Online tečaj karmičke astrologije / Tajne prošlih života

Kakva mi je karma?
Kakva mi je dharma?
Što trebam naučiti iz svojih reinkarnacija?
Tko sam bio u prošlom životu?
Kad sam zadnji put živio?

Kako mi dosadašnja iskustva mogu pomoći?
Jesam li živio u isto vrijeme kao i članovi moje obitelji ili partner?
Imate li osjećaj da ste ovdje zbog nečeg velikog, kao da ste reinkarnirani s nekom misijom koju još niste sasvim dokučili?
Ili ste shvatili koja je vaša misija, ali da biste ju dovršili trebate pomoć?

Moćna je poveznica s prošlošću za mnoge od nas koji se nalazimo ovdje, u ovoj inkarnaciji… Svi ponekad imamo osjećaj kao da smo neke situacije već proživjeli, što može biti jako zbunjujuće. Nekad osjećamo da smo zapeli, da tapkamo u mjestu i da bismo uistinu napredovali na našoj stazi katkad je potrebno zaliječiti rane iz prošlih života, da bismo prekinuli ponavljajuće toksične obrasce nekad treba pokidati i generacijske veze.
Razumijevanje naše natalne karte može nam dati odgovore koje tražimo vezano uz karmu, kao i prošle živote. Jeste li spremni ići dalje na svom astrološkom putovanju?

Horoskop duše
Online tečaj karmičke astrologije namijenjen je osobama koje znaju osnove astrologije i onima koji žele usavršiti znanje. Održava se jednom godišnje, počinje 2. srpnja, traje do 27. kolovoza 2024. i održava se putem Zooma utorkom u terminu od 19 do 20.30 sati.
Tečaj pruža uvid u probleme i moguće načine kako ih prevladati, razumijevanje zašto se nešto zbiva i kako ono što se događa doprinosi razvoju duše, a može pomoći i u otkrivanju svrhe životnog puta. Korištenjem sjevernog i južnog Mjesečevog čvora saznajemo više o prošlim životima kako bismo u ovom životu mogli nastaviti svoj rast.
Polaznici će naučiti kako se radi karmička analiza uz pomoć natalne karte, otkrivanje prošlih života, kako odrediti svrhu i put duše, sjećanje na prošle živote kroz astrologiju.
Za sudjelovanje na tečaju potreban je internet. Uz svako predavanja dobit ćete i skriptu, a u slučaju da ne možete prisustvovati predavanju, snimku ćete dobiti putem e-maila.

Reinkarnacija
Dvanaesta je kuća u astrologiji povezana s karmom. Ako vam je, primjerice, Strijelac na ascendentu prošlost vam je povezana sa znakom Škorpiona i moguće da ste bili znanstvenik, psiholog, kriminalac ili možda istražitelj. Ako ste u podznaku Lav, vaši prošli životi povezani su sa znakom Raka i vaša karma je nadvladati strahove od napuštanja. Ili, ako vam je podznak u znaku Blizanca, prošli život je povezan sa znakom Bika i karma vam je izbjeći krutost, hedonizam, te vam je u svakom slučaju prošlost povezana s bogatstvom, umjetnošću.
Osim dvanaeste kuće ima i drugih bitnih čimbenika (Saturn, prenatalna eklipsa, Mjesečevi čvorovi…) koje ćemo analizirati na tečaju da dobijemo odgovore. Rijetko tko pita što mi donosi budući život, ali i to ćemo vidjeti kroz natalni horoskop.

Program tečaja
Lekcije koje obrađujemo:
- Saturn (karmička lekcija)
- 12. kuća, vladar 12. kuće, aspekti (karma iz prošlosti, najznačajniji prošli život)
- Horoskop duše (Draconic chart, ono što vaša duša želi)
- Sjeverni i južni Mjesečev čvor (koja je vaša svrha)
- Prenatalne eklipse (kad smo zadnji put živjeli)
- Kiron (naše rane iz prošlosti i kako ih iscijeliti)
- Pluton (ono što ne možemo izbjeći - sudbina)
- Mjesec (naša duša).

Tečaj se održava samo jednom godišnje.
Početak: 2.7.2024., zadnje predavanje 27.8.2024.
Termin: svaki utorak od 19 do 20.30 sati
Gdje? Online, Zoom

Sve se lekcije rade na vašim natalnim kartama
Nakon predavanja snimka i skripta stižu na mail

Broj polaznika je ograničen! Prijava obvezna na https://bit.ly/3Zt5NjV ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena 180 €, mogućnost plaćanja u dvije rate.
Tečaj vodi Dunja Fućak, profesionalna astrologinja više od 25 godina. Od 2007. godine redovno vodi astro školu, povremeno i seminare i radionice iz raznih područja astrologije. “Karmička astrologija”, uz astro školu za početnike, najpopularniji su programi.

Web: https://astrologijaonline.com/tecaj-karmicke-astrologije/
Facebook: https://www.facebook.com/astrologijaDunjaFucak/
Instagram: https://www.instagram.com/astrologijaonline/

TECAJ ASTROLOGIJE 2024 1

#AstrologijaOnline #AstrologijaDunjaFucak #Astrologija #Astrology #SkolaAstrologije #AstroSkola #AstroTecaj #AstroloskiTecaj #KarmickaAstrologija #Saturn #HoroskopDuse #MjeseceviCvorovi #Pluton #proslizivoti #reinkarnacija

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦