Edukacija za Access Bars praktičara (tehnike i terapije)

Bars tehnika i terapija – Dodir koji njeguje, iscjeljuje i oslobađa…

ZAGREB: Dvodnevna edukacija 25. i 26.05. od 18 do 22 sata, Okička 25, Zagreb
PRIJAVE: Na dnu ove stranice

Naša prošla iskustva, uvjerenja, misli, osjećaji i emocije spremljeni su u našem tijelu, naše stanice pamte, kako ugodna, tako i neugodna iskustva, i ona utječu na kreiranje naše sadašnjosti i budućnosti. Vrlo često ti su nam spremljeni podaci ograničavajući faktori za kreiranje života i odnosa kakve želimo, zauzimajući prostor koji bi nam omogućio nova ugodna i korisna iskustva, a umjesto toga osjećamo pritisak, stres, zaglavljenost i težinu. Što ako je moguće, a bez da otvaramo stare bolne i nezacijeljene rane i bez da ponovno ulazimo u svoja iskustva koja su nam donijela težinu, kroz iscjeljujući dodir otpustiti terete koje smo spremili u svoju tjelesnu memoriju?

Bi li sada bilo vrijeme da život postane lakši, jednostavniji, svjesniji i ugodniji? Je li vrijeme za manje težine i tereta, i da čarolija sada počne?

Access Bars tehnika uči se na jednodnevnoj radionici, nema preduvjeta i ne kosi se ni s ijednom drugom vrstom terapije! Engleska riječ bars u prijevodu znači rešetka ili zatvor, a Access Bars tehnika i terapija pomaže nam da na jednostavan i lak način izađemo iz vlastitog zatvora kojeg vrlo često nismo kreirali svjesno. Korištenjem bars točaka počinjemo aktivirati svoju svjesnost, bez obzira u što nas možda drugi uvjeravali, a svjesnost je zapravo sposobnost organizma za samoizlječenje!

Što nakon edukacije Access Bars tehnike i terapije
Završetkom edukacije dobivate originalni certifikat Access Consciousness za Access Bars praktičara, čime možete raditi tretmane sebi, drugim ljudima kao terapeut, a isto tako bit ćete obaviješteni o tzv. razmjenama Access Bars tretmana s vašim kolegama, o čemu više na samoj edukaciji…

Što su zapravo Access Bars točke?
Access Bars su 32 točke na vašoj glavi koje čuvaju elektromagnetske zapise, a kada ih nježno dodirnete, bez napora i lako one otpuštaju misli, ideje, uvjerenja, emocije i razmatranja koji vas sprječavaju u stvaranju života koji želite. Jer „glava puna strahova nema mjesta za snove“. Ali moguće je i obrnuto!

Glava puna snova i čarolije, nema mjesta za tjeskobe i strahove!
Te 32 točke predstavljaju različite aspekte života kao što su ljubav, iscjeljenje, tijelo, svjesnost, kreativnost, novac, moć, seksualnost…Otpuštanjem tvrdokornih zapisa spremljenih u tim točkama, omogućavamo veći protok energije, smanjuju se bolovi i pritisci u tijelu, a istodobno počinjemo osjećati lakoću u otpuštanju naših blokada, ograničenja i strahova, i ta lakoća počinje uskoro biti vidljiva u svim aspektima našeg života.
Access Bars 1 shema


Što je Access Bars tehnika?
Access Bars je holistička terapija i tehnika energetskog iscjeljivanja koja je dio šireg sustava Access Consciousness. Tijekom tretmana, praktičar lagano dodiruje ove točke kako bi raspršio elektromagnetski naboj misli, ideja, stavova, odluka i uvjerenja koji su vas možda ograničavali u različitim područjima vašeg života. Ovaj je proces osmišljen kako bi stvorio osjećaj opuštenosti i oslobađanja, dopuštajući pojedincima da otpuste ograničavajuće obrasce i otvore se novim mogućnostima. Access Consciousness Bars često se smatra neinvazivnim pristupom koji se temelji na energiji za promicanje mentalne jasnoće, smanjenog stresa i općeg osjećaja dobrobiti.

Preduvjet: Otvoreno za sve!
Dodatna pogodnost je da ukoliko se prijavite i želite da dijete dođe s vama, sva djeca do 15. godine imaju pravo na besplatnu edukaciju.
Gdje: uživo, Okička 25, Zagreb
Kada: 02.03.2024. od 10:00 do 18:00
Kontakt: Tihana Babić, mob: 091 558 3337, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena: 300 eura
Cijena za ponavljanje: 150 eura

Tvorac Access Bars tehnike Gary Douglas kaže:
„Nakon samo jednog tretmana NAJGORE što se može dogoditi jest
da se osjećate kao poslije najbolje masaže,
a NAJBOLJA stvar koja se može dogoditi jest
da Vam se cijeli život promijeni s lakoćom!“

Više o sustavu Access Consciousness (pristup svjesnosti):
https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/

tihanaPo struci sam profesorica, diplomirala sam filozofiju i hrvatsku kulturu, i to prvenstveno zato što sam mislila da ću na studiju filozofije saznati smisao svijeta, a kroatologiju zato što sam oduvijek voljela priče i mislim da priče imaju moć da nas dotaknu duboko (ne pričaju nam ih od malena bez razloga) i potaknu u nama neke nove svjetove, mogućnosti, kroz njih učimo i rastemo, uvijek se pitamo kako su to drugi napravili, što to oni rade, kako su uspjeli…? U međuvremenu sam doktorirala komunikologiju i masovne medije, nastavilo se to na onu moju želju da znam pričati istinite bajke, u moru vijesti koje zastrašuju…Paralelno je, otkako sam došla u Zagreb na studij i ostala, rad na sebi, bio ne samo hobi, nego stil života. Zašto se stvari događaju tako kako se događaju, moraju li dobri ljudi patiti, mora li biti teško da bi vrijedilo i slična pitanja su me pratila, a u trenutku kad sam svjesno odlučila da sad želim da postane (učenje, život) jednostavno, lako i radosno, otvorili su se novi putevi. Jedan od njih je access consciousness (pristup svjesnosti) i alati koje sam tamo dobila, osjetila sam kao aha-moment, ono, daaa, zapravo mi je to sve nekako poznato, ali nisam to znala prije svjesno upotrebljavati. Osim toga, tijelo mi je bilo većinu vremena „tamo negdje“, ostalo vrijeme bila sam u „glavi“, ili u svojim „pričama“ koje su bile „ni na nebu, nit na zemlji“. Tek su mi barsi osvijestili koliko sam tijelo doživljavala teškim, a koliko je zapravo prekrasan osjećaj osjetiti lakoću u tijelu, biti u tijelu, zahvaliti mu što nam omogućuje ovo iskustvo zvano život. Nama je karma, ili trauma, ili težina, kako god to zvali, spremljeno u staničnom pamćenju u tijelu, i postoje različite metode s kojima danas možemo to otpuštati iz tijela. Barsi su pri tome zaista jedan od najlakših i najjednostavnijih načina, bez ponovnih ulazaka u traume i drame, samo počinjemo upoznavati tu lakoću postojanja u tijelu. Paralelno s tim, događa se i više lakoće u našem životu općenito. A kako je jedan od najsjajniji alata accessa postavljanje pitanja, završit ću s pitanjem; je li sada vrijeme da život postane lakši, i da tijelo postane dio ove naše čudesne avanture na Zemlji?

I što je još sve moguće?
Veselim se zajedničkoj avanturi!
Tihana Babić


                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦