Mandala Retreat

Dragi svi, pozivamo vas na jednodnevni retreat na prekrasnoj lokaciji koja je okružena magičnom prirodom na udaljenosti 10 kilometara od Zagreba.

Cjelodnevno druženje započinjemo točno u podne 8. lipnja 2024., a možete očekivati puno ljubavi, smijeha, pozitivne energije, dobrote, otpuštanja svakodnevnih briga i problema, uživanja u šumi i vinskoj cesti grada Zagreba, hrani, piću, masažama, poklonima i 5 vrlo zanimljivih tema uz vrhunske predavače.

Retreat nam obnavlja i hrani dušu na poseban način i daje nam unutarnji mir i ljubav.

Teme na Mandala retreatu su: Metoda Vim Hof-a, Theta Healing, Metoda Konstalacija, Hipnoza i Uvod u meditaciju i yogu.

Predstavljanje predavača:

SAŠA
Metoda Vim Hof-a Pozdrav svima, moje ime je Saša i imam čast i zadovoljstvo u nekoliko rečenica vam opisati moje predavanje.
Tema mog predavanja je Wim Hof metoda, a predavanje je bazirano na mom višegodišnjem iskustvu.

Wim Hof metoda je vrlo učinkovita stvar s kojom se popravlja zdravstveno stanje, jača se imunitet, a pomaže pri liječenju određenih zdravstvenih problema, ali ima i vrlo učinkoviti spiritualnu dimenziju.
Wim Hof metoda je osmišljena od strane Nizozemca imenom Wim Hof koji je inače vlasnik nekoliko Guinnessovih svjetskih rekorda ( oko 30)

Najzanimljivije sa ovom metodom što ih bez ograničavanja može prakticirati svatko bez ikakvih ograničenja što se tiče doba, spola zdravstvenog stanja i slično. Također, ova metoda nije zahtjevna jer ne traži nikakve posebne uvjete, nikakva predznanja, nikakvu opremu, a traži samo malo vremena i posvećenost .
Rezultati su zaista fenomenalni.

Jako se radujem što ću imati priliku podijeliti svoja znanja i iskustva i što ću vam dati jednu genijalnu mogućnost da si poboljšate kvalitetu života. Vidimo se na radionici.
Pozdrav

IRENA ŽEMLJIĆ
Rođena sam 1973. u Zagrebu i obrazovala sam se u medicinskoj struci na Zdravstvenom veleučilištu. Nakon rastave braka ostajem sama s dvoje djece i osjećajem krivnje i manje vrijednosti. Tada počinje moj put u duhovnost i otvara mi se potpuno novi svijet. Nakon 10 godina istraživanja, 2017. dolazim do tehnike ThetaHealing-a koja mi je promijenila život. Odlazim u Meksiko na edukaciju za učitelja jer mi je glavna misao vodilja bila kako naučiti druge da sami mogu mijenjati sebe, a s tim i svijet oko sebe.

ThetaHealing se temelji na spoznaji da su naša uvjerenja i misli izvor naših emocija i fizičkog zdravlja. Na predavanju dobit ćete odgovore na koji način promijeniti programe koji vas više ne podržavaju, a koji su pohranjeni u vašem podsvjesnom umu kao skup vaših iskustava, vjerovanja, uspomena, trauma, genetskih otisaka, te kolektivne svijesti. Tehnika je jednostavna i svatko ju može naučiti. S Vedranom sam se prvi puta susrela 2017. godine i od onda mi je zadivljujuće promatrati sve promjene koje su se dogodile i kod njega i kod mene i kako gradi svoju malu zajednicu s istim entuzijazmom i sjajem koji je imao prije 7 godina. Zahvalna sam na postojanju takvih ljudi među nama jer kroz nijh znam da je promjena svijeta u kojem živimo jako blizu.
Hvala ti Vedrane i veselim se druženju!

SLAVEN KOLAREC
Rođen sam 1978. u Zagrebu, a po zanimanju elektroničar iako mi se zanimanje širi oduvijek u više smjerova, znatiželja za saznati što je iza kulisa je neutaživa. Imao sam bračni brodolom s 39 god i dvije odrasle kćeri su ostale živjeti sa mnom zbog težine bolesti bivše supruge. Tada sam svjesno osjetio po prvi puta gubitak identiteta. Tako je krenuo moj put u unutrašnjost sebe, a broj pročitanih knjiga raste iz dana u dan. Već 6-tu godinu prakticiram konstelatorski rad i zaista vidim ogromne promjene na ljudima koji su odlučili raditi na sebi i za sebe.

Metoda konstelacija je fenomenološka, spaja suptilne oku nevidljive energije i tjelesno iskustvo na način da svatko može razumijeti mehanizme sustava većih od nas samih, a čijih smo i sami neizostavan dio. Moja poruka vama je da tek kada zatražite pomoć, ona će i doći.

Hvala Vedranu na pozivu i radujem se novim iskustvima s vama!

Ja sam Marijana Špoljarić,
certificirana hipnoterapeutkinja Američke škole Omni Hypnosis Training Center.
Educirana sam i u NLP tehnici koju koristim kombinirano sa hipnozom,kako bi rezultati terapije bili što učinkovitiji. Također sam i Reiki majstorica, pa se terapija odvija istovremeno na više nivoa-energetskom,duhovnom i mentalnom.
Na Mandala reatreatu imati ćete jedinstvenu priliku upoznati se sa hipnozom i hipnoterapijom na interaktivnoj hipno-igraonici, pitati sve što ste ikada htjeli znati o ovoj temi i osobno iskusiti stanje hipnoze.

Zašto baš hipnoterapija?
To je moćna i brza tehnika za poboljšanje kvalitete života,jer se iscjeljenje događa direktno na razini podsvijesti. Znamo da je većina naših životnih programa utisnuta duboko baš u tom dijelu našeg uma,još od najranijeg djetinjstva,ponekad i ranije.

Cijeli moj život se potpuno transformirao, izliječila sam se fizički i psihički na svim razinama pomoću hipnoterapije,iako sam do tada godinama pokušavala pronaći način da se iscijelim mnogim drugim načinima-od klasične medicine, energetskih tehnika i raznih drugih metoda.
Za mene je hipnoterapija napravila čudo,a više o tome, kao i o iskustvima mojih klijenata,saznat ćete na Mandala Reatreatu.

Tomislav Jantol - instruktor tradicionalne meditacije i joge s deset godina iskustva u prakticiranju i podučavanju. Svoju praksu tradicionalne meditacije i joge započinje 2014. godine te se od tada nastavlja usavršavati kroz proučavanje i prevođenje temeljnih spisa joge i meditacije te znanstvena istraživanja njihove primjene na zdravlje, samorazvoj i ravnotežu svih aspekata života.

Cijena je 55 eura, kotizacija je 20 eura. Broj mjesta je ograničen.
Pokrenite krug (mandalu) zdravlja, ljubavi i radosti na Mandala Retreatu.

Hvala mojim dobrim prijateljima Nikoli, Sofiji, Tomislavu, Saši i njegovoj obitelji, a posebna zahvala mojoj supruzi Ani jer bez njih ne bi bio moguć Mandala Retreat.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju 097/6824074 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Vidimo se!!

 facebook događanje


Pogledajte naš video:
https://www.facebook.com/mandalacentar/videos/997390221786010

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam