Hormonalna yoga terapija i jednodnevni seminar Renate Reiner

Postignite hormonalnu ravnotežu uz Hormonalnu yoga terapiju i jednodnevni seminar Renate Reiner

Otvorene su prijave za jednodnevni seminar Hormonalne yoge s Renatom Reiner, jedinom certificiranom yoga učiteljicom Hormonalne yoge u Hrvatskoj.
Seminari se održavaju u Zagrebu, u manjim grupama u dva termina – u nedjelju 12.10.2014. i nedjelju 19.10.2014. u centru Zagreba, u trajanju od 10:00 sati do 19:00 sati (s pauzom za ručak ).

„Cilj ovog seminara je prvenstveno osvijestiti vlastitu vitalnu energiju, naučiti tehnike kako je aktivirati i usmjeriti u željeno mjesto u svome tijelu u svrhu samoiscjeljenja i postizanja hormonalne ravnoteže,“ naglašava Renata Reiner, jedina certificirana instruktorica metode Hormonalne yoge prema Dinah Rodrigues na našim prostorima.
Hormonalna yoga je izuzetno dinamičan, energetski snažan oblik yoge pomoću kojeg punimo i harmoniziramo naše energetsko tijelo, te putem koncentracije i vizualizacije usmjeravamo energiju u određene žlijezde (jajnike,nadbubrežne žlijezde, štitnjaču i hipofizu). Pri tome koristimo dinamične položaje tijela, bastriku (tehniku disanja), te tradicionalne tehnike usmjeravanja energije.
Kome je seminar namijenjen?
Svim ženama iznad 35, a posebice onima koje su ušle u menopauzu, ali i svim ženama koje imaju problema s hormonalnim disbalansom.
Koja ćete znanja steći na predstojećem seminaru?

  • Saznat ćete kako funkcionira  hormonalni sustav i kako hormoni utječu na zdravlje žene,
  • Upoznat ćete simptome hormonalnog disbalansa i kako ih smanjiti, odnosno prevenirati,
  • Naučit ćete kako izbalansirati čakre putem određenih tehnika disanja, opuštanja i meditacije,
  • Naučit ćete kako pomoću određenih asana, pranayame i bandhi spriječiti istijecanje vitalne energije iz tijela, kako ju sačuvati i kako primijeniti načelo vizualizacije, koncentracije i mantri u yoga disanju i usmjeravanju energije
  • Saznat ćete kako stres djeluje na hormone i kako određenim yoga tehnikama možemo uspješno djelovati na njegovo smanjenje
  • Svladat  ćete sedam jednostavnih vježbi zagrijavanja  i  14 osnovnih yoga vježbi  u kojima ćete usmjeravati energiju u jajnike, štitnjaču i hipofizu!

Detalji seminara i naputak za prijave:
Prijave se zaprimaju putem e maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena jednodnevnog seminara: 690,00 kn
Uz prijavu za seminar potrebno je uplatiti i kotizaciju za sudjelovanje u iznosu od 70 posto ukupne cijene seminara - 483,00 kn na račun Udruge „Bastrika“ unutar  koje djeluje yoga škola Renate Reiner.
Podaci za uplatu: Udruga „Bastrika“, Poljanska cesta 43 a,  51411 Ičići, OIB:30045964069, IBAN: HR5524020061100594891

Datum održavanja:  nedjelja 12.10.2014. i nedjelja 19.10.2014.  
Mjesto:                       Zagreb
Lokacija:                    Alldance studio, Vinkovićeva 6, Zagreb
Vrijeme:                     10:00h -13:00h  subota (13:00 – 14:00 pauza za ručak)
14:00h -19:00h
Napomena: Svoje mjesto na seminaru osigurali ste isključivo uz uplatu kotizacije. Preostali dio iznosa potrebno je uplatiti do dana održavanja seminara, ili na licu mjesta, po dolasku na seminar.
Broj polaznica seminara je ograničen.
U slučaju nedovoljnog broja prijava, zadržavamo pravo otkazivanja seminara i povrat uplaćenih akontacija.
Na seminar nije potrebno nositi prostirke, one su osigurane u prostoru. Molimo vas da ponesete pamučnu i laganu odjeću, tople čarape i svoju bočicu s vodom.
Više o Renati Reiner i Hormonalnoj yogi: http://www.renatareiner-yoga.com/