („probleme“) u našim sustavima. Točnije one „probleme“ koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko su oni neskladni, cijeli naš život je neskladan.


U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog „ozdravljenja“ i vraćanja sebi samima. To nam omogućava da prodišemo i da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja te da se oslobodimo nevidljivih energetskih okova.
Naše ozdravljenje se posebno pozitivno odražava ne samo na naš život, nego i na generacije naših potomaka, koji više ne trebaju nositi obiteljske terete.

Riječima Bert Hellingera, njemačkog psihoterapeuta i utemeljitelja sistemskih konstelacija: „Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime“. Tome dodajemo: „Jer konstelacije mijenjaju sve“.

Jeste li spremni i imate li hrabrosti zakoračiti na Konstelacijsko Polje?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.
Ono u čemu vam konstelacije mogu pomoći jest spoznaji, razumijevanju i prihvaćanju samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.
Zajedničkim radom i doprinosima pronalazimo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.
U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako se rade Konstelacije?

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore.
Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti, itd.

Raspoređujući ljude ili predmete u prostoru, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.

Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.
Tu smo, da u sigurnom okruženju učinite korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Donacija za sudjelovanje na radionici iznosi 70 €.

Konstelacije se jednako tako mogu raditi i individualno sa Ines, u prostoru Udruge Ciruss u Rijeci ili telefonski (whatssup, viber) iz bilo kojeg kraja svijeta. Preporučena donacija po konzultaciji: 70 €.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

O voditeljici
inesInes Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.

Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.


Prijavite se ovdje ZA SISTEMSKE KONSTELACIJE...

 


                               ♦

                                     ♦

                                     ♦