Počinje shiatsu škola u Galbanumu!

Počinje shiatsu škola u Galbanumu!

POČETNI SHIATSU SEMINAR
(vikend) održati će se 14.11.- 16.11.2014.

Trodnevni seminar/petak i subota 9:00-19:00h, pauza 13:00-15:00, nedjelja 9:00-17:00, pauza 13:00-14:00h/. (Jalovečka 1, Zagreb)

Početni seminar vas ne obavezuje da idete u Shiatsu školu, početni seminar je dio programa shiatsu škole, jedno od 5 predavanja prvog stupnja shiatsu škole i obavezan je za sve ljude koji žele nastaviti shiatsu školovanje. Na početnom seminaru dobiju se sve informacije o svijetu shiatsua, iskustvo shiatsu dodira, način rada u školi..... na osnovu kojih polaznici donose odluku žele li nastaviti školovanje ili im je znanje početnog seminara dovoljno za njihove osobne potrebe. Polaznici početnog seminara dobit će na seminaru detaljne informacije o profesionalnom školovanju za zanimanje shiatsu praktičar, o pogramu škole, što se sve predaje i uči na prvom stupnju shiatsu škole i točan program svih 5 stupnjeva, kako to točno izgleda, što polaznici dobivaju osim shiatsu edukacije, koje su obaveze polaznika.....

Info i prijave: Sve informacije kao i prijave o početnom seminaru možete dobiti putem e-maila ili telefona. Cijena početnog trodnevnog seminara iznosi 1800kn+PDV. Prijave se vrše putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215-444. U prijavi navesti ime, prezime, OIB te kontakt broj.

Predavač: Zlatko Pavlinić Shiatsu praktičar i učitelj

Prijavnica za Osnovni seminar Silva metode: