RADIONICA OBITELJSKIH KONSTELACIJA U ZAGREBU I RIJECI

RADIONICA OBITELJSKIH KONSTELACIJA
U ZAGREBU 06.04.2024 | Od 10:00 do 18:00 sati
U RIJECI 13.04.2024.

Svaka Konstelacija ima neku temu, neki zapetljaj, koji bilo bi dobro raspetljati. To je ono nešto što treba izvući na površinu, na svjetlo dana kako bi bilo viđeno i priznato – upravo ako kako je. To je početak od kojeg krećemo u gotovo svakoj Konstelaciji koja se onda razvija u svom smjeru.
Promišljajući o temi radionice naslov koji je tražio da bude tu je MIJENE i/ili PROMJENE. Mijena i promjena zajednička svima nama, čak i kada to ne znamo i kada mislimo da nismo za nju.

Mijene i promjene sveprisutne su. Iako nam se pnekad ili često ne viđaju i ne želimo ih. Promjena vremena na još hladnije, vjetrovitije s olujom koja dolazi ali i stanica tijela, koje se stalno obnavlja, pa tako se naprimjer jetra obnovi svakih 150 dana, stanice epiderme koje su smještene na samoj površini kože obnavljaju se svaka dva do četiri tjedna, kostur svakih 10 godina, i tome slično.

No bez obzira na to što tijelo slijedi prirodni proces, mi smo nerijetko u raskoraku mrežom odnosa prema nama samima i okolinom.
Poput Mjeseca koji prolazi kroz svoje glavne četiri faze djelujući time na nas i naš planet, izmijene plime i oseke odvijaju se u prirodnom ritmu; voda “zna” kada se treba povući, a kada se treba proširiti.

Obiteljske, poslove i osobne Konstelacije to isto znaju, jer slijede univerzalne zakone koje su iznad naših “ljudskih” .
Usmjerite stoga svoju energiju ne na borbu protiv starog, već na izgradnju novog.

Kako je britanski pisac Clive Staples Lewis jednom rekao: “Ne možete se vratiti i promijeniti početak, ali možete početi gdje jeste i promijeniti kraj”.
Jer ništa nije tako bolno kao ostati zaglavljen tamo gdje ne pripadamo.

Kako bi rekao Bert Hellinger, njemački psihoterapeut i utemeljitelj Sistemskih konstelacija: "Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime". Tome nadodajemo: "Jer konstelacije mijenjaju sve".

Imate li hrabrosti zakoračiti na led Konstelacijskog Polja?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumjeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.
Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na ++ 385 91 33 66 750.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.

Preporučena donacija za radionicu: Euro 70,00.
Preporučena donacija za individualni rad (1 h preko telefona): Euro 55,00

O Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica - postaviti sve na svoje mjesto.

Detalje o konstelacijama potražite na web stranici našeg CIRUSSA.
WWW.CIRUSS.NET

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,

Lijep i nasmiješen dan,

Ciruss tim

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam