KOZMIČKA ZVUČNO-ENERGETSKA KIRURGIJA u Varaždinu

Svjetlosno-zvučni alat novog doba i iscjeljujuće životne energije
kanalizira medij dr. Mira Omerzel – Mirit uz sudjelovanje ansambla Vedun (Tine Omerzel Terlep, Mojka Žagar)

U petak, 28.03.2014. u 19.sati
U subotu, 29.03.2014. u 11. sati

Varaždin, dvorana Glazbene škole, Kapucinski trg

Zvuk je naša istina. U ovom iznimnom vremenu velikih promjena i buđenja svijesti i drevnih mudrosti primamo i posve nove, neobične i čudesne darove. Jedan od takvih darova je i kozmička zvučno-energetska kirurgija, koju su sa čujnim ili nečujnim zvukom poznavale različite civilizacije – od drevnog Egipta, stare Grčke, preko Havaja, Indije, Tibeta, australskih domorodaca, slavenskih zemalja do današnjih Filipina i Brazila. Njen početak datira iz vremena legendarne Lemurije – što saznajemo kroz mitove o savršenstvu.

Zvučno-energetsku kirurgiju kroz medij doktoricu Miru Omerzel - Mirit uz pomoć članova ansambla Vedun provodi božanska Izvorna Inteligencija ili djelujuće frekvencijsko (zvučno) titranje iz Izvora našeg života. Kozmička zvučno-energetska kirurgija je Milost i dar bezgranične Kozmičko-zemaljske Svijesti i Beskonačnog Univerzuma u nama i izvan nas. Zvuci proizvedeni glasom, šamanskim bubnjevima, tibetanskim i kristalnim zdjelama ili drugim instrumentima u transcendentalnom stanju svijesti (polutransu) glazbenika-medija-terapeuta su učinkovit kirurški alat. Spontani zvuk je uvijek neponovljiv, kao što je to i svaki trenutak; neponovljiv kao što je to i svaki čovjek, zato je svaka kirurgija uvijek drugačija, isto tako i njeni učinci.

Čovječanstvo se ponovno ubrzano budi i sve pozornije izgrađuje svoju kozmičku i galaktičku svijest svepovezanosti, svjesnost cjelovitosti te slično kao davni preci traži fizičkim očima skrivene staze duha i radost postojanja. Otkriva bezbrojne razine ili dimenzije duše, života i stvarnosti. Tajno se razotkriva. A tajanstveno nadahnjuje. Nadilaženje tajnovitosti razgolićuje ono čudesno i umu nedokučivo.

Kozmička zvučno-energetska kirurgija doktorice Mirit i ansambla Vedun je suptilna i jedva osjetljiva, jer se provodi bez skalpela i krvi. Čovjek je s njom udio frekvencijskog spektra koji mu je potreban. Teče po Milosti Izvorne Inteligencije svemira i ljudske svijesti. Doktorica Mirit je medij i prijenosnik kroz svoju svijest i tijelo. Kirurgija se odvija istovremeno na svim našim tijelima (na emocionalnom, mentalnom, fizičkom i duhovnom tijelu, te svijesti ili duši), odnosno kroz cjelokupno (višedimenzionalno) biće, što ustvari čovjek i jest. Vibracije zvučnog titranja duboko osvješćuju i odstranjuju prepreke i smetnje u životu i duhovnom rastu. Kirurgija razgrađuje emocionalno-misaone i energetske blokade. Otklanja rušilačke učinke stresa i nemira. Prisutni često isplešu, izviču i isplaču bol i tugu te tako uspostavljaju oslobađajuće stanje duha i cjelokupnog bića, što omogućuje slobodan protok životne energije, kojeg trebaju da bi se dobro osjećali, da bi postigli ravnotežu, dobro zdravlje i obilje. Kirurški zahvat zvukom, energijom i dodirom seže duboko u ljudsku bit i usklađuje sve nivoe svijesti i tijela u harmoničnu cjelinu.

Svatko teži za harmonijom svoga bića i života. Ovo je izvanredna prilika da učinite nešto dobro za sebe, da prihvatite dar koji božanska Inteligencija nudi, dar iz samoga Izvora života.

Uz kirurgiju i radionice i tečajevi koje organizira katedra Veduna, koju je Mirit osnovala 1995. godine, pomažu osvješćivanju uzroka naših trenutnih teškoća i nevolja, neusklađenost (neravnotežu) ili posljedice pogrešnih postupaka i odazivanja te rušilačkih misli i osjećaja. Nude oruđa za uklanjanje iluzija, nesklada i iskrivljenosti. Inicijacijama, prodornim osvješćivanjem i svjetlosno-zvučnim kodovima polaznici tečajeva mogu u sebi izazvati samoozdravljenje osjećajnog i mentalnog, a posredno i fizičkog tijela.

Zvuk se od davnina smatrao oruđem za uspostavljanje životne harmonije, usklađenosti i blagostanja te je istodobno i izazov i tehnologija budućnosti. Staro-novim osobitostima novog doba smatraju se tako energetsko-zvučna kirurgija kao i izuzetne i čak i u svijetu rijetke kozmičke i galaktičke inicijacije za razvoj svijesti novog doba te drevna mudrost harmoniziranja i (samo)ozdravljenja ili ugađanja (kozmička rezonanca, intenzivi) koje Mirit provodi svaki tjedan u Sloveniji i u inozemstvu te tako pomaže ljudima u svakodnevnom životu. Drevno bezvremeno znanje i kirurgija, koje Mirit istražuje i otkriva naročito na predavanjima i tečajevima (tzv. intenzivima) na različite životne teme pod geslom Veliki Misteriji života i magija zvuka ili devetdimenzionalno putovanje u Središte galaksije i u sebe je namijenjeno povezivanju sa Univerzalnom životnom energijom i Kozmičkom Inteligencijom života, te s vlastitom dušom, stvaranju ravnoteže i širenju svijesti i oživljavanju zaboravljenih mudrosti različitih vremena i kultura koje su od velikog značaja i pomoći i suvremenim tragateljima za mirom i srećom. Uz tečajeve tu su i knjige i koncerti koji nude i osviješteni put kroz pojedine razine duhovnog rasta i labirinte životnih iskušenja.

MIRA OMERZEL – MIRIT je doktorica etno-muzikoloških znanosti, glazbenica, zvučna terapeutkinja, spisateljica (najznačajnija je njezina serija knjiga Kozmična telepatija ali modrost onkraj misli in slišnega zvoka preteklosti za prihodnost / Kozmička telepatija ili mudrost s onu stranu misli i čujnoga zvuka prošlosti za budućnost), duhovna učiteljica, medij, čuva-rica mudrosti vlastite slavenske duhovne i glazbene tradicije, te glasnik i povezivač duhovnih spoznaja i mudrosti različitih kul-tura i civilizacija o čujnom i nečujnom zvuku, koje proučava više od 40 godina. Od 2000. godine živi na prani i kozmički je telepat, iscjeljiteljica i pionir u istraživanju moći zvuka u Sloveniji i u svijetu. Mirit i glazbenici ansambla VEDUN su zvučni i energetski terapeuti i mediji za protok prvobitne životne energije. Zvučno poslanstvo Mirit provodi zajedno sa Mojkom Žagar - glazbenicom, pedagoginjom, terapeutkinjom za njegovanje glasa - i sa sinom Tinom Omerzelom Terlepom - dipl. inženjerom i glazbenikom – terapeutom, pjevačem (i drevnog alikvotno-grlenog pjevanja), trubačem i udaraljkašem. Kao mediji za frekvencijsko titranje zvuka čovjeku dostižnih dimenzija stvarnosti, vraćaju zaboravljenu drevnu svećeničku glazbenu praksu, a glazbi donose nekadašnju širinu, posvećenost i prodornost. Kanaliziraju, sviraju i pjevaju u transcendentalnom stanju svijesti koristeći različita, zanimljiva, već zaboravljena i šamanska glazbala iz svjetske baštine, te drevne i manje poznate glasovne tehnike. Tako oživljavaju bezvremeno iscjeljujuće glazbeno-terapeutsko djelovanje.

NAJBOLJI UČINCI ZA SAMOOZDRAVLJENJE I SAMORAZVOJ POSTIŽU SE SUDJELOVANJEM NA VIŠE KIRURGIJA (barem 2 do 3) I PRATEĆIH TEČAJEVA.

Preporuka: poslije kirurgije sudionici bi trebali ostati što duže u miru i tišini i slijedećih dana piti puno tekućine (najmanje 2 litre na dan) kako bi se organizam što više očistio. Najbolja je prokuhana voda, blagi čaj ili čista izvorska voda. Zbog energetskih procesa u tijelu, u danima poslije kirurgije može doći do kratkotrajnog umora, osjećaja vrućine, hladnoće, žeđi ...

Informacije i prijave:
Jasna Lucić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , mob. 098 268 638

Molimo vas predbilježite se ovdje: