PEAT Akademija upisuje polaznike i kreće s edukacijom u Zagrebu 27.i 28.4. 2024.

PEAT Akademija namijenjena je:

● Iskusnim i budućim terapeutima (psihoteraputima, coachevima…) koji žele u svoj rad uključiti metodu koja omogućuje brži i direktniji rad kod promjene cijelog niza obrazaca - put koji ide direktno u centar problema i uključuje rad na regulaciji živčanog sustava (osobito korisno ako je vaš rad trauma-informiran)
● onima koji žele pomoći sebi i drugima na putu iscjeljenja i samorazvoja

Što je PEAT?

PEAT je sustav metoda psihološkog i duhovnog razvoja koji integrira elemente meridijanskih terapija s psihoterapijskim principima te univerzalnim načelima različitih duhovnih učenja. PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski.

PEAT se može primjenjivati za razrješenje širokog spektra problema jer se u osnovi bavi razrješenjem nakupljenog i potisnutog emocionalnog naboja koji stvara i održava stanja i situacije koje osjećamo kao problem – strahove, traume, fobije, otpor, anksioznost, kompulzivnost bilo kojeg tipa, napade panike, strah od javnog nastupa, stres, nesanicu, depresiju, prejedanje, agresivno ponašanje, strah od autoriteta, prokrastinaciju, nedostatak motivacije da radite na svojim ciljevima, osjećaj manje vrijednosti, ljubomoru, probleme u odnosima i slično.

Njegova specifičnost i prednost je jednostavnost primjene, brzina i efektivnost – u kratkom vremenu, po jasno određenom protokolu, korak po korak, vodi do efikasnog rješavanja emocionalno nabijenih problema. Također - PEAT zaobilazi razglabanje o problemu što često ljude drži zaglavljenima u starim obrascima ili čak retraumatizira pojedince koji su preživjeli traumu. Zaobilazi pretjerano kognitivno i verbalno i ide direktno u srž kako bi se došlo do osjećaja olakšanja i razrješenja naboja u podlozi problema. Upravo zato može se upotrijebiti na vrlo širok raspon problema.

Što je specifičnost PEAT Akademije u odnosu na druge PEAT seminare i edukacije?
Za razliku od dvodnevnih PEAT seminara, PEAT Akademija osmišljena je da ponudi sustavni pristup učenju kompletnog PEAT sistema i svih njegovih metoda. Koncept je takav da ima dovoljno vremena da se detaljnije posvetimo svakoj PEAT metodi pojedinačno i njihovim mogućnostima primjene. Glavni cilj je educirati vas na način koji vas vodi do stvarne kompetencije u radu s cijelim nizom različitih problema i klijenata

Po završetku Akademije dobijate svoj certifikat PEAT praktičara.

Sve informacije o programu PEAT Akademije i cijenama, potražite na linku:
https://peat-akademija.com/

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam