Intenziv iz TRE- Inovativna metoda za otpuštanje stresa, napetosti i traume po metodi Dr. David Bercelija

Spojite ugodno i korisno: Intenziv iz TRE- Inovativna metoda za otpuštanje stresa, napetosti i traume po metodi Dr. David Bercelija -17-24-08-2024. na Ižu

Što je TRE® ? TRE® je tjelesna metoda otpuštanja kroničnih mišićnih napetosti koji se stvaraju u stresnom stanju. Ukoliko se ove napetosti ne otpuste, one postaje kronične i remete ravnotežu cjelokupnog organizma. Posljedice su kronične tegobe i bolesti koje mogu ugrozit naše živote; moždani i srčani udar kao najopasnija posljedica. Da bi otpustio u tijelu blokirani stres, TRE mijenja matricu kontrole koju imamo nad tijelom. Za razliku od drugih tehnika opuštanja koje pokušavaju otpustiti napetost koristeći i dalje kontrolu nad tijelom: meditacija, yoga,TM, Mindfulness tehnika, fitness, Wim Hof metoda, tehnike vođenog disanja, itd. kod TRE-a napuštamo mehanizam kontrole; puštamo tijelo da radi ono što ono smatra da mu je potrebno kako bi aktiviralo urođene mehanizme otpuštanja.

Time nećemo ukloniti stres iz svojih života; jer on je obrambeni mehanizam koji je priroda svrsishodno ugradila u tijelo. Stres je naš saveznik u opasnim situacijama. Ali, jednako kao što je ugradila stres, priroda je ugradila i mehanizme otpuštanja stresa. Problem nastaje u momentu kada je čovjek te mehanizme zaboravio i prestao ih koristiti. Tijekom tjedan dana na ovim radionicama naučiti ćete se kako ponovno aktivirati ovaj djelotvoran mehanizam samoregulacije. Pristojba za intenziv (šest radionica od 10-13 sati) iznosi 100 eura. Studenti, nezaoisleni i umirovljenici imaju 10% popusta. Također, kao polaznik radionice, u hotelu Korinjak imate mogućnosti sudjelovati i na jednosatnim radionicama koje su besplatne - na primjer Ples 5 ritmova, Jutarnja joga, -ili se plaćaju minimano, 10-15 eur po satu, npr opuštanje uz zvukove gonga i vibracijskih zdjela. 


Prijavite se na vrijeme. Link na prijavni obrazac:
prijavni obrazac: https://forms.gle/Eru7yooZYG5MYRd79 i link na event
https://www.facebook.com/events/1195524544765278
link na hotel: https://korinjak.com/
https://korinjak.com/tre-radionica-otpustanja-stresa.
Radionice će voditi Dr. Maja Dajčer i Vesna Krauth, prof. 

MAJA OTEMPORADr. Maja Dajčer

Maja je završila Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, školovala se za terapeuta Integrativne, tjelesno, orijentirane terapije, usavršavala se kroz šest modula Lowen' s Essential -Bioenergetika po metodi Dr. Alexader Lowena, zatim iz TRE-a po metodi dr. Davida Bercelija, uvod u Somatic experince itd. Desetgodišnje iskustvo u terapijskom radu, individualnom i grupnom, vođenje brojnih seminara i intenziva s područja tjelesno orijentirane terapije kao i iskustvo liječnice kroz medicinsku praksu doveli su je do terapeuta i supervizora u IPD centru -Centar za integrativni, osobni razvoj. 

VESNA O TEMPORAVesna Krauth,prof.

Vesna je diplomirala filozofiju i psihologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, i završila postdiplomski studij iz područja psihoanalize na istom fakultetu.Sa tjelesno orijentiranim psihoterapijama susrela se kroz studiranje Wilhem Reicha, Dr. Alexandra Lowena, Dr David Bercelija i drugih. Osnovala je Udrugu O tempora,( https://www.otempora.hr) koja već 10 godina organizira edukacije, seminare i radionice iz navedenih područja.Vodi radionice iz TRE, individualne i grupne, kao i uvodne vikende iz ove moetode. Certificirani je TRE provider s međunarodnom licencom Dr. David Berceli LCC.

Prijave se primaju do 25-07.2024, odnosno do popunjenja grupe: maksimalno 25 osoba. 
Prijava je valjana uz potvrdu o uplati na e-mail Udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Po popunjenju grupe daljne prijave neće se razmatrati - stoga prijavite se na vrijeme!

Podaci za plaćanje:
EURORA EDUCA,
Edukativne usluge i organizacija radionica, 
OIB: 98934453355
 IBAN: HR 2223400091160558467
Privredna banka (PBZ) Zagreb

Pratite nas i na:
 https://www.otempora.hr
FB: https://www.facebook.com/otempora.hr

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam